Přejít na obsah

Lékařský koutek

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Děkuju moc všem za doporučení. Co jsme mezitím zjistil - rozumné termíny mají ty dětské oční kliniky, které nemají smlouvu s pojišťovnou. Vzhledem k ceně vyšetření (velmi snesitelných 800-1400 CZK) je volba jasná :-). 
Oční klinika v Horních Počernicích - termíny od srpna... moc pozdě (pracuje na pojišťovnu)
Oční klinika DuaKLinic (Unhošť, Praha západ) - Dubnové termíny (soukromá, platí se cash) 
Oční Ordinace Strakon Medical (Praha Kamýk) - Březnové termíny (soukromá, platí se cash) 

@safi my byli v Detskem ocnim centru Kukatko.. bylo to nekde u Vaclavaku.. bylo to tam pomerne prijemne a pristup super (oproti nemocnicim ocnim)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 32 minutami, vikinho napsal:

@safi my byli v Detskem ocnim centru Kukatko.. bylo to nekde u Vaclavaku.. bylo to tam pomerne prijemne a pristup super (oproti nemocnicim ocnim)

CO jsem dnes zjistil, tak jim otěhotněly nějaké doktorky, takže mají/ budou mít trable s termíny. Ale jinak jsem na ně slyšel samá pozitiva. 

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Hexnšlus, ústřel, neboli lumbago…

Drží mě to od úterka. Tabletky bez účinku. Ve středu na neurolku, injekce a dodom. Ve čtvrtek znova neurolka…tentokrát sanitkou. Při pokusu vstát jsem skončil na čtyřech a křičel bolestí. Injekce, infuze, dodom. Pátek docela dobrý, včera opět zle. Dneska zase. Ležet nejde. Teda jde, ale pak nejde vstát. Chodím po bytě o holi, ale nic moc. Paradoxně nejlíp je mi vsedě, ale to se nesmí. Bederní pás nevím jestli mi víc pomáhá nebo škodí. Termofor to samé. 
Střídám tabletky a injekce do svalu, Almiral/Diclofenac, Muscoril/Guajacuran, ale už jsem asi imunní :( 

Poslední co mě napadá je pořádně se ožrat, třeba bych se aspoň vyspal, když už by to nepovolilo. Tvl to je svinstvo, kdo to vymyslel???

Odkaz ke komentáři

Podle mýho tomu chlastem neublížíš. Prostě to odezní, až to bude samo chtít. Já to zažil už jako mlaďas před třicítkou. Vylezl jsem z auta před barákem a těch 50 metrů už nedošel. Normálně jsem se spustil bolestí na všechny čtyři na parkovišti a nevěděl, co dělat... 

Odkaz ke komentáři

před 28 minutami, nickolas napsal:

Blby je, ze to na tech ctyrech neni vyrazne lepsi a nejde tak byt do smrti :)

Nepomůže ani berle, nic. Mě to chytlo na zápase, přesně na druhé straně stridacek. A 35 lidí koukalo, jak se sunu po modrý, opirám se o hokejku a hekam.

Odkaz ke komentáři

Plotny.. nech si udělat magnetickou rezonanci a pak se uvidí.. řešim to 2 roky, nějak sem to rozvičil SM systémem a cvičim denně, místo bikera se ze mě stal turista, chůze nejvíc pomáhá, teda aspoň mě,  ale na operaci prostě nejdu.. je to hnus, ta akutní fáze co teď řešíš je opravdu mazec a horší bolest jsem nezažil a to jsem si prošel dost věcma od dětství hafo ošklivejch úrazů atd…

Soucítím s Tebou..!

Odkaz ke komentáři

Diclifenac je pěkná sra... To bych nejedl. Zabije to zvířata, která tě po smrti sežerou. Já naposledy hexenšus loni, zabrala injekce a klidový režim. 

A rozhodně lepší než se ožrat je se zhulit něčím fakt hodně silným. Něčím po čem se nehneš. Spánek léčí.

Odkaz ke komentáři

Chlapci, s chlastem si dělám prdel, vím že se na ty prášky nesmí a dodržuju to. Ale ze samého zoufalství lidi dělaj různý věci. Nejhorší je to vědomí, že ten atak zase přijde. V noci na pár hodin usnu a pak bum, je to tam. Plotny jsem měl na posledním RTG cajk. Otázka je, jestli mi nějaká nerupla teď. Ty ataky jsou brutální. Měl jsem ústřel před rokem a půl a oproti tomuhle to byla zívačka…no skoro. 

Odkaz ke komentáři

Jen si to vsugerovavas, horší to nebylo. Jen je to rok a půl a byls mladší. Kdyby ti rupla, tak na to přijdou, když tě vezli. Bolest je to příšerná, ale bude líp, nevymýšlej chujoviny.

Odkaz ke komentáři

před 58 minutami, Jiří Sedlák napsal:

Diclifenac je pěkná sra... To bych nejedl. Zabije to zvířata, která tě po smrti sežerou. Já naposledy hexenšus loni, zabrala injekce a klidový režim. 

A rozhodně lepší než se ožrat je se zhulit něčím fakt hodně silným. Něčím po čem se nehneš. Spánek léčí.

Snad to celý myslíš v legraci... Ale stejně, neraď mu pitomosti. Každej lék je potenciálně "pěkná sračka", ale v týhle akutní fázi je namístě ty skupiny analgetik kombinovat, včetně nějakýho NSAID jako je diklofenak (samozřejmě při respektování kontraindikací a nemíchat mezi sebou). @nickolas Když už máš diklofenak (Almiral), nezobej k tomu ibuprofen (Ibalgin).

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Jiří Sedlák napsal:

:sad01_anim: :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...