Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Afri. Mam 150tkm. Takze porad panna. A nejedu do deseti za rok a v podstate vse za ,,zabavou". Tak ty jizdni vlastnosti nejak ozelim. Jasne,ze to nove bude o svetelne roky jinde a ve svem veku uz bych to pohodli a komfort uvital. Ale s tim najezdem to neresim. Navic pani mam ,,moderni" auto a ja mam vzdy k toy neco pohodlnejsiho. 
a hlavne bych to zase v serii nenechal😂. No uvidime po svezeni. 
jinak toy jede strasne ted. Landak mini,nova hajlukska,fj40 retro,novy fj. Snad bude celica,je studie mr2. Bozi. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 minutami, TLD napsal:

Afri. Mam 150tkm. Takze porad panna. A nejedu do deseti za rok a v podstate vse za ,,zabavou". Tak ty jizdni vlastnosti nejak ozelim. Jasne,ze to nove bude o svetelne roky jinde a ve svem veku uz bych to pohodli a komfort uvital. Ale s tim najezdem to neresim. Navic pani mam ,,moderni" auto a ja mam vzdy k toy neco pohodlnejsiho. 
jinak toy jede strasne ted. Landak mini,nova hajlukska,fj40 retro,novy fj. Snad bude celica,je studie mr2. Bozi. 

Však já to ale myslím tak, že si musíš všechno nechat a k tomu nového Lanďáka :punk: 😆

Odkaz ke komentáři

před 45 minutami, Bob napsal:

Muzes mit celorocni s nizsim rychlostnim indexem nez je v TP? 

před 41 minutami, JR_2010 napsal:

@BobMůžeš, ale musíš mít v autě viditelně upozornění na maximální rychlost, moderní auta to mají nastavitelný v palubním systému, jinak se používaly samolepky.

To platilo u zimní pneumatiky, u letní to nejde. Když to bude celoroční, jako že i letní, tak bych to tak asi neviděl. Teoreticky v zimním období, ale i tak bych se toho bál. Pojišťovny uměj vymyslet cokoliv aby neplnily. :default_smile: 

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Bob napsal:

Muzes mit celorocni s nizsim rychlostnim indexem nez je v TP? 

Myslím, že nemůžeš, já koupil normálně to co mám v TP rychlostní index "V" tj 240km/hod ale jsou i "W" tj. 270 km/hod ale to asi nikdo při smyslech na sportovní auto obouvat nebude.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, JR_2010 napsal:

Camry se prodalo za rok 380 kusů, odhaduju, že z toho většina bude ve fleetech (půjčovny, taxikáři), Land Cruiserů se prodalo 92 a Ravek 2500, třeba Corolla má proti Camry desetinásobný prodeje.

LC chápu, bude (je) nový model. U Camry bych čekal větší čísla, ale nabízí se dál. Bohužel není kombík, bylo by to lepší.... 

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, xvoloda napsal:

Jasně, něco se prodalo. Ale v porovnání s rav4 a nebo land cruiserem to není nic. Takže ten ořez nabídky taky mohla být jen chladnokrevná bilance zisku na tom modelu

Nojo, ale pro Evropu, to není jen náš trh....

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, TLD napsal:

Řekl bych že 70ka je trochu jinak, když ji máš a vyhovuje, nepotřebuješ nic dalšího. Možná za 50 let novou 🤣

Ono je FJ nové, nějak jsem byl v dojmu, že končí....

Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, guzmic napsal:

Myslím, že nemůžeš, já koupil normálně to co mám v TP rychlostní index "V" tj 240km/hod ale jsou i "W" tj. 270 km/hod ale to asi nikdo při smyslech na sportovní auto obouvat nebude.

Musim se podivat co mam v tp, ale 270 jich uz moc neni. Premyslim ze bych do nich na jare sel, na to jezdeni po praze a dalnice by to stacilo

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, Bob napsal:

Musim se podivat co mam v tp, ale 270 jich uz moc neni. Premyslim ze bych do nich na jare sel, na to jezdeni po praze a dalnice by to stacilo

Jak už jsem psal, zas tak málo km/rok netočím cca 15-20tis dálnice, město 2x Chorvatsko min. 10x lyže a neměl jsem problém, prostě když jednou za čas napadne hromada sněhu a jedu lyžovat, tak nechodím pod kopcem řetězy (ale jezdím na Martinské hole takže tam je nahazují povinně aj 4x4)

Pokud nemáš nějaký nesmysl 19-20" tak rozměr asi najdeš.

