odjinud Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Ja obema firmam fandim, prece jen neco ceskeho na nich je. A pokud se Prim MPM aspon z casti zvedne z ryze cinsky produkce a bude se to prodavat misto casii, festin apod., tak jen dobre. Co ale moc nechapu, je, ze to nekdo koupi. Quartzky s dost divokym designem za cca 3-4000 Kc? Ale treba Sporty maji docela fajn, a ty tritovky uz mi prijdou docela konkurenceschopne. Ad ta limitka, dobry pocin, ale cena je prece jen trochu mimo. Za pulku bych se sel na ne podivat; ty modre by se docela daly. I kdyz ten pasek a ty trcici srouby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 edit: ony tam ty šrouby asi fakt jsou jen jako, protože na žádný fotce nejsou z pouzdra sundaný i přes neosazený řemeny...edit2: tak z fotky ocelový ČSR je to jasný, je tam jen ďourka na stěžejku...No je to tak, na tyhle fotce je to videt dobre... To si pak ale ty hodinky hrajou na neco, co nejsou... u stezejek to zacina a buhvi kde to konci... (misto safiru tam bude treba mineral se safirovou vrstvou atd.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Uložení strojku jak v hodinkách za tři stovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 At si jdou obe firmy po krku, je mi to jedno, ale tohle je od MPM za carou. Sorryjako, ale tohle uz povazuju za FAKE !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Uložení strojku jak v hodinkách za tři stovky.Však incabloc, ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Tohle za dvacku? To radeji zajdu s decimbalem na pivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Tohle za dvacku? To radeji zajdu s decimbalem na pivo...Osobně si myslím, že cena je OK a decebala bych na pivo klidně pozval, kdybych ho tím neurazil. Protože bych ho rád poznal osobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 No nekecej, tak Ty už máš za sebou ten rekvalifikační kurz na fackování chlapů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 doteraz mal certifikat len na zeny, vsak Kuncaku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Nemít ty falešný šrouby, a být s lepším strojkem, tahem a bez datumky, byly by to pěkný hodinnky za desítku. Takhle je to jenom fail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Ta cena je trochu úlet. Když to porovnám např. s produkcí Steinhartu (mám je prostě rád, kluky německý) tak třeba Tritony s ETOU, WR 300m a za cca 14 klacků.... A tady tohle pseudoorlíkovské.... Nevím, tudy cesta asi nepůjde. Normální smrtelník ví sice kulový o tom, že je to kopírka nových Elton Orlíků, neb Elton je mimo jeho rozlišovací schopnost, ale taky si nekoupí hodinky za dvacku, s takovými parametry. Ale já vlastně MPM děkuji za tento krok, protože jsem se tu nad nimi onehdá rozplýval, jak se mi pomalu začínají líbit a tohle mě zase vrátilo na světlou stranu Síly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 tieto Primky som sice nemal v ruke, ale mam za to, ze kvalita u Steinov je uplne niekde inde, tie som mal troje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Napis jim to jako tip na vylepseni... :-) Nemít ty falešný šrouby, a být s lepším strojkem, tahem a bez datumky, byly by to pěkný hodinnky za desítku. Takhle je to jenom fail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Jsem jim napsal komentář na Facebooku, tak mi odepsali do soukromé zprávy. Raději to sem ani nechci dávat celé, ale ve zkratce: 1) Pouzdro 42mm je nejprodávanější, s kopírováním nemá nic společného2) "Falešné šroubky využíváme na našich modelech již dávno. Takže opět to nemá s produkcí elton nic společného"3) Design hodinek vybrali sami uživatelé4) "Využité technologie např.ciferníku či použitých ruček jsem konzultovali s designéry delší dobu již před zmiňovaným eltonem. " Pro mě je závěr ten, že pokud někdo napíše, že falešné šroubky používají již dávno a ciferník s ručkama dotyčný považuje za technologii, nemá cenu to dál řešit. To bylo poprvé, co jsem jim kdekoliv na cokoliv reagoval. Věřím, že alespoň na deset let také naposledy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 (upraveno) Nevim tedy, jestli maji na mysli tyhle falesny sroubky... ja mel za to, ze tam fakt jsou, ale zrejme take ne... Upraveno 11. října 2018 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Mimochodem to musi byt husty, kdyz si koupite hodinky se sroubky, pak treba po roce chcete vymenit remen, zacnete sroubovat a nic, tak pritlacite a nic, tak jeste vic pritlacite... to nemuze dobre skoncit (minimalne do*ebete hodinky). Na to by snad meli nekde v manualu upozornovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Na zlepseni nalady Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Na zlepseni nalady Sent from my iPhone using TapatalkDíky kámo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Měli na desítku dát falešnej heliovej ventil. Něco jako maj PO. To by byla teprv pecka! A krásně by se odlišili od Eltonu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 to Fajkus: Rádo se stalo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se