Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechcete někdo .223 Rem od S&B po 9,- nebo 8,50 kdyby někdo vzal 9 bedýnek po 140 nábojích?

Nějak jsem toho koupil víc a pro můj kvér se prej hoděj spíš těžší kule než tyhle 55 grs.

Odesláno

LCRka se daj slusne koupit obcas na bazar huntingu v pekny stavu. KLCR tam tehdy nekdo prodaval za 9 tis. Mit v tu dobu nakupko bylo u me. Do KLCR muzes cpat i 38 spec.

Dlubix mas to pekny. Tak at se dari.

No ale to už před nějakou dobou. Teď je tam všechno napálený, protože prostě nic neni a revolvery zahraniční provenience už vůbec ne. KLCR je zase zbytečně těžší. Když už malej revolver, tak co nejlehčí. Výhody revolveru mi přijdou nejvíc využitelný právě na nošení. Bazar hunting sleduju neustále, ale zatim mě uplně nic nepřesvědčilo. 

Odesláno

Pro me jsou revolvery spis jako oziveni svych zbrani. Klidne bych bral i nejaky 3-4" na strelnici. Pistoli by mi to stejne nikdy nenahradilo.

Odesláno

Talon na prckovi nalepen, dneska se jde testovat..

Jaký máš z toho pocit, nevím jestli mám pořídit toto (na 42), nebo čekat na gumu (jestli teda bude) ?

Odesláno

Jakou gumu mas na mysli?

Jinak Talon super. Uchop se zlepsil, je takovy jistejsi. Pistole neklouze a i se zaprasenejma rukama bych se nebal, ze se bude spatne drzet. Za tek par stovaku to urcite stoji.

Odesláno

Gumový návlek, Hogue (GShop), mám to na 19ce, tak nějak čekám, že to někdy bude na 42 a 43, ale třeba se pletu a nic nebude. Tak zkusím toto, když říkáš.Dík. 

Odesláno (upraveno)

Nekde to mit budou, existuje to... Foto je z netu. Me se to ale moc nelibi. Obecne nemam rad jakekoliv vybrani na prsty u pistole.

post-25943-0-73459000-1471462362_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem dlubix
Odesláno

Tak mě to minulo, ale souhlas, chtělo by to vyzkoušet, vzhledem k velikosti (malé). Já mám na G19 takovou bez vybrání na prsty, resp. že to vlastně vyrovná ty vybrání co jsou na pažbě.

Odesláno

Výborný, koupím si Fabarma za hromadu peněz, přestane nabíjet. Dám ho do CID na reklamaci, po 29 dnech mi volají, že je ready. Přijedu, podává 4 z 5. Prej se to ještě ochodí a bude to OK. Ptám se, co s tím bylo - nevěděj, prej to bylo u puškaře a nic jim nevzkázal.

Přijedu domů, párkrát si s tím zacvičím a zase to nepodá ani náboj. Takže v pondělí znovu. Radost :-(

Odesláno

Ted mam hodne prace a skoleni a asi to nebude jinak delsi dobu, tak premyslim, ze se zbavim ARka(stejne si chci vzit jako levak levou VARku, casem a ted bych radeji neco dalsiho na noseni) Kdyby nekdo chtel tak se kouknete sem, mam tam inzerat. Je mozna dohoda i vzit to bez pazby, zasobniku, miridel, predni rucky a kompiku(porad mam v trezoru i A2 tlumic plamene) . Zde k nahlednuti, kdybny nekdo chtel.   

mate nkdo zkusenost s Bul M5 Ultra-X v 9mm? 

Odesláno

Dneska ráno Daniel Defense, optika 4x, 100m. pivní tácek každou ranou (teda vleže, puška ležela na tašce, no... z ruky tam zatím nejsem)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...