sibirnaya Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 tvrdil ze to ma vyjimky zapsany. ceskej technicak to ma. tak nevim jinak do podzemek s tim jezdit nechcu, spis tak do prace, z prace, obcas lehce na vylet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 (upraveno) Na blinky vyjímka není, jsou na světla, skla apod. Uź jsem tyhle diskuze absolvoval u jiného auta, ten člověk říkal, vše v pohodě a když přišlo na věc, tak zjistil, že se to auto musí předělat - tedy vyjímka na blinkry ani náhodou. P.S. někde prý zkousnou bílé blinkry s oranžovou žárovkou vpředu a červené blinkry vzadu, které ale blikají oranžově, ale je to loterie. Upraveno 31. srpna 2016 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Hanz jestli chceš tak se ti tam zítra zajedu kouknout , a projet to...ne že bych se amerikám věnoval ,ale vykytovanou mrdku snad ještě poznám a jestli něco tluče na podvozku taky, kotouče, gumy atd abys nejel vyloženě na výlet 180km a i nějakou slevičku bych ti určitě vyjednal jinak jak jsem ti psal už minule, je to jedna z nejpěknějších amerik pro mě a STK myslím problém nebude.... Ted k těm bavorákům 120i je dobre auto, ale podvozek a auto jako takové je lepší a rychlejší než motor kterej trpí na rozv.řetěz, 130i je prostě malá raketa ve které se budeš pořád jen chlamat jak to pěkně jede. Sestky jsou levný jenom šroty a na servis je určitě nákladnější než jednička, motor 645 umí zazlobit a 630i je na provoz levnější. Nevím teda kolik na to máš ,ale jestli do 200 tak vem raději pěkný GTI i toto auto je zábavné a spolehlivé a jezdí za 8-10 průměrem. Kdybys koupil pěknou 130i, tak si bude dlouho držet cenu. Je to hodně muziky, taková malá M3, ale ceny za pěkný kousek od 10.000 eur vejš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 (upraveno) Jak se tu furt resi ty jednicky, dneska k tomu vysel clanek:http://www.auto.cz/ojety-bmw-rady-1-e87-e81-e82-e88-zazitky-stavi-nad-prakticnost-97866 Upraveno 1. září 2016 uživatelem Trojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Před nedávnem jsem si sem přišel pro radu ohledně auta a dnes jsme přivezli tuhle fešandu. tady s menší ségrou...rozdíl třídy, ve všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Tak vítej do klubu, ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Před nedávnem jsem si sem přišel pro radu ohledně auta a dnes jsme přivezli tuhle fešandu. aus Deutschland mitgebracht? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Auto parádní, jen ty dvě bradavice v mřížce mohli nějak schovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Děkuji všem, kteří se jakýmkoliv způsobem podíleli na diskuzi ohledně výběru našeho vozu. Auto je dotažené z Reichu, protože v ČR je výběr přímo žalostný a Němci si tu výbavu zkrátka umí dopřát. Ta přední kamera si přímo říká, aby ji nějaká fetka urvala, ale tak s tím už se hold musí poprat pojišťovna. Objevil jsem kouzlo automatu a pětiválce a příští auto už jedině bez kvedlačky. Svezení fajn, neni to žádný závoďák, ale to asi žádné Volvo a s tím se taky kupovalo. Na klidné pluti krajinou ideál. Zítra nainstaluji dětskou sedačku a auto může začít sloužit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Děkuji všem, kteří se jakýmkoliv způsobem podíleli na diskuzi ohledně výběru našeho vozu.Auto je dotažené z Reichu, protože v ČR je výběr přímo žalostný a Němci si tu výbavu zkrátka umí dopřát. Ta přední kamera si přímo říká, aby ji nějaká fetka urvala, ale tak s tím už se hold musí poprat pojišťovna. Objevil jsem kouzlo automatu a pětiválce a příští auto už jedině bez kvedlačky. Svezení fajn, neni to žádný závoďák, ale to asi žádné Volvo a s tím se taky kupovalo. Na klidné pluti krajinou ideál. Zítra nainstaluji dětskou sedačku a auto může začít sloužit.Ono vůbec výběr relativně menšinových značek (pod 5% tržního podílu) je v Německu vzhledem k velikosti tamějšího trhu tisíckrát lepší než u nás (Volvo, SAAB, Subaru, dříve i Daihatsu, Proton, Mitsubishi...