Baldic Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Tak jsem si to teda taky pustil a je to strasnej gigant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 https://www.twitch.tv/videos/254652803?t=00h31m50s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 v pátek jsem v práci připojil naši skvělou novou starou vrtačku, vložil šém-ham-fóraš neboli pojistky do přípojný škatule, zapnul hlavní vypínač a koukám co bude. Světlo se rozsvítilo, cvaknu řadičem, hydraulika zabzučela, říkám si dobrý, proud tam jde. Sáhnu po spouštěcí páce, že to roztočím... a najednou ticho a tma. Ták, co je blbě? Ticho a tma po celý hale. Samozřejmě všechny hyeny kolem se smějou co se mi to povedlo. A teď se to honí v hlavě. Já to mám dobře. Chyba bude v tom starým křápu který koupili kdovíodkud. Proč to spadlo celý? Proč to nevypálilo jen svý pojistky? Dyť je tma i vedle v obrobně! Blbost! Ikdybych se hodně snažil, celou fabriku neshodím! A najednou se to rozsvítilo. A zas to zhaslo. A zas se to rozsvítilo. A zas zhaslo. Normální výpadek proudu zvenku. Ale v první chvíli nevíte.Za chvíli potom letěl kolem vrtulník saniťák, tak snad neletěl pro někoho kdo to schytal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Nez mne pusti ze stanice do depa,je nutne domluvit postup .Tim okamzikem prestanu byt vlak a nastava posun.Do depa mne pousti tzv. vrchni ,neboli vedouci posunu po dohode s hradlem tam je clovek ktery obsluhuje vyhybky. Vse se domlouva pres vysilacku,fyzicky jsem s lokomotivou treba 800 metru od vjezdu do depa a mluvim tedy pres radio s vedoucim a hradlarem...Obcas je tam vic masinek,takze se musi pockat,az se to srovna a podle poradi nebo dulezitosti vjizdeji.Vedouciho slouzil Fanda ,pracovitej a sikovnej posunovac ... Ma jednu vadu,neskutecne kokta... Cim vic masin pred depem,tim je to horsi,stupnuje se nervozita a koktani je horsi a horsi. Jelikoz ho zname,nejak se tomu nedivime,jsme zvykli. Spis mu pomuzem,jako ze tusime co se bude dit,takze ho uklidnime. "Dobre rano do depa,ahoj Fando,jedu od 5321 s reginou ,vyzbrojim a odstavim. "A Fanda odpovi "Aaaaahhhojjjj Peeeetre,jo jojoooooo,pooooojjjeeed naaáaa trre trrre treeetiiii koooolej a odstav to na kaaabbbel,pojede to aaazzzzz oooodpoooleeedne.Podotykam,ze jinak je to opravdu pracovitej chlap,zna obehy,sam si naplni vodou,odsaje vakuove wc,proste zadnej lenoch . Jen pri reci zadrhava. Stojim pred depem,predemnou masina z Carga na nabrani nafty. A slysim kolegu,fira se domlouva:"Vdeeepppuuu jjeéeeeé neeéeeeeekddddooo naaaaaprijmmuuuu? A Fanada odpovida: "aaaaáhhhhoooooj,joooo popopopslouuuchhaaaammmm.Fira: " neeeedddddeeeeellllleeeeeejjj ssiiiiiii pppprrrrddddďeeeeeeelllll neeeeeeeéebbboooooooo siiiiiiittaaaaáammmm nááááátebee dddddddojdu!!!!Fanda: chudak,nervozni jak nikdy stres jak pí ča "nnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeddddddddddéeeelllaaaammm siiiiiiíiiii zaaaadnou pppppprdel.Do hovoru nejde vstoupit,vysilacky jsou v simplexnim rezimu tudis jeden mluvi druhy posloucha.Hradlar byl muz cinu ,vycihal okamzik ,kdy to oba dotycni pustili a vstoupil do hovoru ale nedodrzel hovorovou kazen "hosi,uz se na to vyserte oba,nebo z vas zacnu koktat taky.koktove jste oba dva,nikdo si z nikoho nedela prd el... z carga ti to postavim k cerpacce,Fando,pak az vyzbroji Ti ho poslu.Oba rekli doooomlluveeeno a zacalo se zase jezdit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 V depu podobně jako v restauraci .