Americkej Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Jak říkáš, bohužel ... proč jsou z nich všichni tak posraný?
Návštěvník Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 U nas to same... Kolik ti je..? ... Nas taky... Bohuzel, drzim palce at to bylo v ramci KN. (ukazou az dalsi dukazy a vysetrovani, pripadne kanery co jsou v okoli)
Sphinxx Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Já jsem našel i na idnesu ten článek, kde jsou pasáže událostí o kterých ten bratr vyloženě mluví. Takže odkaz zde: http://zpravy.idnes.cz/utok-chomutov-sidliste-0vx-/domaci.aspx?c=A170529_171753_domaci_jj Podle mě ten střelec nemohl v noci vidět, jestli v autě (navíc pokud jsem viděl dobře, polepeném nějakou německou reklamou) sedí Rom nebo někdo jiný, to prostě v hluboké noci těžko posoudit. Ale pochybuji, že bývalý dozorce jen tak někoho úmyslně zastřelí, navíc legálně drženou zbraní.
gandalf Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 No, jestli všechni "diváci" budou tvrdit, že střelec řval něco o černých tlamách, tak je to rasistický motiv jako vyšitý. Zadání bude jasné, ale rád bych se pletl.
Návštěvník Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 No, jestli všechni "diváci" budou tvrdit, že střelec řval něco o černých tlamách, tak je to rasistický motiv jako vyšitý. Zadání bude jasné, ale rád bych se pletl. Toho se obavam, protoze co takhle ctu, vetsina prihlizejicich byla tohoto etnika, takze se na nej muzuo v podstate domluvit... uvidime, uvidime... sam jsem jako ustecak hodne zvedavej jak to dopadne.
Frantik Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 (upraveno) Nasli stopy auta na chodniku, nabourana auta, poranenou zenskou a mistni komunita (plus bratr) potvrdila, ze ridic byl ozralej, najizdel do lidi. A to se shoduje s vypovedi strelce. Tak uvidíme. Upraveno 30. května 2017 uživatelem Frantik
Sphinxx Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 (upraveno) Tady jde hlavně o to, že chceme zakotvovat ústavní právo držení střelné zbraně a její použití i při možném ohrožení více osob nebo ochraně státu. Obecně vzato. A tady by měla jít jakákoliv demagogie z jedné či druhé strany úplně bokem. Bez ohledu na příslušnost. * Protože potom jsou ty zbraně v takovém marastu úúúplně k ničemu a maximálně si jejich držitelé můžou jít zastřílet na střelnici nebo do plechovek. A vlastnictví zbraně pak v tom případě postrádá smysl. Upraveno 30. května 2017 uživatelem Sphinxx
Frantik Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 (upraveno) Pravda. Bohuzel se na tuto kauzu nalepi spousta mýtů, rasismu, neziskovek, psychologů, apod. Snad se podari pod tim vsim najit pravdu. Podobne to bylo i v kauze Tanvald, kdy se nakonec z rasisticke popravy dvou hodnych chlapců, co sli na Silvestra k babicce, vyklubala strelba v sebeobrane zraněného penzisty v leže. Upraveno 30. května 2017 uživatelem Frantik
Sphinxx Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 No, uvidíme, jak se to bude vyvíjet, snad to nevyšumí, jak je zvykem v těchto případech.
Arkham Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Cekam ze vytahnou predem napsanou novelu jako tenkrat Lipsic v SR po Harmanovi.
gandalf Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Novela se připravuje - asi blbý načasování.
gandalf Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Z procesního hlediska se to "zahájit" muselo. Jen po zahájení tr. stíhání lze shromažďovat důkazy - odložit, zastavit se to dá vždy. Jen to dlouho trvá. Blbá je ta vazba :-)
Chronař Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 https://www.reflex.cz/clanek/komentare/79696/svobodu-strelci-z-chomutova.html
Tittus Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Tu vazbu moc taky nechápu, nikam neutíkal, nic nezapíral. Tvrdí, že kvůli ovlivňování svědků, ale nedovedu si představit, jak jde střelec ovlivňovat tu menšinu...
Ondrej71 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Možná je ta vazba spíše kvůli Jeho bezpečnosti..
gandalf Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 (upraveno) Možná je ta vazba spíše kvůli Jeho bezpečnosti..Takový důvod není - snad v anglosaském právu.Důvody jsou:a) že uprchne nebo se bude skrývat, aby se tak trestnímu stíhání nebo trestu vyhnul, zejména nelze-li jeho totožnost hned zjistit, nemá-li stálé bydliště anebo hrozí-li mu vysoký trest, že bude působit na dosud nevyslechnuté svědky nebo spoluobviněné nebo jinak mařit objasňování skutečností závažných pro trestní stíhání, neboc) že bude opakovat trestnou činnost, pro niž je stíhán, dokoná trestný čin, o který se pokusil, nebo vykoná trestný čin, který připravoval nebo kterým hrozil,omlouvám se, místo "b" mi to háže smajík Upraveno 30. května 2017 uživatelem gandalf
Qwuiddo Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 Nemate prosim nekdo znameho na P4 na policajtech?Potreboval bych NP na pockani nebo aspon za tyden a ne za 3. Diky
Micey Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 (upraveno) Tyjo, tam je to tak brutální? Já šel v pondělí kolem pošty a policajtů v Karlíně (Praha-Východ), stavil se u okýnka, za deset minut nákupko hotový.. Vim že ti to moc nepomůže, sorry:) EDIT: Jo a prodejte mi někdo něco malýho jednořadovýho na nošení, ideálně v Lugeru.. ale i malý LCP, 42 a tak v .380 bych skousl. Upraveno 31. května 2017 uživatelem Micey
Qwuiddo Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 (upraveno) Jj, leta to byvalo 14 dni a na konci 2016 to zvedli na 3 tydny.Mam rezervovanej kver, ale muzou mi ho drzet jen 14 dni, na okynku mi v pondeli rekla, ze 3 tydny, rychleji to pry nejde.... edit: to same prihlaseni. V pondeli jsem prihlasoval kratkou brokovnici a 3 tydny na vydani prukazu zbrane ... Upraveno 31. května 2017 uživatelem Qwuiddo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se