krutor Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 @kupko@Prochy68 Zazuju ze zkusim taky ty boty od Holika. Bezne nosim 45,5-46 a podle te sablony mam 42. Vim ze kupuju trochu vetsi velikost kvuli siroke noze, ale o 3-4 cisla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 (upraveno) Ja bezne nosim mensi cisla nez ty, vzal jsem 42 a mam je akorat, takze bych odhadnul ze pro Tebe vetsi nez 42. Siroky jsou dost, to je videt i na fotkach v eshopu. Jo a k hnedym jsem po testu vzal za ty prachy jeste sedivy (jiny barvy uz v me velikosti nemeli ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. ledna 2023 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Děkuji, už ty velikosti na stránkách vidim. Mají to pěkně udělané. Jen jsem si toho zprvu na mobilu nevšiml.Bral jsem to podle změření chodidla a sedí to přesně. Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 [mention=36016]kupko[/mention][mention=36709]Prochy68[/mention] Zazuju ze zkusim taky ty boty od Holika. Bezne nosim 45,5-46 a podle te sablony mam 42. Vim ze kupuju trochu vetsi velikost kvuli siroke noze, ale o 3-4 cisla... Široké jsou dost, také mě úzké boty tlačí na boku. Podle měření chodidla mi vyšlo 27.5 vzal jsem vel.42 a místa na šířku dost.Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Red Wing Rulez Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Sanders + Iron Heart Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Taky jsem neodolal, dnes jsem je pomalu rozcházel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Cos na tom rozcházel? Vždyť je to jako papuče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 před 5 hodinami, ivan_989 napsal: Sanders + Iron Heart Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Koukám na ty kalhoty a možná je kvalita výborná, ale ta barva mi evokuje české džíny Morendy z 80. let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 před 34 minutami, Geodet napsal: Koukám na ty kalhoty a možná je kvalita výborná, ale ta barva mi evokuje české džíny Morendy z 80. let. Barca je v skutočnosti syta ciernomodra. Som fotoneschopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Chvíli trvá, než si bota sedne na nohu, byl jsem na procházce asi 6 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 další sneakers: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 před 39 minutami, Muffik napsal: další sneakers: Ty jsou super. Kde jsi je kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 V 1. 3. 2023 v 16:39, Kotlick napsal: Ty jsou super. Kde jsi je kupoval? Jsou to Honor the Gift x Jordan Why Not .6 a kupoval jsem je přes apku Nike. Koukal jsem, že na webu je Nike v Česku nemá. 159,99 €. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 (upraveno) V 1. 3. 2023 v 17:07, Hasňa napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. na žlutý crocsy jsem si ještě netrouf no Upraveno 2. března 2023 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Taky vas bavi vune vosku a RW oleje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 kríza stredného veku alebo čo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 V 11. 3. 2023 v 11:11, KFL napsal: Taky vas bavi vune vosku a RW oleje? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tohle mi připomíná mládí, kdy jsem jako malej školák musel každou sobotu vzít všechny tátovy boty, omýt je, navoskovat a vyleštit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se