Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Tvl to bydlím hned na kopci u Uhříněvsi.  Jo a můj kámoš říká, že za Říčanama začíná asie.  A ono to tak nepravda úplně není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

potěšilo mňe, že už se mnou hodinky nic nedělaj (mělo by to asi bejt v potěšujícím vlákně, ale tohle vlákno je taky dobrý)

. jednou sem si řek, že bych si nastřádal do kasičky na nějaký ty astróny, nebo MRG hodinky 

.. tak sem střádal a strádal

... když už sem měl dost nastrádáno, tak sem vyrazil do obchodu s astrónama

.... jenže sem po cestě potkal obchod s kamnama

...... si říkám " vole kamna"!!! .... "ňáký pěkný s vokýnkem to by se mi líbilo"

........ nebudu vás napínat

........... místo astrónů sem si koupil kamna, trupky, kolena a dyž už sem tam byl tak i tu štětku do komína ....... do hodinářství sem ani nedošel

....... to je krásnej pocit ..... vám povím

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

jo jo Mesík .... kvituju, že mňe dojel a omluvil se za ten lehkej inkfarkt, kterej mi způsobil ...... tohle bylo přesně o tý vteřině jak se píše na internetech .... kdyby tu palici otočil o vteřinu pozdějš, tak to bylo večír na Prímně

Odkaz ke komentáři

neska mohla bejt první mrtvola .... ani sem nestich sundat nohu z plynu

Youtube

Bodejt by si stihal sundat nohu. Te vidim sedet za volantem, vobema rukama drzis tu vhs kameru a venujes pozornost ostreni a kompozici.

Nova doba. Se tesim na postup automatizace a az budou jezdit i autobusy bez ridicu - ty predpokladam budou nastaveny tak, ze se v podobnym pripade ani nepokusi brzdit ve prospech bezpoctu cestujicich uvnitr.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...