Frantik Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Nebo Nektar :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Kdyby se v jižních Čechách vaření piva úplně zakázalo, zas by byla zeměkoule vo něco lepší místo k životu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Hajzle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 před 17 minutami, geometr napsal: ... jojo, přesně tu. V Písku bejvávalo krásně v tý restauraci na ostrově, ale to už je hodně let. Tam jsem chodil ještě vloni moc rád, 3x tejdně na obědy. Vždycky po plavání, jenomže s bazénama máme utrum, tak mi chátrá tělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Zmizik je pivní rasista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Dyt je to vegan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 No tvl, Platan! Byl jsem kdysi na vojně ve Vráži u Písku, tam měli jenom Platan, hroznej bolehlav. A stalo se, že do útvaru přišel jako záložák na cvičení sládek z Protivína. Tak se ho ptáme, ty vole, proč máš to pivo tak hnusný? A von, kluci, kdybyste jen věděli, já to někdy dělám i z rejže ...Osmdesátky, teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Právě teď, Viktor napsal: No tvl, Platan! Byl jsem kdysi na vojně ve Vráži u Písku, tam měli jenom Platan, hroznej bolehlav. A stalo se, že do útvaru přišel jako záložák na cvičení sládek z Protivína. Tak se ho ptáme, ty vole, proč máš to pivo tak hnusný? A von, kluci, kdybyste jen věděli, já to někdy dělám i z rejže ... Osmdesátky, teda... Haleluja. Nejsem sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 V Třeboni se chluběj tou svojí víc než pětisetletou tradicí vaření piva, ale imho se to furt ještě nenaučili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Tuhle hlášku mám nejradši. Tu o těch x letech, za kterejch se to někde nenaučili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Já jsem v devádesátkách pil Zlatovar, Ostravar..hele v mládí člověk pil co bylo. A můžu s klidem v duši říct, že to bylo hnusný tehdy a je to hnusný i teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Kdybyste mohli posedět v hospodě, tak bude lemtat i Zubra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Právě teď, bandicoot napsal: Kdybyste mohli posedět v hospodě, tak bude lemtat i Zubra. Na tom něco je. Ale tady se vede akademická debata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Zubr Grand mňam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Na vojne jsem si “Zlatovar” nechal nakreslit na teplakovku...ale s nejvetsim sebezaprenim!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Ja mam z mladosti utkvelu hlasku: "Ked nudza pritlaci, aj Tatran postaci!" Dnes uz sa ale ten zazrak nerobi... teda asi robi ale kdesi v Polsku, takze s Popradom uz to nema nic spolocne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 před 3 hodinami, Frantik napsal: Nebo Nektar :-) dej si pivo Nektar, poser pole hektar :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 před 5 hodinami, cali napsal: Ja mam z mladosti utkvelu hlasku: "Ked nudza pritlaci, aj Tatran postaci!" Dnes uz sa ale ten zazrak nerobi... teda asi robi ale kdesi v Polsku, takze s Popradom uz to nema nic spolocne. Pivo Tatran jsem měl možnost také ochutnat v Liptovskom Jáně asi před 15 roky, místní si k tomu dávali deci borovičky. Po napití jsem si jí chtěl také objednat, to bylo snad jediné pivo, které jsem nedopil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Na Platana jsem leta chodil do Liliovky, k Jiříkovi...do sklepa, co visel oběšenec, a za hajzlík na dvoře se platilo, páč tam byla zlá hajzlbába. No, a včera jsem objevil v Lidlu Konráda, tak mám doma čtyři kuželky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 (upraveno) před 7 hodinami, Frostie napsal: dej si pivo Nektar, poser pole hektar :-) To je jediný pivo, který jsem nedopil Upraveno 8. května 2020 uživatelem Gustaf 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se