Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

este to teda pozeniem do dalsieho levelu... nezverejnit je defakto napomahanie pri dalsej moznej kradezi, ktora sa kludne moze stat. alebo si to zlizne niekto pri nakupe/predaji cez forum? toho cloveka tu treba demaskovat a tym mu znemoznit pachanie dalsich skod.

Do pátku je nějaký sraz ? Já chci ať se Filipovi vrátí hodinky. Než dotyčný třeba začne zapírat atd.. v sobotu je jen počkej zajíci a tam jdu a dále co jsem psal výše..... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dejte tomu čas, jak psal Vojta1. Teď tu stejně nic nevymyslíme.

A co chceš vymýšlet? Když se zná jeho identita tak co nadělá. Stejně hodinky musí vrátit, jinak to dostanou četníci. Nemá moc na výběr. A když zůstane utajen, tak to jen podreje důvěryhodnost celé této komunity. A chci pak vidět srazy nejen v Praze.

Edit: Ukazujeme tu hodinky za balík peněz a nemyslím si, že se tu bude dál každý odkopavat, když se ví, že je tu zloděj. Už dost velká legrace je, že si to tu čte.

Upraveno uživatelem Eman2208
Odkaz ke komentáři

ZLODĚJ  teda má čas na vrácení hodinek a pak jako že nic. Jen dva, nebo tři lidi ví kdo to byl a ostatní jsme případné další rybky :eek: to je teda fajn.A když na srazu nebude někdo z těch pár lidí co ho zná, tak tam nemá smysl jezdit....

Snad by, ve zdravé společnosti, měl být takový zmrd nadobro vyhoštěn a s ostudou.  :furious: 

Odkaz ke komentáři

A co chceš vymýšlet? Když se zná jeho identita tak co nadělá. Stejně hodinky musí vrátit, jinak to dostanou četníci. Nemá moc na výběr. A když zůstane utajen, tak to jen podreje důvěryhodnost celé této komunity. A chci pak vidět srazy nejen v Praze.

Edit: Ukazujeme tu hodinky za balík peněz a nemyslím si, že se tu bude dál každý odkopavat, když se ví, že je tu zloděj. Už dost velká legrace je, že si to tu čte.

Já právě nic vymýšlet nechci. Chci počkat do pátku jak to dopadne. Vojta to má určitě vymyšlené, jak postupovat dál. Zatím tady akorát všichni vymýšlí různé konstrukce, co by kdo měl udělat a jak. Toť můj poslední příspěvek do této diskuze. Končím, Tvá Máňa. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

No zjevne je to nekdo, kdo neni pri smyslech... vedel, ze pokud hodinky vcas nevrati (a mohl si jeste vymyslet legendu, ze je sbalil omylem), bude se sledovat video a na nem bude odhalen. Presto ceka... tak budto hodinky vratit nechce a spoleha na to, ze dukaz nebude prukazny, nebo je fakt nemocnej na hlavu.

Odkaz ke komentáři

Takže k rozuzlení. Několikrát jsem prošel video, fotky. Komunikoval s účastníky srazu, majitelem, provozovatelem tohoto fóra. Vyšlo mi z toho následující:

V době možného zmizení hodinek nebyl u stolu ani poblíž stolu nikdo kdo není na chronomagu.

Majitel hodinky omylem nepřibral.

Pravděpodobnost a určité teorie o upadnutí hodinek mi příjdou velice nepravděpodobné. 

Bohužel díky velmi špatné kvalitě videa se nepodařilo identifikovat specifickou osobu. Strávil jsem s tím moře času, snažil se odpovídat na sz. Nějaký anonym mi psal dokonce nesmyslné emaily. Primárně mi šlo o to nalézt zmizelé hodinky. Majitel po srazu odletěl na delší dobu mimo ČR a já cítil určitou povinnost mu v tomto pomoci, protože on to sám řešit nemohl. Omlouvám se všem pokud jsem je neprávem nařkl, jak jsem psal šlo mi o navrácení hodinek. 

Minulé informace které jsem sem dával měli vést k tomu stejnému, jinými slovy vyvolat strach.

Nyní nechám na majiteli, jestli bude v tomto kontaktovat policii.

Nakonec bych rád řekl, že se jedná o internetové fórum kde se může přihlásit kdokoliv. Myšlenka toho, že jde o bezpečné prostředí, jak už víme z nejednoho případu podvodu není úplně správná. Proto pokud jdete na veřejný sraz, dávejte na své věci pozor, uvědomte si, že se tam může nacházet kdokoliv. 

Vojta

Odkaz ke komentáři

Aniž bych chtěl obviňovat, konspirovat či domýšlet: je tedy možné, že předmětné hodinky se kromě Feltharga a pár lidí, kteří se tím zabývali, nacházejí u nějakého člena-účastníka srazu z CHMG?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...