Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

otazka je myslena zcela vazne, vo vikendu se chcu jet na to podivat :) tak si prestante nadvat za bosy nohy a parkovaci zony a poradte.. :D

Mně by zajímalo jak se s tím bude jezdit na našich cestách. Byl jsem teď dvakrát v Praze se Z4kou a to bylo utrpení tam jezdit po těch jejich polních asfaltkach :-) Úplně libové je když udělají takový ten ořez asfaltu ostrou hranou. To je něco pro tyhke nízké pneumatiky :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co chceš radit, je to krásný auto :D . Tento model měl můj otec a po Praze se s tím moc nedalo, je to nízké, jak prase a všude škrtáš - je to dlouhý, takže vjezdy do podzemek (například v Praze na Floře to byl docela kumšt). Ale je to super auto, otázkou je, jak se na to bude tvářit polovička až ji to dáš s manuálem do ruky (umí to být v kombinaci s manuálem dost jedovaté - vlastní zkušenost) a za další v jakém je stavu ten konkrétní kus je. Jinak motor je super, tam není co vytknout. Seber se a jeď se na to podívat, nejlepší je osobní pocit + co Ti k tomu řeknou nebo doloží na místě. 

Odkaz ke komentáři

No ja sa v tom teda prd vyznam, ale je to asi viac menej ako s hodinkami ci? Vylozenu mrdku by si asi poznal, na to si skuseny podla mna dost, takze co najhorsieho sa ti moze stat, nez ze ho neskor pripadne s malou ztratou posles zase dalej?

prave z toho mam jedinyho strach, jestli vylozene mrdku poznam, ameriky dou uplne mimo me

Jet a rychle nebo ti ji vyfouknu za ty prachy mam taky cukani a dost navic je cerna :)

to mas blby, ja uz poslal malou zalozku, kvuli takovejm vykukum :D

Odkaz ke komentáři

Dlouhý to není, to je prd 450cm, nízký to bude, ale na co s tím jezdít do podzemky netuším (možná na nákup?). Stejně Ti nikdo neporadí, prostě si to projeď, okoukni motor a mrkni na diskuze, kde ty auta probírají a stejně to vždy bude sázka do loterie. Mě taky nikdo neporadil, houby tomu rozumím a tak to rozhodne bůh a opravit se dá všechno. Typické auto na dálnice a okruh, klidně i hezký výlet do Alp nebo přes Rakousko do Německa a zpět.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

prave z toho mam jedinyho strach, jestli vylozene mrdku poznam, ameriky dou uplne mimo me

to mas blby, ja uz poslal malou zalozku, kvuli takovejm vykukum :D

Tak pak napiš jak jsi dopad já bych stejně radeji automat ty americké manuály mě moc neba krom závodní krátké "skříně" co má Bert v Mustangu

Odkaz ke komentáři

U toho inzeratu je jedna fotka kde kde videt ze sviti km/h. Pokud se nemýlím (i to je možné, touhle jsem jel jen 1x za oceánem, na mě je to moc moderní vette) tak je přepínání na km a mile, to rozsviti prislusny napis a auto ukazuje dle zvoleneho. Takhle to maji americky verze, exportni do evropy a kanady maji tachometr cejchovany do 300.

Ale taky s prepinanim.

Edit. Aha, tak nez ja to nadatluju z mobilu tak cas frci. :D

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...