Steke_m Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října před 1 hodinou, rado74 napsal: Ja som so Subaru model 23 hlavne na dialnici, tento týždeň už cez 2tisíc km, za mňa žiadny problém auto je tiché, podvozok komfortný aj na našich rozmrdaných cestách. Problém pri nových modeloch môže práve nastať pri častom posúvaní v mestskej premávke a krátke trasy vzhľadom k filtru pevných častíc ktorý už nasrali aj do benzínových motorov dementi. Kamoš má nový Forester a tohto roku už riešil upchatý filter , auto hodilo do núdzového takže odťah do servisu..... Inak za mňa max spokojnosť, zatiaľ nájazd 40tisíc spotreba tak ako píšeš, jediné čo sa dá vytknúť biedna kvalita lakovania, ale s tým majú problémy všetci japonci, lak je mäkký a slabá vrstva..... Jo to určitě co do pohodlí, podvozku apod. to je bez debat super. Jen mě osobně na dálnici prostě víc vyhovuje služební koncernový TSI s turbem. Současný provoz, kdy je dálnice vlastně jeden pruh, tak se mi tam lépe jezdí s tímhle. Jinak na německé dálnici s 3 a více pruhy to je samozřejmě v pohodě. Tam má každý prostor jet si kolik potřebuje a ne stále brzdit, zrychlovat, zastavovat, atd. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 22 hodinami, Dokusan napsal: Karle jsem si toho plně vědom, takže tentokrát jsme auto vzali za hotové a když mě to bude výrazně srát, tak ho prostě prodám a tupě vezmu nějaký koncernový TSI, případně si počkám, čím nahradí A6 Allroad Martine, tak to pomalu začni hledat ženicha, na dálnici tě to bude srát, na stavbu sice dojedeš OK, ale to jsi s Defem zvládnuls taky. Tomu autu chybí výkon, ať si říká kdo chce co chce. Měl jsem to půjčené jako náhradní a vezl prodejce do města, semafor, rozjezd, moje reakce: WTF? Prodejce: my už jsme si zvykli, zákazníci musí taky... Tím nehejtuju, neflejmuju, jsou to dobrá auta (žena furt ten Forester XT má), ale do EU do nich nedávají motor, to je celé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 59 minutami, LovecK napsal: ..., ale do EU do nich nedávají motor, to je celé. Na ktorých trhoch má Subaru použiteľné motory a aké? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Pokud se nepletu tak třeba v US 2.4 s turbem (u Outbacku verze Onyx, zhruba 260 koní). U nás jen dovoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října To je ten z WRX? Nevedel som, že sa už montuje aj do Outbacku. Už viem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Právě proto jsem se ptal, nejsem závodník, jezdím v klidu a v pohodě, ale občas ten výkon je potřeba. A je pravda, že jezdím hodně dálnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 2 hodinami, wawrik napsal: Na ktorých trhoch má Subaru použiteľné motory a aké? jsem sice pomalejší, ale tahle US verze je za mě fajn, osobně projeto. https://www.tipcars.com/subaru-outback/suv/benzin/subaru-outback-2-4t-premier-xt-55437033.html A doplním: není to verze z WRX STI, tam byl v EU 2.5 221kw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 3 hodinami, LovecK napsal: jsem sice pomalejší, ale tahle US verze je za mě fajn, osobně projeto. https://www.tipcars.com/subaru-outback/suv/benzin/subaru-outback-2-4t-premier-xt-55437033.html A doplním: není to verze z WRX STI, tam byl v EU 2.5 221kw Viem, veď som písal WRX. Pre americký a austrálsky trh sa predávalo (a možno aj stále predáva) s 2.4T motorom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října @wawrik hej, pár jich tady jezdí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října (upraveno) V 2. 10. 