xbraj19 Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 (upraveno) Dejte tomu čas, jak psal Vojta1. Teď tu stejně nic nevymyslíme. Upraveno 20. listopadu 2018 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 este to teda pozeniem do dalsieho levelu... nezverejnit je defakto napomahanie pri dalsej moznej kradezi, ktora sa kludne moze stat. alebo si to zlizne niekto pri nakupe/predaji cez forum? toho cloveka tu treba demaskovat a tym mu znemoznit pachanie dalsich skod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Primární je, aby se majiteli vrátili hodinky. Pokud je dostane zpět, tak bych to taky víc neřešil. Pokud je zpět nedostane, začne to řešit policie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 este to teda pozeniem do dalsieho levelu... nezverejnit je defakto napomahanie pri dalsej moznej kradezi, ktora sa kludne moze stat. alebo si to zlizne niekto pri nakupe/predaji cez forum? toho cloveka tu treba demaskovat a tym mu znemoznit pachanie dalsich skod.Do pátku je nějaký sraz ? Já chci ať se Filipovi vrátí hodinky. Než dotyčný třeba začne zapírat atd.. v sobotu je jen počkej zajíci a tam jdu a dále co jsem psal výše..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 a ked ich teda vrati tak co potom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 (upraveno) Dejte tomu čas, jak psal Vojta1. Teď tu stejně nic nevymyslíme.A co chceš vymýšlet? Když se zná jeho identita tak co nadělá. Stejně hodinky musí vrátit, jinak to dostanou četníci. Nemá moc na výběr. A když zůstane utajen, tak to jen podreje důvěryhodnost celé této komunity. A chci pak vidět srazy nejen v Praze.Edit: Ukazujeme tu hodinky za balík peněz a nemyslím si, že se tu bude dál každý odkopavat, když se ví, že je tu zloděj. Už dost velká legrace je, že si to tu čte. Upraveno 20. listopadu 2018 uživatelem Eman2208 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 No mě to zajímá z čistě praktického hlediska - s kým neobchodovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Psal jsem něco o identitě ? Říkal jsem, že to nepředáme PČR. Poslední můj příspěvek tady do pondělí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 ZLODĚJ teda má čas na vrácení hodinek a pak jako že nic. Jen dva, nebo tři lidi ví kdo to byl a ostatní jsme případné další rybky to je teda fajn.A když na srazu nebude někdo z těch pár lidí co ho zná, tak tam nemá smysl jezdit.... Snad by, ve zdravé společnosti, měl být takový zmrd nadobro vyhoštěn a s ostudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 No příští sraz asi hned tak nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 A co chceš vymýšlet? Když se zná jeho identita tak co nadělá. Stejně hodinky musí vrátit, jinak to dostanou četníci. Nemá moc na výběr. A když zůstane utajen, tak to jen podreje důvěryhodnost celé této komunity. A chci pak vidět srazy nejen v Praze.Edit: Ukazujeme tu hodinky za balík peněz a nemyslím si, že se tu bude dál každý odkopavat, když se ví, že je tu zloděj. Už dost velká legrace je, že si to tu čte.Já právě nic vymýšlet nechci. Chci počkat do pátku jak to dopadne. Vojta to má určitě vymyšlené, jak postupovat dál. Zatím tady akorát všichni vymýšlí různé konstrukce, co by kdo měl udělat a jak. Toť můj poslední příspěvek do této diskuze. Končím, Tvá Máňa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 No zjevne je to nekdo, kdo neni pri smyslech... vedel, ze pokud hodinky vcas nevrati (a mohl si jeste vymyslet legendu, ze je sbalil omylem), bude se sledovat video a na nem bude odhalen. Presto ceka... tak budto hodinky vratit nechce a spoleha na to, ze dukaz nebude prukazny, nebo je fakt nemocnej na hlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Trochu OT: pamatujete, jak byly tyhle nemilé záležitosti řešeny na Kolbence (blahé paměti)? V hlavní uličce před "věží"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Trochu OT: pamatujete, jak byly tyhle nemilé záležitosti řešeny na Kolbence (blahé paměti)? V hlavní uličce před "věží"? Ne. Rád se nechám poučit, ikdyž jisté tušení mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Myslíš to tablo? Trochu OT: pamatujete, jak byly tyhle nemilé záležitosti řešeny na Kolbence (blahé paměti)? V hlavní uličce před "věží"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Pánové, prosím o pochopení, do pondělka LOCK. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 UNLOCK pro vyjádření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Takže k rozuzlení. Několikrát jsem prošel video, fotky. Komunikoval s účastníky srazu, majitelem, provozovatelem tohoto fóra. Vyšlo mi z toho následující: V době možného zmizení hodinek nebyl u stolu ani poblíž stolu nikdo kdo není na chronomagu. Majitel hodinky omylem nepřibral. Pravděpodobnost a určité teorie o upadnutí hodinek mi příjdou velice nepravděpodobné. Bohužel díky velmi špatné kvalitě videa se nepodařilo identifikovat specifickou osobu. Strávil jsem s tím moře času, snažil se odpovídat na sz. Nějaký anonym mi psal dokonce nesmyslné emaily. Primárně mi šlo o to nalézt zmizelé hodinky. Majitel po srazu odletěl na delší dobu mimo ČR a já cítil určitou povinnost mu v tomto pomoci, protože on to sám řešit nemohl. Omlouvám se všem pokud jsem je neprávem nařkl, jak jsem psal šlo mi o navrácení hodinek. Minulé informace které jsem sem dával měli vést k tomu stejnému, jinými slovy vyvolat strach. Nyní nechám na majiteli, jestli bude v tomto kontaktovat policii. Nakonec bych rád řekl, že se jedná o internetové fórum kde se může přihlásit kdokoliv. Myšlenka toho, že jde o bezpečné prostředí, jak už víme z nejednoho případu podvodu není úplně správná. Proto pokud jdete na veřejný sraz, dávejte na své věci pozor, uvědomte si, že se tam může nacházet kdokoliv. Vojta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Smutne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Aniž bych chtěl obviňovat, konspirovat či domýšlet: je tedy možné, že předmětné hodinky se kromě Feltharga a pár lidí, kteří se tím zabývali, nacházejí u nějakého člena-účastníka srazu z CHMG? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se