DavidLC Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Čéče sám bych to asi nedal...Mě ojíždí manželka co 14 dní trojkou. Ale uznávám, že hipsterskou vlnku bych si asi sám neostříhal ;o)Jojo. Mě ze začátku také ojížděla žena, ale teď už si to dělám sám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Smutnej život, jednoho žena jenom co 14 dní, druhej už sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Tak nevím, bavíme se ještě pořád o stříhání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Vo vojíždění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Vo vojíždění.Hlavy, nebo hlavičky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejc Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Wizarde vyprdni se na ně, lepší mít každejch čtrnáct dní trojku, než nějaký vodbytý rychlovky s povinnosti. Jen teda - jestli manželka zve nějakou pěknou kámošku nebo souseda - to by mohlo hrát podstatnou roli, to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Já tomu stejně nerozumím - tak jediná výhoda je, že stříhají jen mužské hlavy a přitom tam sedí dvě baby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Tomu se říká ženská logika... a taky důvod, proč tam už nebudu chodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Taky se beru strojkem, rychlé a praktické, i když nedávno jsem šel kolem jednoho kadeřnictví a v křesle tam seděl Maxel a děsně si to užíval, tak si říkám, že bych to zase mohl zkusit, asi je to příjemný pocit nechat se opečovat. A nemůže se přihodit to, co se mi jednou stalo - beru si hlavu strojkem jedenáctkou, a v pravidelných intervalech jsem ze strojku sundaval ten distanční hřebínek a vybíral z něj utemované vlasy. Když jsem to udělal po sedmé, zajedu si dlouhým tahem zase zezadu do vlasů a říkám si "kua, proč to tak studí ?!" ... a přitom mi padne do očí ten distanční bazmek položený na kraji umyvadla ... takže ten den celá hlava na Kojaka holt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Ještě minulej měsíc bych se vám s vašema problémama se stříháním smál od ucha k uchu ( kdo mně zná, ví, že jsem měl vlasy až skoro do půlky zad ). Od března pečlivě pročítám i takovéhle zkušenosti, protože můj ježek potřebuje zase sestřih ( jak to čtu, sám to zkoušet nebudu, protože dohola jít fakt nechci ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 (upraveno) Martarova historka mi připomněla jednu vzpomínku z dětství. Když jsem byl malý, tak se táta jednou v koupelně u umyvadla holil a pak si nějakým strojkem nakonec zarovnával po stranách kotlety. Vzal to trochu na jedný straně, ale po chvíli kouká že to má nesymetrický, tak to zase zarovnal na straně druhé. Ale zase kouká, že to přehnal a zkrátil to moc tak to musel zas na tý první straně trochu dorovnat. Takhle to zarovnával a zarovnával až byl po chvíli strojkem v půlce hlavy a měl ze stran výbrus jako Kim Čong-un Takže tehdá taky musel dohola no Upraveno 25. dubna 2017 uživatelem Povidláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Kdyby jste nebyli líní, tak jdete do holičství a máte to bez starostí a v klidu Já jsem to dřív bral jako takové nutné zlo a nudu, od té doby, co chodím do Barber shopu, tak mě to i baví, krásné a milé recepční mi dají kafe, rum, vodu, na co si vzpomenu, pokecám s nima, nechám se ostříhat, pokecám s barberem o autech, fotbale atd. a odcházím maximálně spokojený. PS: Narážky typu hipster apod. už jsou ohrané, tak je můžete vypustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Ještě minulej měsíc bych se vám s vašema problémama se stříháním smál od ucha k uchu ( kdo mně zná, ví, že jsem měl vlasy až skoro do půlky zad ). Od března pečlivě pročítám i takovéhle zkušenosti, protože můj ježek potřebuje zase sestřih ( jak to čtu, sám to zkoušet nebudu, protože dohola jít fakt nechci ).Nene! Ty už nemáš ohon? TVL tomu nevěřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Bells:čert vem hipstry,ale dát za ostrihani tolik,co za flašku rumu se mi každý měsíc (dobře no tak dva) nechce. Ale zážitek to byl fajn, to zas jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Nemám Davide, jsem teď na ježka a prý jsem omládl :-))) ( jen je mi teď furt zima na hlavu ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Nemám Davide, jsem teď na ježka a prý jsem omládl :-))) ( jen je mi teď furt zima na hlavu ).To chce nějakou slušivou pokrývku hlavy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Což mě přivádí k otázce, kde má teď Kuncák tu nad avatarem inzerovanou gumičku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Bells:čert vem hipstry,ale dát za ostrihani tolik,co za flašku rumu se mi každý měsíc (dobře no tak dva) nechce.Ale zážitek to byl fajn, to zas jo. Nevím no, platím tam každý měsíc asi tolik, jako za flašku Morgana a toho si klidně nechám ujít Navíc moc nevěřím tomu, že bychom tady neměli pár stovek na ostříhání, když tu máme hodinky za tisíce a výš, to mi přijde celkem úsměvné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Martine, gumičku nemám nikde :-)) ( kdybych to uměl změnit, už tam píšu něco jiného ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Já ti pomůžu - dej si Mé nastavení a hned první záložka Změnit informace profilu a je to řádek Název uživatele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se