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 jedéééém https://www.youtube.com/watch?v=uLnJRAfb0J0&t=229s&list=PLswSQB-0Hj5OjEGPkHf-sVyGLAcdpw5qi&index=4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 jedéééém https://www.youtube.com/watch?v=uLnJRAfb0J0&t=229s&list=PLswSQB-0Hj5OjEGPkHf-sVyGLAcdpw5qi&index=4no ty voe zase perly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 (upraveno) Tak v poslední době to tu je takový veselý. Já tu nic veselýho nepřidám. http://tn.nova.cz/clanek/auto-srazilo-maleho-cyklistu-7-chlapec-je-vazne-zraneny.html Je to můj kluk. Ten pohled kdy ho to auto nabralo a letěl vzduchem do konce života nezapomenu! Jsme v Motole, naštěstí měl z pr.ele kliku, zlomená stehenní kost, pohmožděná plíce, silniční lišej a pár stehů. Kvalitní helma pobrala hodně. Upraveno 1. května 2018 uživatelem klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Klobadysek: to je fakt strasne! Zelam vam nech je chlapec cim skor uplne fit. Ako sa to stalo? Siel si za nim (ze si to videl)? Sam si si to auto nevsimol? Naozaj ma to zaujima, mozno to pomoze predist niecomu podobnemu aj inym ludom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 (upraveno) V těch místech cyklostezka kříží silnici které je po jedné straně součástí (v pozadí). Normálně jezdím za dětmi abych je mohl kontrolovat. Tentokrát jsem je předjel abych byl u přejezdu první - i vzhledem k tomu že se v protisměru blížilo auto. Tak jsem zastavil, dcera za mnou. Kluk v řadě jako poslední se rozhodl nezastavit a prostě před autem stihnout. Když auto začalo brzdit otočil jsem hlavu a viděl jak ho nabralo. Brutus. Ke cti záchranářům, že tam byli velmi rychle... Upraveno 1. května 2018 uživatelem klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Nechci se nikoho zastavat ( vim malo a musel bych videt vic z mista ), ale kurna, dyt to vypada, ze to krizeni neni vubec poradne zabezpeceny, vyznaceny, oznaceny, zvyrazneny. To delal nejakej blb ci co?At je klucina rychle vporadku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Ano, je to na pikaču. Prý v televizi říkali, že se to bude muset stejně předělat. Jezdí tam fůry děcek. Dopraváci taky říkali že je to špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Značený taky nevidim nic, ALE ZAPLATPANBUH ZE JE JUNIOR MEZI ZIVEJMA, tohle je fakt neskutecny, jak se behem chvilky zivot muze orocit o tisic stupnu!!! At se malej brzy uzdravi a jste zase oka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Uff, je mi z toho ouzko. At je klucina co nejdrive v poradku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Aj, sakra, držte se a přeji rychlé uzdravení :-( Mě kluk takhle sundal nohy ze šlapek z kopce před křižovatkou a najednou byl v ní ani jsem nemrknul. Naštěstí nic nejelo, ale pocit to je strašný...je to vteřina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 po tý silnici jezdím denně do práce, někdy je to tam docela husty hlavně v létěklukovi přeju ať je brzo fit, aby si stihnul užít prázdniny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 To je nějaká epidemie nebo co. Můj vnuk, taky 7 let, se před pár dny taky proletěl vrtulníkem po pádu na kole. Toho ale nic nesrazilo, ten pouze, dle jeho vlastních slov, "nevybral zatáčku".Přímým svědkem jsem nebyl. Jinak šití těsně kolem oka, hnuté dva krční obratle (už jsou zpátky) a naštípnutý palec na pravé ruce. Teď už je doma, dojíždí s ním každých pár dnů na kontrolu zraku a čeká se na sundání sádry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Nevíme dne ani hodiny ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Tak tak. Qua hora nescis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Dnes v jedné Ostravské zastavárně. Myslíte, že jsou pravé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se