odjinud Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Dá sem už laskavě někdo foto těch hodinek, kdyby se zítra třeba náhodnou objevily na blešáku?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Foto těch hodinek je tu několikrát. Na videu je to třeba projít dle polohy, fakt je tam nepoznám. Já můžu nejdřív v pondělí... pokud se na to nikdo nepodivá dřív, tak tam skočím. Psal jsem to tu několikrát a začíná mě rozčilovat jak jsou někteří "chytří". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 (upraveno) měly by to bejt tyto.....(fotil sem to dneska ve sklepě, tak sorry za světlo) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. listopadu 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 (upraveno) Edit: Kid mě předběhl Upraveno 16. listopadu 2018 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Jeste mne napadlo - je technicky možný ten casovej úsek z rekorderu stáhnout a nějak (mi) ho poslat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Á, tak máme vysvětlení, Kid je má ve sklepě :-) ne, sorry.. díky za foto, třeba se někde najdou... a ještě lépe, třeba se to nějak vysvětlí.... měly by to bejt tyto.....(fotil sem to dneska ve sklepě, tak sorry za světlo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Jeste mne napadlo - je technicky možný ten casovej úsek z rekorderu stáhnout a nějak (mi) ho poslat? Někdo to zde psal, že se jim nechce pouštět to video z Gate někam ven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Pánové, mě to fakt sere. Pardon za mluvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Jeste mne napadlo - je technicky možný ten casovej úsek z rekorderu stáhnout a nějak (mi) ho poslat?Jak jsem psal, video jsem viděl, ovšem bez polohy hodinek z toho nic nepoznám. Teď už vím kde ležely v 19:25. Manažer mi to stažení nabídl ale pak volal majiteli a ten říkal, že by to nerad poskytoval ven, ale že tam můžeme kdykoliv skočit. Jak jsem říkal ten čas si na to najdu v pondělí a myslím, že identifikujeme toho kdo je vzal..... Majiteli celkem rozumím, může z toho mít problémy. V pondělí dám vědět do konverzace od Dana a domluvíme se co dál ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 měly by to bejt tyto.....(fotil sem to dneska ve sklepě, tak sorry za světlo)Prodam Glycine, bez krabice a papiru, jen tak na litacku. Fotky dodam pozdeji, ale kazdy je mohl videt na sraze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Panove,Uz nechme spekulaci, prosim. Vojta psal, ze se tam dostane v pondeli. Ja to asi driv jak v pondeli vecer taky nedam. Tak pokud neni nejakej jinej dobrovolnik, tak vse uz asi bylo receno. Nechme tady tedy prostor jen pro relevantni informace, pokud si jeste nekdo na neco vzpomene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 měly by to bejt tyto.....(fotil sem to dneska ve sklepě, tak sorry za světlo)To jsou ale moc pěkné hodinky, dá se někde kolem tohoto modelu načíst více? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 (upraveno) Glycine Combat Chronograph Lux Automatic ref.3924.11 AT-LBK7H. 43 mm, 100m, průhled na GL750 (7750). https://www.jomashop.com/glycine-watch-3924-11at-lbk7h.html Upraveno 17. listopadu 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Díky. Retail 3000$? To jsem netušil, ale stejně vypadají dobře, já měl jenom KMU a byly super. Hlavně ať se dopátráte, kde teda jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Prodam Glycine, bez krabice a papiru, jen tak na litacku. Fotky dodam pozdeji, ale kazdy je mohl videt na sraze. vice podrobnosti do sz:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Pánové, já jsem se na sraz nakonec bohužel nedostal. Ale shodou okolností jsem si par dnů před srazem vzpomněl na Martarovy Primky. Nechci věřit, ze by se historie opakovala. Drzim palce felhtragovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 No, cca 50m vedle je zastavárna, občas tam zajdu, tak se vám tam zítra mrknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 No já se k tomu klidně veřejně přiznám, mrzí mě to dodneška . A pásek byl od Zrna . Ale je fakt, že to jak se leckdo k hodinkám ostatních na srazech chová mě taky vedlo k tomu omezit počet kusů, které sebou nosím a snažím se je mít pod kontrolou. To jak se někteří členové k cizím hodinkám chovají, mě zaráží. Jsou lidi co se zeptají, zda si můžou vzít hodinky vůbec do ruky. A jsou lidi, co si na vintážkách pustí chrono, vyšroubují korunku potápek o točení lunetou nemluvám vůbec... Prstýnky a korálky jsou taky fajn. Samozřejmě, když člověk bere hodinky na sraz, musí s tím trochu počítat, ale občas mě to tedy zarazí...V pohodě Kubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Glycine Combat Chronograph Lux Automatic ref.3924.11 AT-LBK7H. 43 mm, 100m, průhled na GL750 (7750). https://www.jomashop.com/glycine-watch-3924-11at-lbk7h.html Techto konkretnich moc u nas v CR nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se