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Před nedávnem jsem si sem přišel pro radu ohledně auta a dnes jsme přivezli tuhle fešandu.Gratulace! Skvělá volba Již třetím týdnem jsem majitelem velmi podobného vozu, jen v bílé a R-Designu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 (upraveno) Prosímtě a co starší šestiválec Compact 325ti (E46)? Ten dvojkovej už není ošizenej jak ten první generace (E36) a stím motorem to nemusí být špatný ne? S designem problém nemám jsem asi vyjimka, ale líbí se mi :-) Bude to zábavnější jak 120i? Ted k těm bavorákům 120i je dobre auto, ale podvozek a auto jako takové je lepší a rychlejší než motor kterej trpí na rozv.řetěz, 130i je prostě malá raketa ve které se budeš pořád jen chlamat jak to pěkně jede. Sestky jsou levný jenom šroty a na servis je určitě nákladnější než jednička, motor 645 umí zazlobit a 630i je na provoz levnější. Nevím teda kolik na to máš ,ale jestli do 200 tak vem raději pěkný GTI i toto auto je zábavné a spolehlivé a jezdí za 8-10 průměrem. Kdybys koupil pěknou 130i, tak si bude dlouho držet cenu. Je to hodně muziky, taková malá M3, ale ceny za pěkný kousek od 10.000 eur vejš... Upraveno 2. září 2016 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 me se kompakt taky libi, ale nemas pak lepsi 330ci? priklad.. https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/rada-3/16930727?goFrom=list vs https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/rada-3/16608691?goFrom=list rozdil hmotnosti je 1505Kg vs 1480Kg https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjD-dDdnvDOAhWHXBQKHdjDAygQFggrMAE&url=http%3A%2F%2Fwww.treffseiten.de%2Fbmw%2Finfo%2Fdaten_320ci_325ci_330ci_coupe.pdf&usg=AFQjCNEo0td4tU0Gvc-btQA3PJKqRqavVg&sig2=ttmwKJiZalJvEyzCstaEtw https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjsp5_ynvDOAhXEbxQKHTHIAXIQFggbMAA&url=https%3A%2F%2Frobingroppe.de%2Fmedia%2Fvarious%2Fdaten_316ti_318ti_325ti_compact_03%255B1%255D.pdf&usg=AFQjCNG0u2rqGypusFPoHhlwm0mrXH6fcw&sig2=sfT9OmQBsXahmZydxvqSWQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 a 325ci vazi stejne, jak compact. a kupe je o 20cm delsi, coz je nic moc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Prosímtě a co starší šestiválec Compact 325ti (E46)? Ten dvojkovej už není ošizenej jak ten první generace (E36) a stím motorem to nemusí být špatný ne? S designem problém nemám jsem asi vyjimka, ale líbí se mi :-) Bude to zábavnější jak 120i? Měl jsem ten motor mj. v coupé E46, nutno dodat, že stav byl TOP v pravém slova smyslu. A nedám na něj dopustit, ale nevím, jaká je nabídka v autobazarech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 kompakt 325i 192k pokud ti nevadi design je ok, docela to leti, ale radeji bych skocil do 330i, jen bude asi drazsi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Dostal som ukol prikupit rodinne vozidlo....podmienky-plnohodnotne/samostatne tri dospelacke sedacky v zadu-klima (obyc)-co najvacsi kufor.-Budget 150K max 200, ak by to fakt stalo za to. Cielom cvicenia je, aby to dokazalo dostojne prekonat D1 tj bezpecne predbehnut kamion apod. Rocny najazd 0,00nic prevazne na trase Praha-Mikulas, takze skor dlhsej. Mozno ste si uz vsimli, ze nie som velky fanda nafty, ale uznavam, ze to v tomto pripade asi inak nepojde. Auto bude viacej stat nez jazdit, takze nejaky jednoduchy benzin hoc aj za cenu vyssej spotreby by vobec nevadil. Napadla ma zatial KIA Carnival aby som ostal verny "oblubenej" znacke, ale v benzine sa tusim nerobi. Zavodnicke ani ine pozitkarske ambicie s tym nemam, uplne mi postaci ak sa to nebude moc srat. Budem rad za navrhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 No s tymy troma sedackami vzadu to je tazke zadanie. Ale o Carnivale som nepocul nic dobreho . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 a daco takehoto?http://www.tipcars.com/peugeot-308/peugeot-308-21674317.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Hmm, nejak som si pod plnohodnotnymi sedackami predstavoval asi nieco ine. Ale v tom pripade - znamy mal dlhe roky Xsaru Picaso, potom C4 grand picaso a teraz posledny c4 grand picaso. Mne tie auta teda prisli strasne, ale on (najma tu Xsaru) ich celkom chvalil. Posledny uz nechvali, serie sa to strasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se