Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemam zkusenost s kolimatorem. U puskohkedu to pouziju na to prvni nastaveni krize pak to stejne doladim pri strelbe a par ran to rozhodne usetri. Pouzivam laser nasazeny na usti hlavne a samozrejme nastrelovaci stolici.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Osobne skusenosti nemam, ale pocitam ze svetielka maju asi trochu zmysel u loveckych zbrani kde je kazda rana draha. Stoji to 5 stoviek takze za 100 Lugrov si kominator nastavis podla potreby a este si uzijes zabavu.

Odesláno

Ty laserový patrony jsou naprosto zbytečný... Na nastřelení stačí max 10 ran jak u pistole, tak u samopalu i pušky s optikou.

Ráže pro příští sezónu, které budeme používat pro pušky  :punk:

post-3414-0-06340600-1542892739_thumb.jpg

Víc jsem se rozepsal tady, kdyby to někoho zajímalo...

https://www.st8.cz/single-post/2018/11/15/%C3%9Avaha-nad-r%C3%A1%C5%BE%C3%AD-pro-LR

Odesláno

Mají nějaký praktický význam ty červené špíčky střel nebo jen pro efekt? 

Maji, jsou k tomu pekna videa treba na hornady, jedna se v podstate o to ze ty plastove spicky jsou pekne a rovnomerne spicate a tim zvysuji balisticky koeficient, vyrobit to rovnou na kulce z toho plaste neni vubec jednoduche. je to specialni zaruodolny material, cervenou barvu pouziva treba Hornady, zelenou Sierra atd.. Take pro lovecke ucely to ma vyznam, v kombinaci s konstrukci strely to urychluje expanzi a tim zvysuje ranivost.

Odesláno

A to je dovod chlastat wisku z pohara na vino?

No hlavne to nema co delat vedle zbrane !!! 

Alkohol a zbrane neni dobra kombinace, na tohle jsem velmi prisny zrovna tak jako na manipulaci se zbrani, vzdy se chovam ke zbrani tak jako ze je nabita a natazena a pak by se nemelo stat ze omylem neco nebo nekoho postrelim. No a se zbrani nemanipuluji pokud jsem predtim pil alkohol, jednak to zakazuje zakon a za druhe si myslim ze je to dalsi z dobrych pravidel.

Odesláno

Cali to je hlavní, co ti přijde v nepořádku :-)? Mě tedy spíš zaráží ta kombinace zbraně a alkoholu...Netvrdím, že zrovna tady je to ten případ, ale osobně jsem potkal dost lidí, kteří si mysleli, že v režimu nenabito mohou se zbraní manipulovat i po požití. Vždycky, když někde vidím zbraň pohromadě s alkoholem, je to...no prostě fuj :-).  :sad01_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno

ty vole tady je to dobrá magorárna .... se nedivím, že šel Geometr na moderátora .... tam bude mít klid

Odesláno

Vyfotit pohromadě flašku a zbraň není proti ničemu, pokud člověk nechlastá a jenom to fotí. Zbraň bezpečně uklidí a panáka si dá až potom. OK. 

Taky mohl popíjet někdo jiný než majitel zbraně. Není to ideální, ale pokud jdu třeba do hospody na oběd se zbraní (což se může stát, to není zakázané) a kolem se vyskytují konzumenti alkoholu, nic s tím nenadělám. Zase nedělejme ukvapené závěry.

Jinak zákon zakazuje manipulaci po požití alkoholu na veřejně přístupném místě, ne doma na zahradě. Netvrdím, že je to v pořádku, ale doma si prostě můžeš manipulovat, jak chceš. 

Mě by spíš zajímalo, k čemu ti je na stole zbraň, když dospívá dcera a slavíš. To hodláš střílet čestnou salvu, nebo co? 

Odesláno

2 Tittus - To neni ukvapeny zaver, to je jen zkusenost za tech 20+ let na strelnicich a s lidma se zbranemi, jedna takova prihoda dost sprisnila rezim na nasi strelnici.

Tady samozrejmne predpokladam ze slo pouze o dekoraci pro foceni, jen to byla holt prvni reakce.

Odesláno

Já ho pánové chápu. Až budete mít doma pubertálně až postpubertálně dospívající dceru, tak někteří budete chlastat rum z půlitru a třipětsedmičkou si u toho významě poklepávat o koleno :-)

Odesláno

Navic to vypada spise jako sklenice dzusu. Kdo by lemtal whisky po 2deckach ? Pocitam ze neni notorik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

2 Tittus - To neni ukvapeny zaver, to je jen zkusenost za tech 20+ let na strelnicich a s lidma se zbranemi, jedna takova prihoda dost sprisnila rezim na nasi strelnici.

Tady samozrejmne predpokladam ze slo pouze o dekoraci pro foceni, jen to byla holt prvni reakce.

Taky už jsem jednoho účastníka kurzu nechával foukat, jasně, přísnost musí bejt. Ale tohle je fotka a nevíme, co a jak...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...