Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jinak, sem dneska k dispozici checknout tu nahravku. Idealne kolem 18.00. Samotnymu se mi tan ale moc nechce chodit

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Jsem tu už dlouho tichej pozorovatel, protože nejsem tady na fóru moc aktivní, tak se na srazy bojim chodit.

Hodně sleduju zahraniční aktivitu a líbí se mi co dělají třeba skupiny okolo RedBar. Chce to uzavřeny salonek a pak stačí zprovoznit jen jednoduchou stránku přes kterou se přihlašují lidi e-mailem a zadají své jméno a nějaké další údaje. Pak se večer na srazu jen vezme seznam a do prostoru se pouští lidi dle seznamu, prostě ukážou občanku. Rychlý a podle mě i jednoduchý.

Odesláno (upraveno)

Ježiš promiň, tak jsem to vůbec nemyslel.

V pohodě. :cheers: Taky to nemyslím nijak dotčeně, jen bych nerad, aby to k něčemu podobnému tady mezi členy sklouzlo.

Je fakt, že ten Gate mi nikdy nevadil a i když ho spousta členů kritizovala, bral jsem ho jako cajk (i když si radči za pade dám Plzeň z tanku než staráč). Ale možná by změna lokálu nebyla od věci no.. Bansethy i Pinkasy bych podpořil, stejně tak se mi docela líbil jeden sraz který byl kdesi za mírákem, myslím, že se to jmenovalo U Bulínů, měli sme tam cimru jen pro sebe a měli tam dobrou Plzeň celkem

Upraveno uživatelem Povidláček
Odesláno

Jsem tu už dlouho tichej pozorovatel, protože nejsem tady na fóru moc aktivní, tak se na srazy bojim chodit.

Hodně sleduju zahraniční aktivitu a líbí se mi co dělají třeba skupiny okolo RedBar. Chce to uzavřeny salonek a pak stačí zprovoznit jen jednoduchou stránku přes kterou se přihlašují lidi e-mailem a zadají své jméno a nějaké další údaje. Pak se večer na srazu jen vezme seznam a do prostoru se pouští lidi dle seznamu, prostě ukážou občanku. Rychlý a podle mě i jednoduchý.

V podstatě guest list jak na koncertu Mikea Oldfielda... :lol2:

Odesláno

V pohodě. :cheers: Taky to nemyslím nijak dotčeně, jen bych nerad, aby to k něčemu podobnému tady mezi členy sklouzlo.

Je fakt, že ten Gate mi nikdy nevadil a i když ho spousta členů kritizovala, bral jsem ho jako cajk (i když si radči za pade dám Plzeň z tanku než staráč). Ale možná by změna lokálu nebyla od věci no.. Bansethy i Pinkasy bych podpořil, stejně tak se mi docela líbil jeden sraz který byl kdesi za mírákem, myslím, že se to jmenovalo U Bulínů, měli sme tam cimru jen pro sebe a měli tam dobrou Plzeň celkem

Akorát se mě tam pokusil natáhnout číšník u těch Bulínů no...

Odesláno

JJ, U Bulínů i Bansethi jsou v pohodě, pro mne tedy

Odesláno

Osobně bych byl taky pro změnu místa na uzavřený salonek a pamatuju sraz, kde byly jmenovky s avatarem, což usnadňovalo identifikaci chronomagorů atd. Klidně bych to zavedl zas, kontrolu občanek bych asi nehrotil...

Odesláno

Jinak, sem dneska k dispozici checknout tu nahravku. Idealne kolem 18.00. Samotnymu se mi tan ale moc nechce chodit

Neboj se toho, Kide. Normálně tam nakráčej, a až na záznamu uvidíš, že je někdo bere, tak obsluze začni dávat pokyny: "teď to otočte o devadesát stupňů... udělejte výřez obličeje... teď zlepšete rozlišení o 500%"... a máte ho, kleptomana! Tak se to totiž dělá - viděl jsem to v Kriminálce Las Vegas.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Osobně bych byl taky pro změnu místa na uzavřený salonek a pamatuju sraz, kde byly jmenovky s avatarem, což usnadňovalo identifikaci chronomagorů atd. Klidně bych to zavedl zas, kontrolu občanek bych asi nehrotil...

Asi jsem to přehnal s občankama, ale ty jmenovky a předem udělaný seznam, který není veřejný všem, by fungoval dobře, si myslím. Možná i nováčci by se míň styděli.

Odesláno

Asi jsem to přehnal s občankama, ale ty jmenovky a předem udělaný seznam, který není veřejný všem, by fungoval dobře, si myslím. Možná i nováčci by se míň styděli.

to plný souhlas

Odesláno

Jmenovky s avatary jsem zažil jen na svém prvním srazu. A možná Seiko sraz? Nemám s tím problém, ale je to trochu jak na nějakých sezení drogově nebo alkoholově závislých :D

Lokál klidně změním, klonil bych se asi Bansethům - fajn pivo a nejlepší kachna :-). Jen to bude vždy chtít udělat tak 2 možná 3 týdny dopředu rezervaci.

Odesláno

Ty jmenovky by byly fajn, tuhle z Omega srazu mám ještě někde doma. Nejen že by byla alespoň jakási kontrola, že se tam někdo nepřimíchal náhodou, ale taky by člověk věděl, s kým si vlastně povídá. Já některé členy na srazech poznávám, ale vůbec netuším, jakého avatara k nim přiřadit. :)

Odesláno

Kid: Sis všiml těch nakadeřenejch chlupů na prsou, jo? :)

Chtěl jsem jen říct, že jmenovky s avatarem nejsou nic hroznýho, koneckonců na kdejakým kongresu ci sympoziu se to nosí taky. A jako určitej bezpečnostní prvek, byť slabej, můžou fungovat. Hlavně ale fakt usnadňujou komunikaci. Diky jmenovkám by třeba na velkým srazu nemusel Hasič obcházet všechny členy a do omrzení se ptát: hele, nejsi náhodou decebal? :)

Odesláno

Jezdím přes Florenc domů, tak půjdu dřív s notebookem a můžeme tam zajít. Číslo myslím stále mám, něco jsme si předávali na Roh. nábřeží.

Odesláno

To víš, že jo. A já za ty své blbé kecy tady dostanu jednu hned ve dveřích, to tak :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...