Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Nemá někdo z Vás zkušenost se značkou Magnum? Jde především o vysoké služební boty, kanady .... nějak nemůžu najít solidní letní kanady :-/ kdyby měl někdo zkušenost, rád ji uvítám.

Mam Magnum textilní a za ty prachy to je hnus, jejich pohodlnost prameni pouze ve vlozkách, jinak se od novoty furt někde pářou,ale drží. Dal jsem do nich jeste gelovky a používám je většinou jen na běhání. Jinak mohu doporučit Blackhawk ops, ty jsou hodně pohodlné a vydrží, maximálně se po čase lehce odlepené špička, ale trocha lepidla a boty zase nějaký rok vydrží, krom té zmiňované špičky to jsou držáky, ale cena je chlapská :-)) Za tu cenu uz bych volil nynější bestseller služebních výsadkových bot Lowa Zephyr

http://www.armyprodej.cz/kanady/boty-black-ops-warrior-wearr-blackhawkr-cerne/18548

https://www.gearforreal.cz/boty-lowa-zephyr-gtx-mid-tf-cerne/d-98498/?gclid=CjwKEAjwgPe4BRCB66GG8PO69QkSJAC4EhHhnV0vdV9lXuYlXSiRz8TOmiLOKpe1f1LoltpiXCuT-BoCNCbw_wcB

Jinak nej výkon/cena jsou policejní letní kanady

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

RW Beckman, pokus 2, tentokrat o pul cisla vetsi. Je zajimavy, ze 10.5 je mi mala a tesna, zatimco 11 jsou mi velky (na dylku). Na sirku celkem pohoda uz ted, az povolej, bude to bajo. Jen jsem musel koupit RW vlozku, aby mi neplandaly. Nicmene uz ted jsem spokojenej :). Tesim se, az je nazuju.

ab5faec56cb56792cb71bbd5507f66f9.jpg

Odkaz ke komentáři

poradte mi prosim nejake topanky typu RW, v ktorych sa da chodit aj v lete bez toho aby sa mi nohy cvachtali v pote a su makke, pevne a pohodlne. Po tom co tu citam o RW a krvavom rozchadzani, urcite nic take nechcem. Ani nic typu "robotnicka bagandza". Proste nieco clenkove na prechadzky po prirode a max polna cesta, ziadny tazsi teren. Obzeram loake bedale, ale zdaju sa mi prilis elegantne. Martnesky mi prijdu podla obrazkov celkom fajn, ale pridu mi zas moc robustne. Proste nieco medzi loake a martens. A hlavne ked si k tym botam obleciem zlty bedale aby som v tom nevypadal jak kreativny yebo z advertisment agency. Dakujem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...