Jsilver Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 před 2 hodinami, odjinud napsal: Asi se mu to fakt protahne... Z auta uvázlého pod Jedlovou horou někdo v noci ukradl kola za 80 tisíc Zdroj: https://www.idnes.cz/usti/zpravy/jedlova-hora-luzicke-hory-nehoda.A201230_082413_usti-zpravy_mendl Jaro to jisti... to ma chlapec prekerku protoze tohle je spise na jerab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Jestli to ma sluzebak, tak bude muset vysvetlovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 před 5 minutami, skalis napsal: Jestli to ma sluzebak, tak bude muset vysvetlovat... Da se to predpokladat, ale vis jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Ale ze mu zmizej kola takhle rychle je solidni humus. Vlastne, ze mu vubec zmizej. Pokud si pro ne nesel teda preventivne sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 před 10 minutami, skalis napsal: Ale ze mu zmizej kola takhle rychle je solidni humus. Vlastne, ze mu vubec zmizej. Pokud si pro ne nesel teda preventivne sam. Drazsi reseni misto boticky, ale je fakt ze v jeho kuzi bych byt nechtel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 před 3 hodinami, odjinud napsal: https://www.idnes.cz/usti/zpravy/jedlova-hora-luzicke-hory-nehoda.A201230_082413_usti-zpravy_mendl Divna zeme tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Lidi jsou hyeny. Na Mohelničáku se stala loni nehoda (nějaká Dacia), auto tam stálo odhadem měsíc a bylo smutné jak každý den se z vozu stával větší a větší vrak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Jo, tu jsem viděl. Hnus toto fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Na druhou stranu - v kopci, tme, snehu, zime a kamenech... ja bych tedy kradl kola jinde... Tohle byli nejaci ekologove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Rekl bych, ze ne. Ta zprava podle me zafungovala jako jasny lakadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Nekdo sel na jistotu, klidek na “praci” a nehrozilo ze ho/je nekdo chyti. Drahej spas na jeden “vylet”. Auto to asi bez sramu nepreckalo, kola fuc, rozbite okno... a k tomu asi pokuticka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Nevybírám káru (zatim ), ale do káry nějakej bytelnej držák na telefon. Dostal jsem novej telefon v odolnějším pouzdru, takže něco váží, tak bych potřeboval něco co to udrží. Chci to tam mít občas na navigaci. Asi něco na okno se systémem rychlýho upínání, ale nechám si poradit i jinou třeba lepší variantu, kdyby měl někdo zkušenost. Na netu je toho mraky, ale kdyby měl někdo konkrétní ověřenej tip, abych šel na jisto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 před 2 minutami, Strocek napsal: Nevybírám káru (zatim ), ale do káry nějakej bytelnej držák na telefon. Dostal jsem novej telefon v odolnějším pouzdru, takže něco váží, tak bych potřeboval něco co to udrží. Chci to tam mít občas na navigaci. Asi něco na okno se systémem rychlýho upínání, ale nechám si poradit i jinou třeba lepší variantu, kdyby měl někdo zkušenost. Na netu je toho mraky, ale kdyby měl někdo konkrétní ověřenej tip, abych šel na jisto. RAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 tvl to je držák za 2,5 tis, tak ten musí bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Jo je super. Používám ho už cca 10 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 To nepochybuju. Kdybych měl ten držák pořád v akci, tak by mi nevadilo do něj ty prachy dát, ale já tu navigaci použiju jednou za čas, tak nevim jestli vyloženě využiju potenciál takovýhleho profi držáku. Každopádně díky za tip, zvážim to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Pitaka, ale musíš vzít i kryt, ale ten taky mohu doporučit. Nejlepší kryt co jsem na mobilu měl vůbec a že jsem jich vyzkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Nevybírám káru (zatim ), ale do káry nějakej bytelnej držák na telefon. Dostal jsem novej telefon v odolnějším pouzdru, takže něco váží, tak bych potřeboval něco co to udrží. Chci to tam mít občas na navigaci. Asi něco na okno se systémem rychlýho upínání, ale nechám si poradit i jinou třeba lepší variantu, kdyby měl někdo zkušenost. Na netu je toho mraky, ale kdyby měl někdo konkrétní ověřenej tip, abych šel na jisto. Pokud máš šachtu na CD a nepoužíváš ji, tak vem magnetický držák se silným magnetem do CD šachty. Mám taky velký a těžký telefon 215 gr. a bral jsem na Aliexpressu. Kovový plíšek nalepíš na záda telefonu a funguje to i přes gumový kryt. Už bych nic jiného nechtělOdesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 To je vlastně trochu hnusnější moje varianta ale jo, fungovat to bude, proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 36 minutami, Kotlick napsal: Pokud máš šachtu na CD a nepoužíváš ji, tak vem magnetický držák se silným magnetem do CD šachty. Mám taky velký a těžký telefon 215 gr. a bral jsem na Aliexpressu. Kovový plíšek nalepíš na záda telefonu a funguje to i přes gumový kryt. Už bych nic jiného nechtěl Bohuzial, v naozaj ODOLNOM puzdre to fungovat nebude. Mam puzdro kde to nejde vyriesit, z vonkajsej strany magnet nenalepis (guma), z vnutra nechyta (prilis hrube puzdro). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se