VasekN Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 otazka je myslena zcela vazne, vo vikendu se chcu jet na to podivat tak si prestante nadvat za bosy nohy a parkovaci zony a poradte.. Mně by zajímalo jak se s tím bude jezdit na našich cestách. Byl jsem teď dvakrát v Praze se Z4kou a to bylo utrpení tam jezdit po těch jejich polních asfaltkach :-) Úplně libové je když udělají takový ten ořez asfaltu ostrou hranou. To je něco pro tyhke nízké pneumatiky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Co chceš radit, je to krásný auto . Tento model měl můj otec a po Praze se s tím moc nedalo, je to nízké, jak prase a všude škrtáš - je to dlouhý, takže vjezdy do podzemek (například v Praze na Floře to byl docela kumšt). Ale je to super auto, otázkou je, jak se na to bude tvářit polovička až ji to dáš s manuálem do ruky (umí to být v kombinaci s manuálem dost jedovaté - vlastní zkušenost) a za další v jakém je stavu ten konkrétní kus je. Jinak motor je super, tam není co vytknout. Seber se a jeď se na to podívat, nejlepší je osobní pocit + co Ti k tomu řeknou nebo doloží na místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 No pokud to budeš mít zas jen na čas na zábavu a pak to půjde z baráku, tak bych se toho asi nebál. Jak psal cali, mrdku poznáš, cena je dobrá, tak proč ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 mam cukani, V8 sem jeste nemel, C5 se mi libi vic jak C6, co vy na to? https://www.sauto.cz/osobni/detail/chevrolet/corvette/16877783?company=1&goFrom=list Jet a rychle nebo ti ji vyfouknu za ty prachy mam taky cukani a dost navic je cerna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Nevím, jak C5, ale C6 měla při 80 000 kilometrech namísto 404 koní nějakých 335 koní. V servisu (speciálka na Corvette) argumentovali tím, že motor není stavěnej na pomalou jízdu a při běžném provozu se zanáší karbonem víc, než by měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 No ja sa v tom teda prd vyznam, ale je to asi viac menej ako s hodinkami ci? Vylozenu mrdku by si asi poznal, na to si skuseny podla mna dost, takze co najhorsieho sa ti moze stat, nez ze ho neskor pripadne s malou ztratou posles zase dalej?prave z toho mam jedinyho strach, jestli vylozene mrdku poznam, ameriky dou uplne mimo me Jet a rychle nebo ti ji vyfouknu za ty prachy mam taky cukani a dost navic je cerna to mas blby, ja uz poslal malou zalozku, kvuli takovejm vykukum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 mam cukani, V8 sem jeste nemel, C5 se mi libi vic jak C6, co vy na to? https://www.sauto.cz/osobni/detail/chevrolet/corvette/16877783?company=1&goFrom=list Vim vo to houno, takže neporadim, ale včera jsem přesně takovou potkal na OMV ve Kbelích a je to neskutečně parádní povoz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 doporucuje 8 z 10 clenov prazskeho cechu cestarov a projektantov najazdov do podzemiek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Dlouhý to není, to je prd 450cm, nízký to bude, ale na co s tím jezdít do podzemky netuším (možná na nákup?). Stejně Ti nikdo neporadí, prostě si to projeď, okoukni motor a mrkni na diskuze, kde ty auta probírají a stejně to vždy bude sázka do loterie. Mě taky nikdo neporadil, houby tomu rozumím a tak to rozhodne bůh a opravit se dá všechno. Typické auto na dálnice a okruh, klidně i hezký výlet do Alp nebo přes Rakousko do Německa a zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Pepo, asi by ses divil, jakej to může být problém, konkrétně délkaXvýška. Ta plečka co jede tím potokem by se do podzemky stejně nevešla ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Já tam zapomněl dopsat, že to je v té "sibiřově" Covettě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 prave z toho mam jedinyho strach, jestli vylozene mrdku poznam, ameriky dou uplne mimo me to mas blby, ja uz poslal malou zalozku, kvuli takovejm vykukum Tak pak napiš jak jsi dopad já bych stejně radeji automat ty americké manuály mě moc neba krom závodní krátké "skříně" co má Bert v Mustangu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 ameriky dou uplne mimo mevidím dobře v techničáku nejvyšší rychlost 272 a na tachometru pouze do 200 ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 vidím dobře v techničáku nejvyšší rychlost 272 a na tachometru pouze do 200 .....Tachec je v majlích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Tachec je v majlích.dyk je tam všude napsáno km/h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 prepina se tam mph kmh, ale ciselnik je jen do 200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 aha ... tak to je jiná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 (upraveno) U toho inzeratu je jedna fotka kde kde videt ze sviti km/h. Pokud se nemýlím (i to je možné, touhle jsem jel jen 1x za oceánem, na mě je to moc moderní vette) tak je přepínání na km a mile, to rozsviti prislusny napis a auto ukazuje dle zvoleneho. Takhle to maji americky verze, exportni do evropy a kanady maji tachometr cejchovany do 300.Ale taky s prepinanim. Edit. Aha, tak nez ja to nadatluju z mobilu tak cas frci. Upraveno 31. srpna 2016 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Ke krevetě,v C6 mě seděl víc automat než manuál,nějak jsem se s tím pral.A jako každá novější amerika to je víc "fórový" vnitřek.Koukni do techničáku, jestli to má zapsané vyjímky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Pravda, je to US verze, takže bacha na to, od nového roku žádná US verze neprojde STK, vyjímku na blinkry apod. nikdo nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se