Gustaf Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Choďte pěšky tyvle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 To nepomůže. Tam zas hrozí, že se nevyhneš na chodníku partě debilů a nakonec za to budeš moct sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 A navíc přijdeš o rukáv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 To nepomůže. Tam zas hrozí, že se nevyhneš na chodníku partě debilů a nakonec za to budeš moct sám.jo ty Číňani vlastně... :D tak je lepší sedět doma a pít pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Zůstávat ponejvíce na gauči v poloze vleže. Člověk pak nemá co zkazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 (upraveno) jasný .... ty seš ten dyslektik o kterejch sem tu tudle psal tak ještě jednou to zkusím ..... žádná silnice není bezpečná ..... nebo každá silnice je nebezpečná Jasný, už nevím kudy kam a jak z toho ven viď? :-) Pro řidiče z povolání aktuální mapa nejnebezpečnějších úseků v ČR... :-) ....prosím bez urážky, pro mě to je stále jenom debata, z které si také občas něco vezmu a uvědomím :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. prosince 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 afri ty seš argumentačně úplně mrtvej .... sám sebe překvapuju, že reaguju .... už nebudu .... prostoru si dostal dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 afri ty seš argumentačně úplně mrtvej .... sám sebe překvapuju, že reaguju .... už nebudu .... prostoru si dostal dostNení to mezi námi úplně ztracený, na Zenith máme stejný názor :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Nebudte gentlemanti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Zůstávat ponejvíce na gauči v poloze vleže. Člověk pak nemá co zkazit.To je ovsem odvazny tvrzeni. Onehda jsem docela vyznamne pozil a druhej den ani to lezeni nebylo jen tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Ale je tady krásně! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Já bych frézoval, až bych brečel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 5etter: že ale provokuješ s tou álejí!Navíc je tam u silnice nebezpečně blízko i křížek; tohle riziko se zapomnělo analyzovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 To měla být jen taková obrazová tečka za tématem, které se už podle mě vyčerpalo. Pojďme se věnovat třeba volně pobíhajícím psům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Ale je tady krásně! IMG_20181202_095108-01.pngjá sem se dneska díval na tohle video (ani nevím proč) ve 3:34 jsem se dost nasmál ...... ty dvěstěkilový patníky jsou občas ještě někde vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 tohle je taky dobrý - cos dělal před vojnou ? ...... já jsem hodinář- spojka je pedál- to auto stojí čtvrt miliónu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Klasicka scena z filmu "Kdo hleda zlate dno". Videl sem mnohokrat ;-). Nejradeji mam scenu , jak jedou s tou 813-kou TP a P32-kou pro Stalince (tusim T-130).Doporucuju taky filmy Trasa a Blizke dalky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 (upraveno) Ale je tady krásně! IMG_20181202_095108-01.pngTipuju to na krasnou IV ( silnice 4.tridy ), kde jezdej jen mistni ( mozna je tam i zakaz vjezdu NA ) a pod snehem se skryva povrch silnice s nekolika prekvapkama, ktere pri rychle jizde videt nechces :-)). Upraveno 2. prosince 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Je to jezeďácká cesta se zákazem vjezdu a pejskařská promenáda, kde jezdí akorát traktory, kola a občas nějakej idiot s osobákem, co si tudy zkracuje cestu do Brna, když je na oficiálním příjezdu kolona. Ten se pozná podle toho, že tam letí 60, lítají od něho kameny, za ním kilometr oblak prachu jak na Dakaru, kolem maminek s kočárkama zásadně nezpomaluje a když ho na začátku města chytne VB, tak vyuzije všechny zákonné možnosti k tomu, aby se vyhnul pokutě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Nebyl jsem daleko od pravdy. Ale vypada to kouzelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se