Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ten hnedý remeň im náramne sekne. tej prudkej elegancii dodal ležérnosť. a ako velí dobrý vkus, modrá a hnedá sa priťahujú.

k modrému obleku si zásadne obúvam hnedé topánky..

doteraz som hranatým hodinám moc neprichádzal na chuť. ale tieto slimlajny má už chvílu lámu. ježiši, čo ja mám všetko už vo výhľade..

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Asi bych si taky uměl predstavit jinou barvu řemenu, ale jinak moc pěknej kousek.

Líbí se mi ta jednoduchost a jak je vyvedený kompletně celý pouzdro jakoby ve dvou schůdcích totožnýho tvaru.

Gratulace

Odesláno

moc pekny a nevsedni hodinky. krasna strojovna. velka gratulace, tesim se na sraz, az je zkouknu nazivo:))

Odesláno

Vůbec se mi nelíbí, ale rozhodně jsou zajímavé a hlavně se mi líbí, že máš svůj styl :)

Takže velká gratulace k zajímavému kousku!

Odesláno

Velice se mi libi, barva, tvar. Mimo nizke wr nemaji chybu ;) .

Odesláno

Moc pěkné hodinky, palec nahoru za výšku pouzdra a ruční nátah, ten u společenských hodinek potěší. Kombinace s hnědým řemenem - za mě určitě ano. Moc jim sluší i mesh, co jsem koukala. Díky za pěkné fotky. Ať dělají dlouho radost.

Odesláno

Tvar pouzdra, jeho výška(vlastně spíš nížka), leštěný a broušený plochy, nádhernej sunburst cifr, spolehlivá strojovna a super cena, myslím, že to je moc fajn balení, bohužel až na to logo, s tím se u této značky pořád nějak neumím sžít, ač poměr cena/výkon je super téměř u každýho jejich kousku. Někdy na ně rád mrknu, musím Ti taky předvést ty slíbený Monzy :cheers:

Odesláno

Moc hezké fotky. Ale to není žádné překvapení, pokud se jedná o fotky od Příšery :-) Jinak, tady jsem o nich psal v době, kdy začaly unikat první oficiální informace. Informací tam není kdoví kolik, ale jsou tam také fotky jiných barevných variant včetně řemenů a meshe. Těší mne, že prvotní pozitivní pocity jen dle obrázků potvrzuje někdo zdejší. Až nebudu vědět co by, tak mám jasného kandidáta na objednání :-) 

Odesláno

"Hranaté hodinky nemám, modré taky ne... "

Jsem na tom stejně a snad i proto se mi to moc líbí. Těším se na další varianty s řemeny a samozřejmě pěkné fotky. 

Gratuluju ke zdařilé volbě. 

Odesláno

Tak já jsem se neudržel a zase budu trochu spamovat :). Komu se nelíbil hnědej řemen, má možnost vyjádřit se k černému. Jej, to zas dostanu :). Jinak díky všem za pochvaly hodinek i fotek, opravdu mi to těší. Obzvláště od lidí co fotí mimořádně jako třeba Marcus. A to logo, no to není šťastný, ale jak jsem psal, mě už nevadí. Ale nevyslovuju ho :-D.

post-18334-0-59846800-1457990995_thumb.jpg

Odesláno

No teda, mě Wardy zakážeš a sám si koupíš jiné :) Samozřejmě chápu, todle je trošku jiná situace, ale rýpnout jsem si musel a rovnou musím říct, že mě ty Wardy stejně podvědomně pořád lákají, no uvidíme co bude a už dost OT. Teď k věci, je to celkem zajímavý počin a k tobě mi to tak nějak i sedí, můžeš si pořádně hrát s řemeny, což tě baví, takže ideál a ten kruhový průhled v hranatém pouzdru na decentně zdobený strojek je fakt pěkný, je to koukatelné, ale přitom žádná přeplácanost. Shrnutím, ano Ward fakt docela umí.

Odesláno

Tohle jsou příšerně parádní kukačky a černý řemen (konečně) pěkně ladí s cifrem a pouzdrem. Určitě (až najdeš tu nejlepší kombinaci) by měly být v kalendáři :)

Odesláno

Pěkné hodinky, v kombinaci s hnědými řemeny se mi moc líbí. V poslední době jsem zatížený na meshe a na něm taky vůbec nevypadají špatně. Škoda, že nedělají o pár milimetrů větší, na 7,5" zápěstí by už asi vypadaly malé.

Odesláno

Ten hnedy remen je nahodou super, mesh by byl u mne 1. Prischera, jak jsou na to s presnosti? Kdyztak nejake postrehy z noseni ;) .

Odesláno

No teda, mě Wardy zakážeš a sám si koupíš jiné :) Samozřejmě chápu, todle je trošku jiná situace, ale rýpnout jsem si musel a rovnou musím říct, že mě ty Wardy stejně podvědomně pořád lákají, no uvidíme co bude a už dost OT. Teď k věci, je to celkem zajímavý počin a k tobě mi to tak nějak i sedí, můžeš si pořádně hrát s řemeny, což tě baví, takže ideál a ten kruhový průhled v hranatém pouzdru na decentně zdobený strojek je fakt pěkný, je to koukatelné, ale přitom žádná přeplácanost. Shrnutím, ano Ward fakt docela umí.

Já ti je nezákazal, ale u tebe je to jen náhrada za SMP, pokud ti nevadí že na tom ztratíš nějaký peníze a na čas je chceš proč ne, měl jsem v ruce ty 38 a jsou to skvěle udělaný hodinky. A kvalitu provedení můžu potvrdit i podle Squarů.

Tohle jsou příšerně parádní kukačky a černý řemen (konečně) pěkně ladí s cifrem a pouzdrem. Určitě (až najdeš tu nejlepší kombinaci) by měly být v kalendáři :)

Do kalendáře je určitě nominuju, zbytek už nezáleží na mě ;)

Pěkné hodinky, v kombinaci s hnědými řemeny se mi moc líbí. V poslední době jsem zatížený na meshe a na něm taky vůbec nevypadají špatně. Škoda, že nedělají o pár milimetrů větší, na 7,5" zápěstí by už asi vypadaly malé.

Nebál bych se toho, působí opravdu velkým dojmem. O Velikonocích budu u Třeboně, kdybys je chtěl okouknout na živo...

Ten hnedy remen je nahodou super, mesh by byl u mne 1. Prischera, jak jsou na to s presnosti? Kdyztak nejake postrehy z noseni ;) .

Mesh je na cestě, sice klasika Čína, ale uvidíme jak sedne. A hnědý mě taky baví nejvíc, ale okolí mě nechápe :lol2: 

JInak přesnost po třech dnech nošení je +5,3sec/den což je super, ale zatím se strojek stále zabíhá, tak uvidíme. Jinak jsou velmi pohodlné, přehledné a docela vzbuzují pozitivní reakce i u nehodinkévého okolí. Recenze bude časem, až je trochu víc prověřím :).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...