ewolucionar Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Dnes burgermania..pekna obsluha a dvaja alfasamci evidentne balia peknu obsluhujucu pricom jednemu steka majoneza po brade.pricom druhy ho na to neupozornil a uchechtavaju sa za chrbtom z neho.po cca 2 hodinach ich vidim na kave v auparku ...majoneza ak to bola majoneza stale na brade)))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 přísahám, že todle je moje poslední dítě .... voni sou každejch deset let divočejší a divočejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Rozenej artista. Nesmíš tam nahoře nechávat akorát konvici s vařící vodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 To má nějakou brzdu, že to tam tak drží? Úplně vidim, jak to podjede a veme to bradou vo tu hranu linky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 To má nějakou brzdu, že to tam tak drží? Úplně vidim, jak to podjede a veme to bradou vo tu hranu linky.vono to vodjelo (brzdu to nemá, ale de to ztuha) .... držel se tam za prsty zhruba 3cm nad zemí ..... tentokrát bez následků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Semseztohoroztřás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Tak to je mazec. U nás dneska jenom takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Doba je zla. Ja bych navrhoval se vyhnout publikovani nahych deti na netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Doba je zla. Ja bych navrhoval se vyhnout publikovani nahych deti na netu.Tak, nechtěl jsem to psát, abych nebyl za prudase, ale vystihl si to, bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Máte recht. Uvědomil jsem si to asi po pěti minutách, pak jsem hodinu hledal, jak se mažou přílohy. Za tu dobu 14 stažení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Máte recht. Uvědomil jsem si to asi po pěti minutách, pak jsem hodinu hledal, jak se mažou přílohy. Za tu dobu 14 stažení...jako tady ? si děláš kozy doufám............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 jako tady ? si děláš kozy doufám............ Myslím, že stažení = unikátní zobrazení... IMHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 (upraveno) jako tady ? si děláš kozy doufám............ Byla to celkem nevinna fotka z profilu, takze zas tak o moc neslo. A stahnuti podle me jen znamena zobrazeni obrazku, ne? Upraveno 27. června 2017 uživatelem Baldic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 A stahnuti podle me jen znamena zobrazeni obrazku, ne?Já myslím, že ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Mě, jakožto zasloužilého fotra, na té fotce upoutalo, že je ten rošt moc vysoko. Kuva tak nejsu línej ne a postupně ho dávám níž a níž pane 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Mě, jakožto zasloužilého fotra, na té fotce upoutalo, že je ten rošt moc vysoko. Kuva tak nejsu línej ne a postupně ho dávám níž a níž pane 5etter Presne to ma napadlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 vono to vodjelo (brzdu to nemá, ale de to ztuha) .... držel se tam za prsty zhruba 3cm nad zemí ..... tentokrát bez následků Děti jsou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Strasna úchylka, každý s okp sa poteší https://youtu.be/-nb1FYIQWJM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Ypo, prosímt?, dneska jsem jel třístovkovým busem a všimnul jsem si, že u řidiče je cedule "1 ticket 60 Kč", ačkoliv ceny pro domorodce jedoucí z/do přím?stského regionu startují dle pásma na 18 korunách. Jak to je s t?mahle dvojíma cenama? Instinktivně se mi takové ceny pro neznalé cizince nelíbí, ale třeba je proto nějaké rozumné vysvětlení, dotovaná cena pro občany apod.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se