Jaro Uš Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Jarouši, vem vse. Dve krabicky prece uneses, ne? :-)Už to tak vypadá, přitom GS i Rolex v tý sbírce děsná nuda. A Omegy už jsou fuč, fotka je starší. Plus se trochu obávám, jakkoliv se na srazech asi zatim nic ?neztratilo?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Zrovna o Air King bych řek, že jsou všechno, jen ne nuda Prostě vem na jednu ruku ty Squale, na druhou PB a nebudeš se muset bát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Ja to dneska bohužel nezvládnu dorazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 chtěl bych vidět toho Prokopa naživo, kdyby to šlo. Já beru GS a GShock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 panove, vypadalo to nejiste, ze ne/budu moct, tak jsem se nehlasil, ted to ale vypada, ze bych nejspis mohl, tak jestli neni ucast uzavrena, pisnete mi pls misto a cas do sprav, dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Tak ta putyka potěšila, plzeň za 38 a pizza za 110 skoro v centru Práglu se už moc nevidí... akorát to světlo mohlo bejt lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Bylo to fajn, děkuji, jen ty chlebíčky mohly být lepší a hostesky s větším výstřihem :-/ Organizátor má ještě co zlepšovát :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 (upraveno) s ohledem na maximální míru utajení, bylo světlo odpovídající :-)ano, obsluha byla ... tak akorát, no :-))) celkově fajn, klidně příště zase "tam" .... jen rezervovat více míst na delší dobu Upraveno 22. listopadu 2019 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Ahoj, díky Ronin, místo bylo perfektní! Příště klidně zase tam, jen bych vzal čelovku. Ceny teda opravdu hodně slušný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Pěkný sraz! Díky za organizaci. Mám díky domu vyhlédnutého dalšího kandidáta do sbírky. Na ruce mi myslím sedí parádně: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Tyhle sedej každýmu :-).Taky díky za organizaci srazu, rád jsem vás viděl pacholci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Pěkný sraz! Díky za organizaci. Mám díky domu vyhlédnutého dalšího kandidáta do sbírky. Na ruce mi myslím sedí parádně:mne sa zda, ze su ti male Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 S temahle uhrama vic svetla nepotrebujeme;-)Jinak srazek super, bylo opravdu na co koukat, hlavu sem mel jak patraci balon, kolik sem zase nasal informaci!Jirkovi diky za organizaci a tesim se na dalsi srazek;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maus Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Taky díky za sraz. Byla to moje premiéra, tak jsem si aspoň prohlídnul na živo nějaký pořádný kousky. Ale dost mě mrzí, že jsem odešel před tim, než tam kolovaly ty B-Uhr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Mrzí mě, že jsem to nestihl, visel jsem snad dvě hodiny v koloně před bouračkou na úplně uzavřené D11 u Poděbrad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Mrzí mě, že jsem to nestihl, visel jsem snad dvě hodiny v koloně před bouračkou na úplně uzavřené D11 u Poděbrad. Jsme si mohli udelat sraz tam. Byl jsem tam taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Jsme si mohli udelat sraz tam. Byl jsem tam taky. Ještě ke všemu jsem beznadějně visel asi sto metrů za sjezdem na Poděbrady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Já byl asi kilometr před tou bouračkou, takže taky v pasti. A bylo to na dvě episody seriálu. Vypadalo to, že to někdo narval zezadu do náklaďáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 zapomel jsem zelbohu nick, tak prosim, kdo mi slibil kontakt na kamose s 3D tiskem, necht se neprodlene ozve :-)dekuji jinak bylo supr, priste see primlouvam za stejnou destinaci, ta Plzen je fakt za babku, zel jsem musel vyjimecne driv :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 (upraveno) ale já jsem ti psal přes WhatsApp )zapomel jsem zelbohu nick, tak prosim, kdo mi slibil kontakt na kamose s 3D tiskem, necht se neprodlene ozve :-)dekuji Upraveno 22. listopadu 2019 uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se