ivan_989 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Jedny som už zjedol. Taká zvláštna chuť. Možno sa spustí placebo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Dnesni zazitek z Nymburka: zaparkoval jsem pred hospodou na sidlisti, kde jsem nikdy predtim nebyl. Tma. Sedim v osvetlenem aute a cekam na ostatni, ctu si. Nahle slysim nejaky nastvany hlas a pak najednou naraz do auta. Podivam se ven a tam cyklista, ktery mi vsi silou najel vedenym bicyklem do levyho predniho blatniku, coz doprovodil hlasitou nadavkou. Otevru dvere a ptam se, co se deje."Pico, tady vede chodnik, kurva, tu nemas co stat, prdele," ozve se odpoved a muz ukazuje doprava, kde na vozovku, presne na stredu meho vozu, vskutku navazuje neosvetleny chodnik.I ptam se ho, jestli mi kvuli tomu musi omlatit auto, zda by mi to treba nemohl jen rict, neb to tam neznam."Ne, protoze ses curak," odtusil muz a v klidu se odmotal vratkym krokem opilce pryc.A takhle my tu zijem.Mě takhle kikot do auta kupnul, ale já byl zejména dříve trochu horká hlava, takže obdivuju KFLův klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Jedny som už zjedol. Taká zvláštna chuť. Možno sa spustí placebo .Kde se tohle kupuje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Som to náhodou uvidel v Tesco vedľa kaveniek a horaliek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Já takhle objížděl s kočárkem blok, kolem vezlo Polo ženicha na svatbu a tomu autu ujelo levé přední kolo. Fičelo si podél řady auto zaparkovaných po straně silnice a trefilo zrovna to naše. Naštěstí ho jenom škrtlo a nechalo na nárazníku černou gumovou šmouhu, tak jsem to neřešil. Ale trochu mě překvapilo, že to neřešil ani řidič a nešel se podívat, jestli ten nárazník třeba nepoškodil. Tak jsem mu to šel říct - že mýmu autu nic není a ať si v klidu heveruje to svoje. A pořádně si utáhne šrouby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 KFL, tak to jsi nejen hermafrodit (pica a curak dohromady, to je fakt úkaz) ale taky kliďas, že to chlápek přežil. Jak dopadl blatník ?Nešlo to napsat jinak??? Nebo už je tady opravdu normální, vyjadřovat se jako v šestce bez větráku v pět ráno??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Nešlo to napsat jinak??? Nebo už je tady opravdu normální, vyjadřovat se jako v šestce bez větráku v pět ráno???Musel bys číst můj původní příspěvek, abys pochopil kontext. Je to OK . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Musel bys číst můj původní příspěvek, abys pochopil kontext. Je to OK .Já ho četl, ale nějak mi to nedošlo. Mea culpa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 V šestce bez větráku.............tam jsem nebyl roky, vlastně už ani nepamatuju kdy naposled. Vlastně znám jen pátou....... Hospůdka páté cenové skupiny.Na zemi bláto, ve stěnách pukliny.No, není bůhvíjaká.Jenže mě stačí, jen žádný obavy.S borcema pivo leju si do hlavy.Pijeme na stojáka................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Dotaz: - Dá se ubytovat v hotelu hned ráno v osm hodin?Re: - Bohužel, vzhledem k tomu že na pokoji spí hosté kteří odjíždějí až se v klidu nasnídajía poté je nutné pokoj uklidit a připravit pro Vás tak toto není možné, nicméně rádi Vámpři dřívějším příjezdu uschováme věci, můžete se v určeném prostoru převléknout a svéauto nechat bezplatně u nás na parkovišti.Re: Re: - Děkuji za odpověď, to nám dost komplikuje situaci, mohli by jsme alespoň v den odjezduzůstat na pokoji déle a odjíždět večer? Vlastně v hotelu není až tak zájem o přespání jako o přebývání přes den.Myslím že začnu myslet out of the box a začnu prodávat zvlášť noci a zvlášť dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Výbornej nápad při troše šikovnosti bys jeden pokoj mohl pronajmout hned dvěma rodinám s rozdílným režimem aktivity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 To ano, pak tady budete číst o stávce pokojských Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Pokojské by si zvykly, toho bych se nebál...Jen bych na tvém místě neprodával pokoje primárně na půl dny, protože ve výsledku bys mohl zaplakat nad výsledkem kvůli celkovým nižším příjmům.Spíš jít cestou prodeje celých dnů s možností přikoupení půl dne k pobytu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Já se teda vážně pustil do přemýšlení, půl dne navíc prodávat lze, ale pouze v případě že tam není dalšíobjednaný host, v plnou sezónu při vytíženém hotelu to prakticky nejde realizovat to navazuje pobyt na pobyt.Pak jsem přemýšlel víc a dospěl jsem k názoru že nejlepší byznys model bude hodinový hotel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Respektivě ty chceš, aby ti co byli v cimře před tebou, vysmahli tak v sedm, abys ty se mohl nastěhovat v osum, a zároveň aby ty, co přijdou po tobě, seděli na recepci až do večera, aby ty ses nemusel pakovat už před obědem, chápu to dobře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Já ne voe, jsem na druhé straně barikády a jde mi o komfort našich hostů To co popisuješ je v podstatě idea jednoho klienta v kostce a nemůže pochopitproč mu já jako ubytovatel nemůžu jako vyhovět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Jistěže můžeš, ale nechceš. Prostě ho zkásni o den před a den po, co je na tom složitý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Hele mě to fakt nevychází. Pokud je na pokoji host do zítra do 11:00 a další host chce přijet zítra ráno v 8:00tak koho mám zkásnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 (upraveno) Nejlepší je když přijedete na hotel v jedenáct večer, vysmahnete čtrnáct stovek a ráno v pět balíte ruksak a pakujete se, cha, super klientela viz. Já :-) Edit: Sakra Americkej brouzdá okolo, místo cha jsem myslel chi :-) Have a nice day... Upraveno 23. listopadu 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Nejlepší je když přijedete na hotel v jedenáct večer, vysmahnete čtrnáct stovek a ráno v pět balíte ruksak a pakujete se, cha, super klientela viz. Já :-) Ciwe ty mi taky ale tímhle přístupem úplně narušuješ moje propočty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se