Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 844
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Včera jsem byl na obědě s naším CEO a koukám mu na hodinky a nepoznal jsem je. Byly velký, co velký obrovský ale kyčovitý tak se ptám a že prý Invicta, že je dostal a líbí se mu. Tak mu říkám že je blbost jezdit jezdit MLkem a nosit tohle že mu vyberu něco lepšího. Prý mu je to jedno, že má doma tak 10 hodinek, že má i B for Bentley a že je nenosí a že ať mu tedy vyberu něco lepšího, jen že to musí být velký. Nenapadlo mě nic jinýho než Panerai tak jsem mu je ukázal v telefonu a líbili se a hned mi nabídl jestli nechci ty jeho B což jsem s díky přijmul a dnes už snad budou na ruce a já jdu hledat kde v Praze mají Pam prodejnu. Jo a druhej kolega má asi 10 let starý digitálky a nedávno se zmínil že si koupí nový, že na aukru viděl detomaso, což jsem mu nedokázal vymluvit.

Odesláno

Dneska byla strategie, takze se seslo asi 30 lidi. Obecne nic moc, az na par vyjimek. Nejvyssi mel Mondaine v male velikosti. Byly pekne a nezvykle, mam ty hodinky rad. Jinak jedny Skagen, jedny Omegy DeVille, jedny starsi TAGy a jedny Omegy PO s oranzovou lunetou.

Odesláno

Tak u nás taky docela bída....teda u české linie....1x seamastery , 1x tissot PRC , 1x Oris...1x steiny a 1x doxy....nejvíc je šéf šéfů a jeho casia za 1K....to asijští kolegové jedou v Omega,Rolex, G.Seiko...

Ale postupně pracujeme na zlepšení :smile_anim:

• po měsíci...
Odesláno

U nás Generální Omega Seamaster, šéf TH automaty, jinak jedny Oriony a potom sem tam Tissoty, Citizeny, Casio atd..a někteří fešáci Armani, Diesel...

Odesláno

U nás majitel snad nic...Generál dvoje přeplácaný Diesely, jedny kde je vteřinovka ala sonar...člověk pod nim nějaký Festiny a šéf dvoje Nauticy...Kolega Certiny DS Action...

Pak tu jsou nějaký Casia a i Detomasa atd..

Odesláno (upraveno)

Můj Říďa nosí LANCO v Quartzu a je ho nadřízený ( výrobní ředitel, Ing. ) Nějaké starší zlacené Seiko 5 :)

Edit: Ani nevím co má na ruce majitel. Vím jen, že se bez právníka ani nevychčí.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno (upraveno)

V nové firmě je to RLX smršť. Ty "špagetky" jsou hrozný pozeři. :D 2x bílé ocelové Daytona, 1x Datejust bicolor, 1x Yacht-Master a několikery Submariner.

A to jsem ještě zdaleka neviděl všechny nové kolegy. ;)

Už mi to leze na mozek a občas se přistihnu, že bych taky nějaký chtěl. :)

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

V nové firmě je to RLX smršť. Ty "špagetky" jsou hrozný pozeři. :D 2x bílé ocelové Daytona, 1x Datejust bicolor, 1x Yacht-Master a několikery Submariner.

A to jsem ještě zdaleka neviděl všechny nové kolegy. ;)

Už mi to leze na mozek a občas se přistihnu, že bych taky nějaký chtěl. :)

Špagetky mají převážně Rolex, ale taky většinou fejk :D Do Itálie jezdím lyžovat asi deset let a deset let si říkám, ty vole, samej Rolex, no a když jsem začal koukat trochu poctivěji, jelikož jsem je viděl i na hajzlbábě, tak jsem zjistil, že 80% z nich nosí fejky :smile_anim: Mrkni z blízka a dej vědět"

Odesláno

chcem byt talian. to musi byt zuzo lajf ked clovek mysli ze toto je cool :)

Ah šajze, on neví na co jsou uši nebo co? :D Ale Omega Proploof asi dobrý, né, pokud se tedy nepletu"

Odesláno

Já na to asi nemám oči. Zatím jsem zmerčil jenom hranaté Diesely u šéfa oddělení, můj týmový vedoucí má nějaká obrovská quartzová chrona s bílým cifrem, která nedokážu identifikovat, kolegové většinou nic (zato mají iPhony). Ale tuhle jsme měli schůzku s německým šéfem IT a ten měl Nomos Tangente na parádně dodřeném řemeni. Na moje Orient Ray se díval opovrživě.

Odesláno

Pokud vidím zajímavé hodinky kolem sebe v IT, tak to je většinou buď fanda do hodinek a nebo vysoko postavený manažer, ale těch lidí moc není a navíc pokud nosí nějaké hodinky typu IWC, tak o nich ani nic neví, prostě jsou to hodinky a klidně si vezmou jeden den digi hodinky za 10 tis. a druhý klasické za 150 tis.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...