2024 v 19:47, bacil.357 napsal: Na celoročky budu teď také přecházet. Michelin CrossClimate 2. Uvažuji takto: Zimáky mi vydržely 3 zimy a jedno léto (ano dojíždím je) a letní daly 4 léta. 2 sady = 4 roky. Takže když mi celoročky vydrží 2 roky ( 2 zimy a 2 léta) budu na svým. A bude mi jedno, že budou mít před 3. zimou třeba ještě 3mm. Prostě koupím s klidem novou sadu. Navíc nemusím řešit, kdy přezout. Jestli bude už zima nebo už hezky. prostě budu jezdit. Ale dokud to nezkusím, tak nemůžu posoudit. Uvidíme. S výsledky se zde potom podělím. Jsem zvědavý na první sníh. Tak už jsou tam, drapáky. Ikdyž mají CC2 papírově hlučnost o 1 dB vyšší než dosavadní letní Michelin Primacy 4, pocitově při jízdě jsou tišší. Hlavně je to znát na hrubším asfaltu a v zatáčkách. Ale ujeto dnes jen cca 50 kilometrů. Takže zatím spokojenost. Další postřehy dám časem. Ale vypadá to, že letňáky se kterými jsem auto koupil, půjdou do světa. Počkám do jara. Potom se budou lépe prodávat... Konec hlášení. Upraveno 14. října uživatelem bacil.357 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Promiňte, že odbočuju,ale mám jednuduchou otázku - Landcruiser, nebo Wrangler? Potřebujeme druhý auto do rodiny. Velký, 4x4 pokud možno jednoduchý a tak aspoň na osm let,ročník okolo 2020,Wrangler benzín,Landcruiser nafta. A teď babo raď,už měsíc pořádně nespím, líbí se mi obě… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října před 11 hodinami, Johanes napsal: Promiňte, že odbočuju,ale mám jednuduchou otázku - Landcruiser, nebo Wrangler? Potřebujeme druhý auto do rodiny. Velký, 4x4 pokud možno jednoduchý a tak aspoň na osm let,ročník okolo 2020,Wrangler benzín,Landcruiser nafta. A teď babo raď,už měsíc pořádně nespím, líbí se mi obě… Rozhodně Land Cruiser a to mám Wrangler rád, ale proti Toyotě tahá snad ve všem za kratší konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října @marty87 a máš s jedním z nich osobní zkušenost? Já se zatím jenom v obou svezl a samozřejmě pohodlnější a celkově komfortnější je Toyota,ale s Jeepem by zase mohla být větší sranda si říkám… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října ...jeep wrangler? Psal si ze chces velke auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října @TLD unlimited mi nepříjde moc malej. Jo, kufr má menší, ale v našem případě, kdy jsme zvyklí na Mercedes Viano, budu muset mít rakev případně na obou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Wrangler bude vevnitř o dost hlučnější, tak i záleží jestli bude na dlouhé přesuny nebo jak často bude jezdit dálky. Wrangler bude víc fun, můžeš sundat střechu v létě atd. Pokud to má být rodinné auto na delší přesuny a hory, bral bych Toyotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Díky @kloubik. Rozum říká, vem Toyotu, ale to druhé já zase chce blbnout v létě bez střechy. Je to fakt těžký. A pak druhý faktor - co servis? Toyota asi dražší, ale zase by se neměla tak “srát” jako Jeep. Já fakt nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října myslim, ze @mAra_ by ti vedel porozpravat nejake pribehy s Wranglerom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Johanes,vnitrnim prostorem to je za mne male auto. S tim 2.8l uz bych se spolehlivosti nebal. Jedinej pripad,kdy bych koukal na jeepku je ta chut jezdit bez strechy,s vetrem ve vlasech. Ale tam me pak nedava smysl kupovat off auto. S Toy se da vyblbnout uplne paradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Nevim jestli si to pamatuju dobře, ale někde ztrhali bezpečnost Wranglera při nárazu z boku, že hodně velká bída. Pro toho Jeepa bych viděl jediný plus tu střechu, ale rozumim tomu, je to velký plus , ale zase kolikrát to využiješ. Ani nevim jestli jsem nějakýho odstrojenýho v létě viděl, jestli s tim nebude dost práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se