Odkaz ke komentáři

Boys, auto co stálo někde pod střechou přes 10 let. Co všecko bych tam měl řešit, kdybych něco takového koupil? Jasně, že všecky oleje, kapaliny, filtry…zřejmě asi i komplet brzdy, že? Tuším, že veškeré pryžové komponenty na nápravě asi taky už nebudou v nejlepší kondici…

Odkaz ke komentáři

před 47 minutami, Igicz napsal:

Boys, auto co stálo někde pod střechou přes 10 let. Co všecko bych tam měl řešit, kdybych něco takového koupil? Jasně, že všecky oleje, kapaliny, filtry…zřejmě asi i komplet brzdy, že? Tuším, že veškeré pryžové komponenty na nápravě asi taky už nebudou v nejlepší kondici…

Přidal bych pořádnou prohlídku všech těsnění motoru/převodovky a celý palivový systém (všude kde teče palivo). Trubky a hadice na vodu asi taky, podtlakový hadičky apod.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Pozorovatel napsal:

@guzmic Martinské hole jsou fajn a co si pamatuji, tak v zimě tě tam bez řetězů ani nepustí. Hádám, že jsi asi taky od nás ze severu? 😁

Je to dle aktuální situace, dole je brána a pokud je cesta bez ledu a sněhu pouští normálně, pokud je potřeba, každému řeknou ať řetězy nasadí. 

Minulý rok jsem tam byl 6-8x mám to 45 min od baráku a řetězy jsem dával 4x takže už to mám celkem v ruce. 😃

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, guzmic napsal:

Jak už jsem psal, zas tak málo km/rok netočím cca 15-20tis dálnice, město 2x Chorvatsko min. 10x lyže a neměl jsem problém, prostě když jednou za čas napadne hromada sněhu a jedu lyžovat, tak nechodím pod kopcem řetězy (ale jezdím na Martinské hole takže tam je nahazují povinně aj 4x4)

Pokud nemáš nějaký nesmysl 19-20" tak rozměr asi najdeš.

Mam 18” jeste to promyslim, mam na to celou zimu, nemuset prezouvat me laka, na hory nejezdim. 
Mam v technicaku rychlostni index Y, ale auto ma stejne omezovac na 250, tak kdyz koupim s indexem W tak by to melo byt v klidu

Odkaz ke komentáři

11 hours ago, Bob said:

Mam 18” jeste to promyslim, mam na to celou zimu, nemuset prezouvat me laka, na hory nejezdim. 
Mam v technicaku rychlostni index Y, ale auto ma stejne omezovac na 250, tak kdyz koupim s indexem W tak by to melo byt v klidu

Pozor este aj na hmotnostny index a silnejsie auta casto potrebuju este aj verziu pneu na "vyssiu zataz", oznacenie napr. XL (extra load), pripadne ine oznace ine u roznych vyrobcov.

Odkaz ke komentáři

Chlapi, uvažuju že koupím nové auto. Aktuálně mám staré BMW 3 a poruch přibývá. :D Nejsem nějak náročný, jezdím většinou jen z práce do práce asi 30km celkem a občas výlet/dovolená. Vybral jsem Toyotu Corollu sedan 1.5 benzín, která teď v akci vyjde na 500. Lehce váhám jestli se nepoohlédnout po zánovním kousku s nižší cenovkou, ale mám trochu strach z nějakých podvodů a podobně. Máte v této cenovce tip na něco lepšího? Případně nepracuje někdo v Toyotě? Díky! 🙂

Odkaz ke komentáři

Kup to nové. A podívej se i na operáky - octávka jde teď kolem 5000-6000 s daní, pojistkou atd, což bude levnější než cokoliv kupovat. 

Jinak Tesla 3 aktuálně price drop na 979000,-  Začínám být šťastný, že jsem toho novýho Pašíka vzal na OL, nechtěl bych za 2 roky prodávat spalováka. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...