AndyAaron Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Odesláno 28. září 2021 asi tak tyden uz ma na tapine problem, ze ta sekce se zpravama se mi vubec nechce nacist. Notifikace novych zprav chodi, ale kdyz si je chci precist, tak musim pres web. Ma nekdo podobny trouble?
kolky87 Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Odesláno 28. září 2021 Dnes to isté. Upozornenie vidím, ale len načíta...
Hasňa Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Odesláno 29. září 2021 Tak od dnešní noci mi Tapatalk fórum nenačte vůbec.
shaggy Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Odesláno 29. září 2021 V 28. 9. 2021 v 18:29, AndyAaron napsal: asi tak tyden uz ma na tapine problem, ze ta sekce se zpravama se mi vubec nechce nacist. Notifikace novych zprav chodi, ale kdyz si je chci precist, tak musim pres web. Ma nekdo podobny trouble? Rozšířit Vsetko bolo oka dokym si sa nespytal A to ze Tapa je najlepší na prehliadanie for mi nikto nevyhovori.
AndyAaron Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Odesláno 29. září 2021 Ted uz to mam jak Hasna. Forum nenacita. On to jako problem neni, webova verze se da samozrejme pouzit taky. Jenze jak pise Shaggy, tak na to brouseni forem mi prijde Tapina lepsi a rychlejsi. Navic nemam tam jen Chronomag, ale i jina fora. A posledni z duvodu je ten, ze na Tapatalku jedu od 2015 a jak vime, clovek je tvor, ktery zmeny rad nema
prischera Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Odesláno 29. září 2021 Mam to stejne, ale obavam se, ze podpora Tapy nebude.
Maxmillian Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Odesláno 29. září 2021 Jsem na tom stejne. A webova aplikace me taky vubec nebavi. Tak si zas asi budu v kavarne povidat s rodinou no
yota4r Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Odesláno 29. září 2021 Asi všichni uživatelé TAPA jsme na tom stejně, tedy bez možnosti přihlášení k chronofóru ..
Hasňa Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Odesláno 29. září 2021 Jde při webovém prohlížení na mobilu nastavit, aby to na výpisu nepřečtených témat po kliknutí na téma skočilo na první nepřečtený příspěvek? Tapatalk mám od pravěku a je to moje nejpoužívanější appka. Všechna fóra, která ho nepodporovala, jsem časem četl méně a méně až nakonec vůbec. Webový náhled je pro mě opruz.
geometr Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Odesláno 29. září 2021 @Hasňa Zkus mrknout na tohle, to by Tě mělo nasměrovat: https://forum.chronomag.cz/topic/137789-upgrade-fóra/?do=findComment&comment=2504198&_rid=29826 A případně si s tím pohrát, půjde to určitě i na mobilním zobrazení, jen vědět kam sáhnout. Jinak nic jako mobilní verze fóra není, je jen mobilní (responzivni) zobrazení. A co se nastaví na PC, funguje samozřejmě i na mobilu (a obráceně). Tapatalk se taky musel nastavit, aby dělal (ukazoval), co uživatel chce. Jak to bylo složitý už nevím, už ho dlouho nepoužívám neb (zejména na chronomag) ho pokládám za zbytečnost.
Hasňa Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Odesláno 29. září 2021 Na compu v práci mi to funguje správně, klik na nepřečtený obsah, vypíšou se témata s nepřečtenými příspěvky, kliknu na téma, otevře se na prvním nepřečteném. Na mobilu ale vyjede správně seznam témat s nepřečtenými příspěvky, ale když na téma kliknu, ukáže to první příspěvek.
Bert Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Odesláno 29. září 2021 Tak klikej na tu hvězdičku a vše bude ok. Už se to tu řešilo. Nápověda: hvězdička je vlevo od názvu tématu.
nickolas Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Odesláno 29. září 2021 Jak pise @geometr, nastavil jsem na pocitaci a v mobilu to dela presne to co chci, tedy kliknu na nadpis a hodi me to na posledni neprecteny prispevek
Hasňa Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Odesláno 29. září 2021 (upraveno) V 29. 9. 2021 v 10:50, Bert napsal: Tak klikej na tu hvězdičku a vše bude ok. Už se to tu řešilo. Nápověda: hvězdička je vlevo od názvu tématu. Rozšířit Jo, jsem blb, máš pravdu, řešilo se to tady už, zapomněl jsem to. Někdy tam mám hvězdičku, někdy kolečko. Upraveno 29. září 2021 uživatelem Hasňa
prischera Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Odesláno 29. září 2021 Hvězdička je tam, kde si už přispíval. Kolečko mají témata, která jsou bez tvé reakce.
AndyAaron Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Odesláno 29. září 2021 Ja mam treba na pocitaci vytvoreny sled, ktery mi zobrazuje vlakna, kde jsem prispival a radi se mi to od nejnovejsich. Tucne jsou pak vyznacena vlakna, kde je nejaky mnou neprecteny prispevek. Tohle na mobilu nevidim/neumim zobrazit. Ten sled tu proste neni, tak vidim hromadne neprectena vlakna vcetne tech, kam jsem nikdy neprispival a ktera me nezajimaji. To me stve.
petr_cha Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Odesláno 29. září 2021 Neni to tohle? Ja se dnes po delsi dobe seznamuji, protoze tapatalk uz mi definitovne nefunguje na chronomag..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se