eloga Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2024 Zatím to nikomu nevadí, já z toho mám prču, ale lidi buďte soudný. Ten náš hokej za moc nestojí a cpát sem kdejakou chujovinu nemá žádný význam. Po zápasech ve skupině budeme chytřejší, tož tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2024 Nesnaším Boučka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2024 Letos je to na jistotu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2024 Tak nevim, jak tady, ale ja se bavil celej zapas, kluci hráli dobre a jeste jsme vyhráli. A první dva body s Finskem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2024 (upraveno) Byly to nervy, ale je to tam Až v nájezdech jsme Finsko porazili, uf...... Za mě kluci zatím hrajou dobře. Chválím, že byl osobně fandit i pan prezident s první dámou Upraveno 10. května 2024 uživatelem Pozorovatel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2024 Moc peknej hokej, melo to vsechno a nakonec i vyhra a body. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2024 Tak jsem si říkal, že zajdu v neděli podpořit bratry Slováky do Ostravar arény a smolík, už je vyprodáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 Zápas dobrý, mělo to všechno mimo gólů ale dobrý 2 body Tak dnes naživo to třeba bude ještě lepší / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 před 2 hodinami, childe napsal: Zápas dobrý, mělo to všechno mimo gólů ale dobrý 2 body Tak dnes naživo to třeba bude ještě lepší / Taky se těším. Napr uz jen kvůli tomu, jakej bugr byl s Finama ( kdyz před trenerskou výzvou u našeho neuznaneho golu nebyla finska stridacka schopna slyšet ve sluchátkách, ze si ji ma vzít ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 My měli obrovský štěstí, takže jsem to včera viděl přímo na stadionu a atmosféra a všechno byla pecka. Žena hokej miluje a podařilo se ji koupit lístky hned v tom předprodeji a měli jsme místa ve druhé řadě hned za bránou na straně, kde začínali Švýcaři a Češi. Užil jsem si to maximálně, navíc se mi podařilo při rozbruslení vyprosit i puk, hodil mi ho tuším Palát, takže fakt porádní zážitek... Dnes jsme ještě v Praze, ale lístky už se nám bohužel sehnat nepodařilo, tak asi skočíme aspoň do fan zóny... Nechystá se tam někdo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 Divat jsem se puvodne nechtel. Uzil jsem si zapsa SVK - GER bez nervu a vecer jsem si chtel pustit film, abych zbytecne netrpel. Ted jsem rad, ze jsem zmenil nazor. Byl to moc hezkej hokej, kluci makali a Fini si zahrali trochu az ve treti tretine, kdy nasim pomalu dochazel dech. Prodlouzeni byl slusnej mazec na obe strany a najezdy to byla uz jen tresnicka na dortu. Tak at to nasim vydrzi a odmakaj takhle vsechny zapasy. Pak to treba i cinkne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 MS se teprve rozjíždí, takže výkony se doladej, ale co by melo byt od začátku stejný, je metr rozhodčích- to úzkostlive posuzování bránění brankáři ( včera u našich a dnes to anglické) to je dost des. O dalších nefaulech nemluvě. To se snad zlepsi a neslouzne to k vetsinovemu- nenastvat si Kanadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 Polsko - Lotyšsko... hmm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 Ten Mrázek je traged.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 Jo, ten jeden si tam šoupnul prakticky sám..... No a inkasovat při vlastní přesilovce chce taky talent Dneska nevím, jestli to zvládnu dokoukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 No, zatim 2-3… to je dobre roztoceny... snad to dopadne dobre. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 Snad jo...jestli Mrázek zůstane Ted sedět. 3 střely an3 góly....to jen lovi z brány Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 No konečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 krásnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 Tak po té vyloženě pokažené první třetině začali zase hrát a při stavu 6:3 a 30 sec do konce to bude určitě naše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se