Monkey Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Máte nějáké tzv. "guilty pleasure" hodinky ? Já ano a sice Tag Heuer Formula 1, bez chronografu. Jak jste na tom Vy ?
ivan_989 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Ja neviem co je to gilty pležr. To neni nejaky druh sadomaso zabavky ?
Jörg8X Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Ja si to taky musel vygooglit...https://stastnyblog.cz/2011/01/26/mame-to-radi-ale-stydime-se-za-to/
cali Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 citizen saturation diver, tie hodinky su na pohlad relativne skarede, maju logo a-la Philip-Morirs a hlavne su mi strasne velke, ale mam ich nepochopitelne moc rad,.... su to proste moje uplne najviac najlespie hodinky. Sem tam si ich vezmem aj k obleku (na seiko diver 22 gume )
rustin Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Tak takymto veciam ja vobec nerozumiem. To musel opat vymysliet nejaky znudeny bulvarny novinar.
Frostie Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Ja si to taky musel vygooglit...https://stastnyblog.cz/2011/01/26/mame-to-radi-ale-stydime-se-za-to/a hned u toho mi vyskočila reklama na Festiny a Michael Kors. Tak ty nemám. Jinak se za žádné mnou a mojí rodinou vlastněné hodinky stydět nemusím...
OndraPod Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 (upraveno) Asi tu budu za exota, ale pro mne prekvapive Rolex Submariner Hrozne se mi libi pouzdro a tah, ale ten cifr a rucky... kolecka, obdelnicky, trojuhelnicky a tri pr...le napisu, k tomu ta hrozna mercedes rucka a pitomej kyklop, ale proste jsou to ikonicky hodinky, navic naprosto universalni.V podstate to same plati i o Blancpain - Fifty Fathoms Bathyscaphe. Pripadne nejaky VDB, nebo Sinn T1/T2... Upraveno 16. února 2017 uživatelem OndraPod
pjanek Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 V podstatě všechny dámský po předcích...
kuncák7 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 (upraveno) Ja neviem co je to gilty pležr. To neni nejaky druh sadomaso zabavky ?Ivane, jsem rad, ze tu jsi :-), ja se stydel optat, co ten vyraz znamena.Momentalne se stydim u hodinek pouze za to, ze jich mam tolik ( a chtel bych jeste vic ) znacky vybiram. Upraveno 16. února 2017 uživatelem kuncák7
Kristian.nov Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Tak tenhle výraz sem do dneška taky neznal. Hodinky takový nemam, ale jinak takových nezveřejnitelných čuňáren za který bych se asi měl stydět, dělám spousty...
jonyyy Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Stály méně než průměrný řemínek zdejších uživatelů, ale rád je nosím na outdoor aktivity. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mr. Igelit Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Skoro by se chtělo říct, že kromě prvních hodinek jsou všechny guilty peasure :-)
Micey Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 citizen saturation diver, tie hodinky su na pohlad relativne skarede, maju logo a-la Philip-Morirs a hlavne su mi strasne velke, ale mam ich nepochopitelne moc rad,.... su to proste moje uplne najviac najlespie hodinky. Sem tam si ich vezmem aj k obleku (na seiko diver 22 gume )Sám seš Citizen!
Tittus Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 čekám, kdo se první pochlubí s Diesel...
organic Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Tohle je guilty pleasure z druhého konce. Kua to by bylo piv!
AdaMoss Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Zatím nemám, ale uvažuji o nějakých Festinách. Za rozumný peníze pěkný a kvalitní hodinky.
bandicoot Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Ty vaše posty, to je jako když někdo na přijímacím pohovoru řekne "mojí negativní stránkou je, že jsem moc pečlivý" To já třeba na rovinu řeknu, že mám z let před Chronomagem jedny hnědooranžový chrona Axcent of Scandinavia, který sem nechal obout od Ondry Šímy na bund strap A mam je rád, protože byly dárek a navíc se přiznám, že jsem si je fakt hodně přál!
Frostie Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 (upraveno) Ty vaše posty, to je jako když někdo na přijímacím pohovoru řekne "mojí negativní stránkou je, že jsem moc pečlivý" To já třeba na rovinu řeknu, že mám z let před Chronomagem jedny hnědooranžový chrona Axcent of Scandinavia, který sem nechal obout od Ondry Šímy na bund strap A mam je rád, protože byly dárek a navíc se přiznám, že jsem si je fakt hodně přál!No ovšem Axcent of Scandinavia není ani zdaleka guilty pleasure. To by tam musely být i Skageny, Beringy, Jacob Jenseny, Rosendahly - všechno designové značky až na pár výjímek s levnými miyotami Upraveno 17. února 2017 uživatelem Frostie
warann Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Ja jsem se svejma trema hodinkama v pohode, ale celkem nemam rad hovory na tema, kolik ze ty hodinky staly (pochopitelne mimo Chmag).
Frostie Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Ja jsem se svejma trema hodinkama v pohode, ale celkem nemam rad hovory na tema, kolik ze ty hodinky staly (pochopitelne mimo Chmag).Pokud ti na ně někdo nedal, tak si myslím, že je do toho každému howno...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se