lolohh Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Pokud jsi z Prahy, tak zkus botovna.cz (je to ve Strasnicich). Na doporuceni mistra Zrna jsem tam zamestnal svece svyma botama a kozackama partnerky.Jo, tam taky vozím boty na opravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 (upraveno) Nemá někdo z Vás zkušenost se značkou Magnum? Jde především o vysoké služební boty, kanady .... nějak nemůžu najít solidní letní kanady :-/ kdyby měl někdo zkušenost, rád ji uvítám.Mam Magnum textilní a za ty prachy to je hnus, jejich pohodlnost prameni pouze ve vlozkách, jinak se od novoty furt někde pářou,ale drží. Dal jsem do nich jeste gelovky a používám je většinou jen na běhání. Jinak mohu doporučit Blackhawk ops, ty jsou hodně pohodlné a vydrží, maximálně se po čase lehce odlepené špička, ale trocha lepidla a boty zase nějaký rok vydrží, krom té zmiňované špičky to jsou držáky, ale cena je chlapská :-)) Za tu cenu uz bych volil nynější bestseller služebních výsadkových bot Lowa Zephyrhttp://www.armyprodej.cz/kanady/boty-black-ops-warrior-wearr-blackhawkr-cerne/18548https://www.gearforreal.cz/boty-lowa-zephyr-gtx-mid-tf-cerne/d-98498/?gclid=CjwKEAjwgPe4BRCB66GG8PO69QkSJAC4EhHhnV0vdV9lXuYlXSiRz8TOmiLOKpe1f1LoltpiXCuT-BoCNCbw_wcBJinak nej výkon/cena jsou policejní letní kanady Upraveno 26. dubna 2016 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Z.Paul: Prodejce nevím. Já mám dvoje přímo z Ameriky, hlavně to chce vyhnout se laciným replikám.A nebo Corcoran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Na poradě, neni to takový peklo:-)) Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 ZX 700. Přijde mi, že jsou měkčí než airy..., ale zároveň dobře drží nohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Cheaney & ponozkovice.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Cheaney & ponozkovice.cz Mně snad dorazí v pondělí...jestli mi nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Brogue guy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Casual wednesday aneb Loake&RR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Pekny. Tyhle asi taky potrebuju do comba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Dík, jsou dobrý, pohodlný. Nejradši je nosím s těmahle gatěma, tattersallovou košilí, merino svetrem a bundou Barbour. Prostě vesničan ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Fery, ty Tvoje jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Dík, jsou dobrý, pohodlný. Nejradši je nosím s těmahle gatěma, tattersallovou košilí, merino svetrem a bundou Barbour. Prostě vesničan ;-).No takovej "ingliš" vesničan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Fery, ty Tvoje jsou fajn.Jo, to jsou jedny z prvních Loaků a furt je mam nejradeji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Zrovna jsem si dovezl čerstvě podražené botky od ševce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 1000 Mile nechapem, co tak nechodia uz z fabriky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 RW Beckman, pokus 2, tentokrat o pul cisla vetsi. Je zajimavy, ze 10.5 je mi mala a tesna, zatimco 11 jsou mi velky (na dylku). Na sirku celkem pohoda uz ted, az povolej, bude to bajo. Jen jsem musel koupit RW vlozku, aby mi neplandaly. Nicmene uz ted jsem spokojenej . Tesim se, az je nazuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 poradte mi prosim nejake topanky typu RW, v ktorych sa da chodit aj v lete bez toho aby sa mi nohy cvachtali v pote a su makke, pevne a pohodlne. Po tom co tu citam o RW a krvavom rozchadzani, urcite nic take nechcem. Ani nic typu "robotnicka bagandza". Proste nieco clenkove na prechadzky po prirode a max polna cesta, ziadny tazsi teren. Obzeram loake bedale, ale zdaju sa mi prilis elegantne. Martnesky mi prijdu podla obrazkov celkom fajn, ale pridu mi zas moc robustne. Proste nieco medzi loake a martens. A hlavne ked si k tym botam obleciem zlty bedale aby som v tom nevypadal jak kreativny yebo z advertisment agency. Dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Na leto jsou nejlepsi sandale od Keenu s krytou spickou. Odchodil jsem v nich hory, doly, cerny les. Ale k pozadovanemu outfitu pravda asi moc nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se