Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Tohle nevymyslíš. Jdu ráno do práce, hned z rána celkem perné jednání. V V uších nasazená sluchátka, takové ty špunty s držátkem přes ucho. Chci si je vyndat, nějak neopatrně otočím levým a kurva, ta silikonová čepička mi zůstala v uchu. Panika.. Nemůžu chodit po firmě jak blbec se špuntem od sluchátek v uchu. Nemůžu říct recepční ani asistence, aby to vytáhla. Jednání se blíží. Plavným skokem se zamykám na toaletě a snažím se druhým koncem sluchátek, tím cinchem vydloubnout tu silikonovou čepičku. Jenže jak si do ucha nevidíš, jseš nervózní, tak nevíš, jestli se ti daří ten bazmek vydloubnout, nebo si ho tam cpeš hlouběji. 8:58 slastná úleva a z ucha vystřelí malý černý projektil. Rychle se upravím a v 9 jsem ready. Ale minutu předtím bylo trapno mým druhým jménem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mi připomnělo, jak jsem vloni dělal jednu tiskovku, 100 lidi sedí a čeká, 5 min do začátku, ja poslední cigáro venku na uklidnění..lestim si Loaky, upravuju motejla..už se chystám pomalu dovnitř a najednou plesk..posral mě holub..ale jako vypadlo z nej něco, co bych čekal tak vod pštrosa..sako a košile zesrana..to nevymyslíš.

Odkaz ke komentáři

To mi připomnělo, jak jsem vloni dělal jednu tiskovku, 100 lidi sedí a čeká, 5 min do začátku, ja poslední cigáro venku na uklidnění..lestim si Loaky, upravuju motejla..už se chystám pomalu dovnitř a najednou plesk..posral mě holub..ale jako vypadlo z nej něco, co bych čekal tak vod pštrosa..sako a košile zesrana..to nevymyslíš.

Trošku mi to připomnělo historku jednoho nejmenovanýho místního, když šel do nejmenovanýho shopu kupovat hodinky a cestou od auta do shopu si nabral na botu psí hroudu. A protože pršelo a on popobíhal, nevšim si toho :D. Dál to nebudu rozmazávat :D

Odkaz ke komentáři

kristova noho, to není o nich. Já bych nedokázal za ní přijít se slovy:? Sim tě atd.....?

ja si to vyzkousel 3x po sobe na bazene, kdy jsem po plavani vyndaval sluchatka z usi a ten jeden konec mi tam vzdy zustal....ke cti mlade plavcice ani nemrkla a vyndala...

Odkaz ke komentáři

YPO hlavne bacha na moji drahou, drandi to po tve trase na ekolobezce kazdy den :-) nosi cernou helmu, tak poprosim nezajet ;-)

z tohodle mi taky praskne cévka ..... zlatý segveje

https://www.youtube.com/watch?v=Pcpu6wPnkeA&feature=youtu.be

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...