travex Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Ne, to byl právě ten pes, chudák malej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Zmizík v Pitkovicích https://www.youtube.com/watch?v=OzOqlgNS1Po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Ja myslel, ze jezdis po Praze a ono to zatim vypada spis na Sicilii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Neznam ho osobne ( myslim zmizika ), ale ten by ti ukazal jeste fakace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Tvl to bydlím hned na kopci u Uhříněvsi. Jo a můj kámoš říká, že za Říčanama začíná asie. A ono to tak nepravda úplně není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 potěšilo mňe, že už se mnou hodinky nic nedělaj (mělo by to asi bejt v potěšujícím vlákně, ale tohle vlákno je taky dobrý) . jednou sem si řek, že bych si nastřádal do kasičky na nějaký ty astróny, nebo MRG hodinky .. tak sem střádal a strádal... když už sem měl dost nastrádáno, tak sem vyrazil do obchodu s astrónama.... jenže sem po cestě potkal obchod s kamnama...... si říkám " vole kamna"!!! .... "ňáký pěkný s vokýnkem to by se mi líbilo"........ nebudu vás napínat........... místo astrónů sem si koupil kamna, trupky, kolena a dyž už sem tam byl tak i tu štětku do komína ....... do hodinářství sem ani nedošel ....... to je krásnej pocit ..... vám povím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 dceru som poprosil nech mi usporiada vlasy.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Úplně vidím ty jiskřičky štěstí v jejích očích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Este ze ma manzelka upozornila.. zdalo sa jej to nejake divne.. jako ze som iny ale nie takto :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 (upraveno) "Trupky" jsou lepší, než další hodinky. Já jsem si za IWC a Damasko koupil podlahové topení. Až se zima zeptá, kukačky tě nezahřejí. Upraveno 28. srpna 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Tak tak, dlažba za Rolexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Stejně si to jenom namlouváte..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 neska mohla bejt první mrtvola .... ani sem nestich sundat nohu z plynuhttps://www.youtube.com/watch?v=fXFAeDUQxkE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Myslím že by mohl v klidu prdelí štípat hřebíky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) Možná dvě mrtvoly. Veze za sebou děcko, nebo se mi to zdá? Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Já myslel, že má za sebou takovej ten Messenger vak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 jo jo Mesík .... kvituju, že mňe dojel a omluvil se za ten lehkej inkfarkt, kterej mi způsobil ...... tohle bylo přesně o tý vteřině jak se píše na internetech .... kdyby tu palici otočil o vteřinu pozdějš, tak to bylo večír na Prímně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Video by sa malo volat Hnedy pruh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 neska mohla bejt první mrtvola .... ani sem nestich sundat nohu z plynuYoutubeBodejt by si stihal sundat nohu. Te vidim sedet za volantem, vobema rukama drzis tu vhs kameru a venujes pozornost ostreni a kompozici. Nova doba. Se tesim na postup automatizace a az budou jezdit i autobusy bez ridicu - ty predpokladam budou nastaveny tak, ze se v podobnym pripade ani nepokusi brzdit ve prospech bezpoctu cestujicich uvnitr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se