Josef01 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Hm je to k breku pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Ty vole YPO ty ses dneska nejakej rozneznelej :D docela fajn story, obcas si rikam ze mam nudnejnzivot kdyz to ctu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 asi sem se posral smíchy ? zlomená páteř jde domů ?. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Sem se pobavil jak cyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 tvl, YPO, jsi si jistej, že to do toho důchodu dáš... aniž by ti řáchlo anebo tě zavřeli...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 :D Ktovie čo vyprávala doma bába dedovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Ty jsi měl,místo Teličky,vyjednávat o přístupu do EU :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 tvl...............já mám zlomenou páteř................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Ty ses podle mě narodil proto, dělat autobusáka... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Sa YPO s cestujucimi zbytocne vybavujes, ja som pred rokmi zazil nieco hodne podobne a sofer vtedy deduska s udajne narazenym laktom odbavil v uplnej tichosti prstom ukazujucim na tabulku "cestujici je povinen:..." kde medzi ostatnymi dolezitymi vecami bolo aj cosi o drzani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Jako malej jsem viděl u nás na čáře, jak chlapovi šalina ujela hlavu. Jak tam tak ležel, tak se mi vždycky vybaví ta jeho pěkná hnědá kožená aktovka. Ale moc mě to nepoznamenalo. Pak mě jako malýho zavřel šalinář s bábovičkama v šalině a matku nenechal nastoupit a ujel. Běžela k příští zastávce stejně rychle jako šalina, občas i rychleji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Upřímně doufám, že se YPO ve skutečnosti věnuje psaní a bus řídí jen kvůli kontaktu s lidmi a načerpání inspirace. Kratší literární útvary z něj lezou dokonalé, delší jsem neviděl, ale asi by to byl taky zážitek , a kdyby se rozhodl stvořit román, budu první, kdosi ho koupí. Snad by to nebylo takový maso jako od Ládi Klímů 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Díky za super ráno, když se člověk takle pobaví, tak to možná v práci nebude takový vopruz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 YPO se Zmizíkem by tu měli mít nějakou pravidelně aktualizovanou sekci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Udělal bych z toho funkci za trest, takové pravidelné okénko fejetonů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Ypo ty jsi fakt poeta jak hrom. Tu knížku napiš, bude to paráda. Ideálně bys mi ji ještě moh podepsat s věnováním a já si ji pak zařadím do knihovničky mezi Gaimana a sbírku scénářů Hřbitovní kvítí divadelního spolku Puchmajer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Zjistěte někdo čim a kdy Ypo jezdí, uděláme takovej chrono-autobus.. bysme se třeba všichni nedrželi a kritizovali mu ten fejkovej Rolex:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Tak to mě pobavilo, Ypo, piš sem každej dej příběhy z MHD aspoň tu bude pořádný vlákno Humor zlomená páteř jde domu, luxus:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Chronoautobus by nemal chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Chronoautobus by nemal chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se