Pavel87 Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Zdarec, blíží se doba, kdy budu muset každý den 65 km po dálnici do práce a zase 65 km zpět. Mám teď Octavii 3, 1,5 TSI nakrouceno cca 84 tis. (mám ji od nova). Nejspíš bych ji nechal drahé polovičce s dítětem a na ježdění do práce bych potřeboval něco dalšího. Služebák bohužel nedostanu. Co byste volili vy? Rozpočet je omezený, právě jsme dokončili stavbu domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července před 2 hodinami, Pavel87 napsal: Zdarec, blíží se doba, kdy budu muset každý den 65 km po dálnici do práce a zase 65 km zpět. Mám teď Octavii 3, 1,5 TSI nakrouceno cca 84 tis. (mám ji od nova). Nejspíš bych ji nechal drahé polovičce s dítětem a na ježdění do práce bych potřeboval něco dalšího. Služebák bohužel nedostanu. Co byste volili vy? Rozpočet je omezený, právě jsme dokončili stavbu domu. V8 s lpg a na cestu do prace se budeš těšit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Jezdit každej den 130 km by na mě už bylo moc. Sám jezdim každej den 80 dohro a je to na vomr... Jezdim to do Prahy, takže dálnice, okruh, jižní spojka. Teď ten Baranďák zpátky je teda smrt... Jestli by byla možnost něco najít jinde já bych šel, protože přes 20 let takhle dojíždím do Prahy a sere mě to víc a víc. Asi to bude super džob i když voni ty prachy taky nejsou všechno. To jenom takový zamyšlení. Nedávno jsem tady na foru udal Audi A4 Avant (B5) 1.9 TDi (81 kW) s nájezdem 500000 a ty jsem nalítal právě na cestě do práce. Takže bych doporučil koncern a je jedno jestli Octavia I, Passat (B5), Audi A4 (B5) právě s timhle motorem. Jezdil jsem za 5litrů a servis za sranda peníz a ani ho nebylo moc třeba. Za celou dobu jsem dal jednu spojku ve 350tis a jezdil jsem tam s původním turbem, samozřejmě rozvody olej a co si řekla, ale moc neříkala . Nedovedl bych si na dojíždění představit lepší káru. Problém bude při výběru, bude jich hafec, hodně trosek, ale zrovna kolega v práci, kterej moc nejezdil prodal svojí jedičkovou ovci ve vůni za asi pajdu, ale známýmu. Takže předpokládám, že se nějaká slušná najde. Určitě bude víc tipů, ale já bych šel touhle cestou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Myslel jsem spis něco nového, klidně menšího, co by ale bylo spolehlivé a nesežralo mě to na servisu. A nebo si nechat Ovci a sehnat něco, kam se vlezou 2 sedačky a nějaký nákup manželce… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Aha, jak si psal o omezeným rozpočtu, tak sem to chápal takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července před 6 minutami, Strocek napsal: Aha, jak si psal o omezeným rozpočtu, tak sem to chápal takhle. Moje chyba. Do starého auta se mi jít nechce protože spolehlivost/servis a bezpečnost. Ale taky nemám mega na nového Superba no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července před 7 hodinami, CEGY napsal: V8 s lpg a na cestu do prace se budeš těšit. Teď jsem pořídil Hemi (starou vránu) a je to přesně jak píšeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Jestli máš barák a garáž s 380 V, tak bych skoro začal přemýšlet o nějakém elektru. Ale v nízké ceně asi nebude nic použitelného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července před 9 hodinami, Hasňa napsal: Jestli máš barák a garáž s 380 V, tak bych skoro začal přemýšlet o nějakém elektru. Ale v nízké ceně asi nebude nic použitelného. V garáži samozřejmě 380 V mám, ale ta cena bude problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Trosku OT, ale nevybiral nekdo v posledni dobe elekticke auticko pro deti? Kluci 2,5 a 5 let, takze idealne dvojmistny, solidni dojezd + aby vyjelo i po trave do kopce (pohaneny obe napravy? dela se to vubec?) Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Děti by se měly hejbat. Bych řekl, že dnešní děti se naseděj v autech dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Ono bude záležet, jestli omezený rozpočet je 300 nebo 700 tisíc... A jak píše Hasna na tohle použití přesně dává elektrika perfektní smysl. Pokud bys mel skrz koho protahnout dotaci, tak myslim, že aktuálně nic lepšího nez konu EV czech edition s 65kwh baterkou za 623.000 (bez DPH a s dotací) neseženeš. Jinak ono se to dojíždění zdá jak oser, ale záleží na tom kudy, nemusí to být tak strašné. Když jsem dojížděl z Kbel do MB je to 55 km krásně se to dá za 35 minut door to door předpisovym tempem, když člověk moc chtěl (a jezdil služebním) dalo se to i pod 25. Teď to mám do práce sice 20 km na Radlickou, ale ještě se mi nepovedlo to autem stihnout pod 50 minut a sockou to vychází dost podobně, jenom je to o dost pohodlnější než se posouvat krokem v tunelech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Jenže tady je malý problém, současná Kona závodí s Aztekem o nejhnusnější auto historie lidstva. Teď jsem za jednou jel a raději jsem odbočil na Přerov, abych za ni nejel. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Mi se celkově designová linie Hyundai líbí obzvlášť to retrofuturo u ioniqu5, zaroven vision 74 je za mě nejhezčí koncept poslední doby (skoda ze na vodik). Každopádně pokud to tak je, tak výhodu máš, když v tom autě sedíš, protože se na to nemusis dívat z venku a evidentně ti všichni uhybají abys jim nehyzdil vyhled Je to subjektivní ale bojím se, že v téhle soutěži by to pořád ani při zahrnutí soudobých aut řekněme 15 let zpátky nedala ani do top30. A teď trochu flame, já bych výrazně před Konu zařadil třeba i čtyřokou Octavii nebo jakékoliv bobří zuby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července V 5. 7. 2024 v 20:13, Pavel87 napsal: Myslel jsem spis něco nového, klidně menšího, co by ale bylo spolehlivé a nesežralo mě to na servisu. A nebo si nechat Ovci a sehnat něco, kam se vlezou 2 sedačky a nějaký nákup manželce… Co nový Captur na LPG? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Komentář zbytečný. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Stačilo by zrušit to spodní světlo. Předek mi nevadí. Je to prcek. V elektrice příjemné svezení, ale v zimě ta baterka padala na očích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 5 hours ago, Maro said: ...výhodu máš, když v tom autě sedíš, protože se na to nemusis dívat z venku a evidentně ti všichni uhybají abys jim nehyzdil vyhled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Souhlas s Hasňou - ten Hnujdajův vyzyvatel Azteca mi taky připomíná dvoupatrovou hrouda ostatků z číského šroťáku, resp. mamataxi pro hnusnou tlustou babu. Přiznám se že podobně se o mě ve čtvrtek střídavě pokoušely mdloby a návaly ke zvracení při průchodu kolem nabubřelé aktuální produkce rozšklebených pojízdných iPodů LEXUS, když jsem čekal na každoroční štemplování servisky svých dvou veteránů. Den mi překvapivě zachránilo tohle "hořčicově žluté" zjevení u vedlejšího "vchodu pro plebs" - a vzhledem k tomu že celý život jezdím po silnicích (tj. nemám problém se světlou výškou ani s erekcí, abych to musel kompenzovat 21" kolama a tunou plechu navíc), tak po nakouknutí do parametrů a výkonů (ještě před pár lety se u hybridů šlo úplně opačným směrem) mám téměř skoro jasno po čem jednou budu koukat, až mi jeden z mých plechových milášků dojezdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 15 hours ago, Hasňa said: Jenže tady je malý problém, současná Kona závodí s Aztekem o nejhnusnější auto historie lidstva. Teď jsem za jednou jel a raději jsem odbočil na Přerov, abych za ni nejel. Nezabudajme na Multiplu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se