Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Jagman: Lukáši, byl ses na to auto podívat ... už jen to, že recenzují fejková kola, jako originál AMG + čínské jebky gumy asi o něčem svědčí. Za mě ne. V Mercedesu nemají nic za podobný prachy? Tady bych volil raději volbu autorizovaného prodejce/dealera. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jagman

Davide ja uz sem rozhodnutej ze to cerne ne mam v merku kombika taky 350 ale bez 4M stejna vybava kombi (je stejne hezci) a ma uz ten novejsi motor 298koni

Jinak kola origo taky nova nekupuji ale toto je je cinskej fejk

Upraveno uživatelem Jagman
Odkaz ke komentáři

Pepku, asi jsi mě nepochopil, reagoval jsem na to, co tvrdí a píšou a na to, co je realita, předpokládám, že si jen málokdo kdo koupí origo kola v doplňku za ránu. 

Pochopil, prostě ten prodejce mlží a už to by mě odradilo,  jen jsem doplnil info, že to je fakt drahý. Já mám Goodyear 245 18", to bych v MB nedoplatil :)

Odkaz ke komentáři

MB má občas akci na kola jako sadu a vychází to dobře, něco jako komplet sada 18" s Micheliny za 50.000 Kč s DPH, kdyby se kupovaly solo disky tak 1 vychází na 12.000 Kč, k tomu gumy 5.000 Kč kus. V ceně bylo i nazutí a vyvážení, takže jen přijet a hodit na auto, úspora času značná.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

prosím o radu:

chtěl bych si koupit nějaký kabrio pro radost. Požadavky mám ty, aby to mělo zatahovací pevnou střechu, nikoli plachtu a bylo to v automatu. Někde z bazaru za max 350 000 CZK.

Nějaký tipy?

Díky!

Sněhulák

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

prosím o radu:

chtěl bych si koupit nějaký kabrio pro radost. Požadavky mám ty, aby to mělo zatahovací pevnou střechu, nikoli plachtu a bylo to v automatu. Někde z bazaru za max 350 000 CZK.

Nějaký tipy?

Díky!

Sněhulák

Volvo C70?  Ale v ČR asi k sehnání s pevnou střechou nebude

EDIT: asi něco takovýho http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=224085216

EDIT2: tak vlastně je http://www.sauto.cz/osobni/detail/volvo/c70/16722710?goFrom=list

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odkaz ke komentáři

Díky za tip.

Mercedes SLK 200 je špatná volba?

S.

Volvo C70?  Ale v ČR asi k sehnání s pevnou střechou nebude

EDIT: asi něco takovýho http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=224085216

EDIT2: tak vlastně je http://www.sauto.cz/osobni/detail/volvo/c70/16722710?goFrom=list

Odkaz ke komentáři

Ahoj všem,

zvažují obměnu své Dacia Duster 1.6 16v (předělané na plyn) za něco většího.

K ježdění 90%mesto a zbytek dálka.(Proto jsem pro benzín i turbo.) Na hory ani lyžovat nejezdíme, jen běžný zimní provoz, proto mi stačí predohráb. Převodovka je mi jedno.

V užším výběru mi zůstaly Nissan X-trail (zatím vyhrava i poměr výbava/cena) dále Mitsubishi Outlander, Honda Cr-V, a Hyundai Tuscon, Mazda Cx-5.

Cena do 650k.

Dik za Vaše postřehy.

Klidně SZ, ať to tady případně moc nezas...... ?

Odesláno z mého ASUS_Z00AD pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem ben.liszok
Odkaz ke komentáři

CR-V ma draha polovicka, 2,0i v manualu ctyrkolku. koukam, ze predohrab 2,0i zacina na 540, coz je podle me hodne dobra cena. auto je to velky, pohodlny, na dalnici trochu liny, ale to ti nevadi, kdyz tam nejses furt, jinak slusne zpracovani, dobrej motor, vymena oleje s filtrama v autorizaku stoji kolem sedmicky.

Odkaz ke komentáři

Novej Tuscon se mi hrozně líbí, po zkušenostech s ix35 bych se toho ale bál, že otec v práci vraceli 3 z 5 novejch Hjundéjů jsem tu už psal, strašně poruchový. Tátův společník měl 1. generaci CR-V a na to, co s tím vymýšlel za pichoviny, tak to auto furt jelo jako tank...takže nad tou Hondou bych se doporučoval zayslet...

Odkaz ke komentáři

Tátův společník měl 1. generaci CR-V a na to, co s tím vymýšlel za pichoviny, tak to auto furt jelo jako tank...takže nad tou Hondou bych se doporučoval zayslet...

vono teda prvni a posledni generace CR-V maj spolecnej max tak ten znak na snupaku, ale je fakt, ze jednicka byla neznicitelna..

Já bych teda naopak vyřadil xtraila...od doby co to spojili s Renaultem tak jsou ty auta přesně odpovídající svému znaku...Jinak proč tam nemáš Toyotu Rav4?

bo RAV4 zacina na 6kilech

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...