habadej Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Všechna gravírování by měla být stejná. Takže totožné s dýnkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Dekuji za reakce. Pokud pocitam spravne, je to 10 + 3 polovicni hlasy ("spis"), cili 11 a pul pro tmavou, 11 pro svetlou. Pro informaci, gravirovani na dynku bude TMAVE. A pridavam svuj hlas, jsem pro tmavou (uz kvuli dynku)... nechtel jsem to ovlivnovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Světlá verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Tak potom měnim svůj hlas na tmavou, jak jsem psal výše, chci aby to bylo stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Ač rasista, v tomto pripade volim tmavou ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Já tedy taky nechtěl vážené osazenstvo ovlivňovat, ale nedá mi to a tak sem dám ještě pro porovnání obě verze očištěné (berte s rezervou) od odlesků fotografa a potom zmenšené na skutečnou velikost (7 mm). K barvě gravírování, za mne tmavá verze, což jsem si zargumentoval tím, že jednak dýnko bude taky tmavě pálené a potom zajíc ve světlém (inverzním, negativním, nebo jak to pojmenovat) provedení na mě při prvním pohledu působí jako šedivý, slepý stařec a není tak blízko kreslené předloze, i když v určitém světle a úhlu to tak markatní nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Tak argumenty pro tmavou jsou silné , takže měním názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Teď to máš cca 16-11 pro tmavou a jeden, co mu manželka vysvětlila, že je to jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Toho zpracuju v kanclu já!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Je to temná strana síly, takže tmavá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lampros Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Za mě, tmavá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Odvážně hlasuju s většinou - tmavá verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Určitě tmavá.yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Tmava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Super práce! Chtěl jsem říct světlá, ale pod nátlakem argumentů JR říkám tmavá! (i kvůli shodnosti s dýnkem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aljoša Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Tmavá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricchie Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Tmavá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Tmavá, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Dobrá, kvůli dýnku tmavá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xprcz01 Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Ta shoda s dýnkem má logiku, takže přestože jsem hlasoval pro světlou, nebudu mít problém ani s tmavou. Díky moc za organizaci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se