Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Dnesni zazitek z Nymburka: zaparkoval jsem pred hospodou na sidlisti, kde jsem nikdy predtim nebyl. Tma. Sedim v osvetlenem aute a cekam na ostatni, ctu si. Nahle slysim nejaky nastvany hlas a pak najednou naraz do auta. Podivam se ven a tam cyklista, ktery mi vsi silou najel vedenym bicyklem do levyho predniho blatniku, coz doprovodil hlasitou nadavkou. Otevru dvere a ptam se, co se deje.

"Pico, tady vede chodnik, kurva, tu nemas co stat, prdele," ozve se odpoved a muz ukazuje doprava, kde na vozovku, presne na stredu meho vozu, vskutku navazuje neosvetleny chodnik.

I ptam se ho, jestli mi kvuli tomu musi omlatit auto, zda by mi to treba nemohl jen rict, neb to tam neznam.

"Ne, protoze ses curak," odtusil muz a v klidu se odmotal vratkym krokem opilce pryc.

A takhle my tu zijem.

Mě takhle kikot do auta kupnul, ale já byl zejména dříve trochu horká hlava, takže obdivuju KFLův klid.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já takhle objížděl s kočárkem blok, kolem vezlo Polo ženicha na svatbu a tomu autu ujelo levé přední kolo. Fičelo si podél řady auto zaparkovaných po straně silnice a trefilo zrovna to naše. Naštěstí ho jenom škrtlo a nechalo na nárazníku černou gumovou šmouhu, tak jsem to neřešil. Ale trochu mě překvapilo, že to neřešil ani řidič a nešel se podívat, jestli ten nárazník třeba nepoškodil. Tak jsem mu to šel říct - že mýmu autu nic není a ať si v klidu heveruje to svoje. A pořádně si utáhne šrouby.

Odkaz ke komentáři

V šestce bez větráku.............tam jsem nebyl roky, vlastně už ani nepamatuju kdy naposled. Vlastně znám jen pátou.......

Hospůdka páté cenové skupiny.
Na zemi bláto, ve stěnách pukliny.
No, není bůhvíjaká.
Jenže mě stačí, jen žádný obavy.
S borcema pivo leju si do hlavy.
Pijeme na stojáka.................

Odkaz ke komentáři

Dotaz: - Dá se ubytovat v hotelu hned ráno v osm hodin?

Re: - Bohužel, vzhledem k tomu že na pokoji spí hosté kteří odjíždějí až se v klidu nasnídají
a poté je nutné pokoj uklidit a připravit pro Vás tak toto není možné, nicméně rádi Vám
při dřívějším příjezdu uschováme věci, můžete se v určeném prostoru převléknout a své
auto nechat bezplatně u nás na parkovišti.

Re: Re: - Děkuji za odpověď, to nám dost komplikuje situaci, mohli by jsme alespoň v den odjezdu
zůstat na pokoji déle a odjíždět večer?

Vlastně v hotelu není až tak zájem o přespání jako o přebývání přes den.
Myslím že začnu myslet out of the box a začnu prodávat zvlášť noci a zvlášť dny :D

Odkaz ke komentáři

Pokojské by si zvykly, toho bych se nebál...

Jen bych na tvém místě neprodával pokoje primárně na půl dny, protože ve výsledku bys mohl zaplakat nad výsledkem kvůli celkovým nižším příjmům.

Spíš jít cestou prodeje celých dnů s možností přikoupení půl dne k pobytu.

Odkaz ke komentáři

Já se teda vážně pustil do přemýšlení, půl dne navíc prodávat lze, ale pouze v případě že tam není další

objednaný host, v plnou sezónu při vytíženém hotelu to prakticky nejde realizovat to navazuje pobyt na pobyt.

Pak jsem přemýšlel víc a dospěl jsem k názoru že nejlepší byznys model bude hodinový hotel :lol2:

Odkaz ke komentáři

Nejlepší je když přijedete na hotel v jedenáct večer, vysmahnete čtrnáct stovek a ráno v pět balíte ruksak a pakujete se, cha, super klientela viz. Já :-)

Edit: Sakra Americkej brouzdá okolo, místo cha jsem myslel chi :-) Have a nice day...

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...