Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

citizen saturation diver, tie hodinky su na pohlad relativne skarede, maju logo a-la Philip-Morirs a hlavne su mi strasne velke, ale mam ich nepochopitelne moc rad,.... su to proste moje uplne najviac najlespie hodinky. Sem tam si ich vezmem aj k obleku (na seiko diver 22 gume :D)

Odesláno (upraveno)

Asi tu budu za exota, ale pro mne prekvapive Rolex Submariner ;)

Hrozne se mi libi pouzdro a tah, ale ten cifr a rucky... kolecka, obdelnicky, trojuhelnicky a tri pr...le napisu, k tomu ta hrozna mercedes rucka a pitomej kyklop, ale proste jsou to ikonicky hodinky, navic naprosto universalni.

V podstate to same plati i o Blancpain - Fifty Fathoms Bathyscaphe.

Pripadne nejaky VDB, nebo Sinn T1/T2...

Upraveno uživatelem OndraPod
Odesláno (upraveno)

Ja neviem co je to gilty pležr. To neni nejaky druh sadomaso zabavky ?

Ivane, jsem rad, ze tu jsi :-), ja se stydel optat, co ten vyraz znamena.

Momentalne se stydim u hodinek pouze za to, ze jich mam tolik ( a chtel bych jeste vic ) znacky vybiram.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

citizen saturation diver, tie hodinky su na pohlad relativne skarede, maju logo a-la Philip-Morirs a hlavne su mi strasne velke, ale mam ich nepochopitelne moc rad,.... su to proste moje uplne najviac najlespie hodinky. Sem tam si ich vezmem aj k obleku (na seiko diver 22 gume :D)

Sám seš Citizen!:)

Odesláno

Ty vaše posty, to je jako když někdo na přijímacím pohovoru řekne "mojí negativní stránkou je, že jsem moc pečlivý" ;)

To já třeba na rovinu řeknu, že mám z let před Chronomagem jedny hnědooranžový chrona Axcent of Scandinavia, který sem nechal obout od Ondry Šímy na bund strap :)

A mam je rád, protože byly dárek a navíc se přiznám, že jsem si je fakt hodně přál!

Odesláno (upraveno)

Ty vaše posty, to je jako když někdo na přijímacím pohovoru řekne "mojí negativní stránkou je, že jsem moc pečlivý" ;)

To já třeba na rovinu řeknu, že mám z let před Chronomagem jedny hnědooranžový chrona Axcent of Scandinavia, který sem nechal obout od Ondry Šímy na bund strap :)

A mam je rád, protože byly dárek a navíc se přiznám, že jsem si je fakt hodně přál!

No ovšem Axcent of Scandinavia není ani zdaleka guilty pleasure. To by tam musely být i Skageny, Beringy, Jacob Jenseny, Rosendahly - všechno designové značky až na pár výjímek s levnými miyotami

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

Ja jsem se svejma trema hodinkama v pohode, ale celkem nemam rad hovory na tema, kolik ze ty hodinky staly (pochopitelne mimo Chmag).

Pokud ti na ně někdo nedal, tak si myslím, že je do toho každému howno...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...