Andrew Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Praha holt není Brno a nemáte správného průvodce http://www.honilek.cz/praha/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 http://www.honilek.cz/praha/Ondro to právě ví jen pár lidí o co go, vysvětlím osobně na kafi, až se zase konečně potkáme, nebo si na srazu řekni existenci nebo joystickovi, oni ti to vysvětlí. Veřejné to tady ventilovat nelze, ale byla to fakt prča. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Tak ja taky dondu na otocku a pravdepodobne na stojaka podle poctu lidi. Kdyz tady ctu, ze se pak jde za pisnickou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Já se omlouvám, ale nedorazím, nedávám to, alespoň budete mít jednu židli volnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Tak ja taky dondu na otocku a pravdepodobne na stojaka podle poctu lidi. Kdyz tady ctu, ze se pak jde za pisnickou Tak to bude pochod Praha Prčice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Ale prd uz se pripravuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 @Andrew - ty dacane, furt ti jeste dluzim knihu. Skoda, ze jsi nedorazil, par jsem jich tu rozdal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 no co hosi, ako ste dopadli?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Já sem byl dobitej jak pes, takže jsem zdrhnul v 9, ale bylo to moc fajn, správná sebranka magorů Rád zopakuju, snad v lepší formě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Chlopy,bylo to bezva.Hezký kousky sem zas nasadil na pazouru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Sakra, panove, kde sou nejaky fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Bylo to dobrý. Díky všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Pěknej sraz, horší budou ty tikající následky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Dobrej pokec s partou prima chabru, diky kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Sakra, panove, kde sou nejaky fotky? Já udělal jenom jednu na takovou tu představu, jak moc to včera bylo super. Díky organizátorům za sraz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Tak pár foteček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Sakra,ty Expy sem tam dal asi víckrát.Kurňa,asi už vím na co zas šetřit.Líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Kermity mnam mnam;-)a ja furt nic;-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 chcis se omluvit, malinko jsem minuly tyden doma zlobil, resp. ctvrtecni firemni vecere se mi jaxi protahla do soboty rana, takze bych asi tezce vysvetloval, ze jdu ve stredu jenom na chvilku a budu hodnej :-) diky za pochopeni, pred pristim srazem nevytahnu minimalne dva tydny paty z domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 (upraveno) Bylo to vcera moc pekny, ja nacerpal par informaci, nasel dalsi inspiraci kam dal a pripadne jeste dal ( diky Berte :-), neodvazil jsem si je pujcit ani do ruky, jen je okukoval, ale jednou,....).A pokec tez dobrej :-). Upraveno 19. července 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se