Přejít na obsah

HOKEJ

Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

Zatím to nikomu nevadí, já z toho mám prču, ale lidi buďte soudný. Ten náš hokej za moc nestojí a cpát sem  kdejakou chujovinu nemá žádný význam. Po zápasech ve skupině budeme chytřejší, tož tak. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, childe napsal:

Zápas dobrý, mělo to všechno mimo gólů 😂 ale dobrý 2 body 👍 

Tak dnes naživo to třeba bude ještě lepší 🇧🇻/🇨🇿

Taky se těším. 

Napr uz jen kvůli tomu, jakej bugr byl s Finama  ( kdyz před trenerskou výzvou u našeho neuznaneho golu nebyla finska stridacka schopna slyšet ve sluchátkách, ze si ji ma vzít 😂😂).

Odkaz ke komentáři

My měli obrovský štěstí, takže jsem to včera viděl přímo na stadionu a atmosféra a všechno byla pecka. Žena hokej miluje a podařilo se ji koupit lístky hned v tom předprodeji a měli jsme místa ve druhé řadě hned za bránou na straně, kde začínali Švýcaři a Češi. Užil jsem si to maximálně, navíc se mi podařilo při rozbruslení vyprosit i puk, hodil mi ho tuším Palát, takže fakt porádní zážitek...

Dnes jsme ještě v Praze, ale lístky už se nám bohužel sehnat nepodařilo, tak asi skočíme aspoň do fan zóny... Nechystá se tam někdo?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Divat jsem se puvodne nechtel. Uzil jsem si zapsa SVK - GER bez nervu a vecer jsem si chtel pustit film, abych zbytecne netrpel. Ted jsem rad, ze jsem zmenil nazor. Byl to moc hezkej hokej, kluci makali a Fini si zahrali trochu az ve treti tretine, kdy nasim pomalu dochazel dech. Prodlouzeni byl slusnej mazec na obe strany a najezdy to byla uz jen tresnicka na dortu. Tak at to nasim vydrzi a odmakaj takhle vsechny zapasy. Pak to treba i cinkne :)

Odkaz ke komentáři

MS se teprve rozjíždí, takže výkony se doladej, ale co by melo byt od začátku stejný, je metr rozhodčích- to úzkostlive posuzování bránění brankáři ( včera u našich a dnes to anglické) to je dost des. O dalších nefaulech nemluvě. To se snad zlepsi a neslouzne to k vetsinovemu- nenastvat si Kanadu.  

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...