Pavel K. Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Taky díky za pozvaní a zorganizování parádního srazu! Rád jsem se seznámil s dalšími lidmi z fora a osahal si nádherný hodinky. Většinu jsem viděl naživo poprvé. Jen škoda, že jsem musel dřív odejít. Ještě jednou díky za prima akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 wizarde, nestastniku, si mohol prespat u mna na gauci, aspon by sme dorazili tu flasku do konca ta pani hvezdarka je luxusne foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Mně říkala mamka, že nemám chodit s cizími fousatými pány na pokoj...tož ale u Tebe bych udělal výjimku no.... místo opíjení se laciným japonským lihem jsem dal přednost půlnoční klobáse na OMV, no ale že bych z toho byl odvázanej, to moc ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Hlavně, žes dobře dojel Peťo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Fotky bomba, líbí se mi na tom ten kompletní průřez portfoliem a historií Seika, od vintážek, přes high-end po ty různé budíky, diktafony (nebo co to je... ). Dost změna proti takovému Rolex srazu, kde, až na pár výjimek potvrzujících pravidlo, jsou vidět akorát dva tři modely, které jdou okamžitě prodat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 (upraveno) Měl jsem je tam já, jsou bráchovy, kterej není na fóru. Přidám jednu Vojtovu instagramovku, snad se nebude zlobit...V pohodě, alespoň jsi mi připomněl, že bych sem mohl přidat i wristshoty, co jsem fotil před hospodou. A ještě se mi prosím připomeňte všichni, kteří jste se zajímali o dřevěné GMT hodiny. Já už si všechno nepamatuju )) Upraveno 12. června 2016 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Moc pekne, skoda ze se to nepovedlo o tyden driv, tak snad priste!Termín bohužel nikdy nevyladíme pro úplně všechny, ale snad to příště vyjde lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Hoši, díky za fotky. Příští rok si to nenechám ujít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 A fakt bude sraz zase v Brně nebo se těším zbytečně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 A fakt bude sraz zase v Brně nebo se těším zbytečně?V Brně budu na konci června, tak si s tebou klidně pivko dám Ale vážně, sraz v Brně klidně, jen nevím, jestli to bude možné opět v takovémhle rozsahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 To dáme. Jsem odhodlaný nakoupit několik kil Seiko hodinek a nás moravských mnogo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Super fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Super sraz jste si dali kluci a krásné fotky velmi zajímavých kousků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Hoši, tiše závidím, pěkné fotky, doufám, že přístí akce bude Severní Morava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Óóó, tak to musela být parádička. Škoda, snad budou hvězdy příště lépe nakloněny a budu moct přijít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 I ja ďakujem za super večer, Chumpusovi i všetkým ostatným. Konečne som mal v ruke viacero GS, a videl ďalšie kúsky, ktoré mi naživo doteraz unikali.A znova som si uvedomil, že táto cesta možno ani nemá koniec Mojich pár mobiloviek... F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Fakt to bylo super, asi nejlepší hodinkový sraz na kterém jsem měl tu čest být.Ještě jednou děkuji organizátorům a spoluSeikopacientům, za super atmosféru. Příšerák to nafotil naprosto dokonale a hvězdné nebe je parádní, dokonce jsem si našel svoje hodinky a bez nápovědy teda jenom dvoje, ty posledníaž při porovnání s fotkou za světla. Přidám dvě fotky, víc jsem toho nezvládl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Kluci měli jste to parádní. Společná lumi fotka je úžasná. Doufám, že se na příští Seiko sraz už dostanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lefty Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Tak budu se opakovat, ale veliká poklona Vojtovi a Honzovi a dalším neznámým, kteří akci zajistili perfektně organizačně. Nejde to vyzdvihnout dostatečně. Každý, kdo v životě organizoval více než schúzku dvou lidí, to musí ocenit :-)Bylo potěšením vidět staré tváře i nové postižené.Kubo, fotky super, ale tím nejsem překvapen :-)Jako negativum musím uvést, že můj hodinkový wishlist se výrazně rozšířil a vychýlil japonským směrem (hned dnes ráno zásek jako prase pod vlivem srazu :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Tohle si budu dlouho vyčítat. Snad bude příští sraz stejně povedený a já už tam nebudu chybět. Díky za fotky a krátký report Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se