Jump to content

Recommended Posts

Posted
před 21 hodinami, nickolas napsal:

Kdyz me to minuly tyden chytlo, volal jsem svymu revmatologovi a sestra mi rekla ze muzu prijit za tyden 🤷‍♀️ 

Jestli chodíš na kapačky, tak je požádej o H směs. Je to Hradecká směs někdy z první republiky, před 15 lety sem skončil na Homolce, měl jsem výhřez plotny, zúžený míšní kanál a skříplý nerv, obvod levé nohy se mi zmenšil o 6 cm a 5 těchto infuzí mě postavilo na nohy. Pak už jsem byl doma jen 6 týdnů v rámci rehabilitace, ale už to nebolelo

Posted

Zaplatit to asi pujde. V blizke budoucnosti me tak jako tak ceka kolecko u doktoru, takze se poptam a uvidim. Uz me to i napadlo, ze by to mohlo byt fajn videt ty zada “v HD”.

Posted
před 1 minutou, Moty napsal:

Jestli chodíš na kapačky, tak je požádej o H směs. Je to Hradecká směs někdy z první republiky, před 15 lety sem skončil na Homolce, měl jsem výhřez plotny, zúžený míšní kanál a skříplý nerv, obvod levé nohy se mi zmenšil o 6 cm a 5 těchto infuzí mě postavilo na nohy. Pak už jsem byl doma jen 6 týdnů v rámci rehabilitace, ale už to nebolelo

Ted to byl nejspis opravdu jen svalovy problem. Z nejhorsiho jsem venku. Zacinam se znovu hybat. 

Posted

Hele, mně docela pomáhá thermolka mast nebo nahřívací dečka a ležet na tvrdé matraci/podložce . Když cítím, že jsem se k zádům nezachoval nejlépe, tak to nahřátí a rovná záda dost pomůže. 

Tedy až se teď zase trochu rozhýbeš.. 

Posted

Stručná recenze soukromého dětského očního lékaře v lokalitě Praha - Kamýk. Návštěva s tříletým mrňousem. Nová ordinace v novostavbě. Klasické vybavení včetně automatického přístroje pro měření očí (je dnes v každé druhé optice). Dojem z doktorů dobrý. Na šilhavost nám doporučili napřed zkoušet oční cviky, než aby se to hned řešilo brýlemi nebo jinými pomůckami.

Pozor dětské pacienty do 6 let berou jen v některé dny - je potřeba nastudovat na stránkách. Já udělal chybu, že jsem se rovnou přes web objednal k ne-dětskému doktorovi. Ale díky statečnosti všech tří účastníků se podařilo vyšetřit alespoň jedno oko 🙂. U malých dětí je nutno počítat s možnou nutností rozkapání očí, aby je při vyšetření nezavíraly. Bylo nás slyšet až na půdu.  Druhé oko se podařilo vyšetřit až při další návštěvě. 

Za mne - vykašlete se na několika měsíční čekací lhůty:-) Lhůta pro objednání 2-3 týdny. 

www.ocnikamyk.cz 

Posted

Tak uz jsem byl dobrej a seklo me to znova. Se normalne poseru, zabiju a pobodam!

Jedine co funguje je injekce Muscoril s Almiralem. Bohuzel to funguje max 6-7 hodin. Pred nastupem nove bolesti si zobnu tabletku Guajacuranu a Zaldiaru a prd. Jako bych nic nevzal. V nejake neprirozene poloze ktera zrovna boli nejmin preziju tech nekolik hodin do dalsi injekce. Chuze nepripada v uvahu, lezeni taky ne, jen podivny sed. Jedem ty injekce co 12 hodin, vcera, dnes. Zitra evidentne znovu na neurolku…po injekci bych mel dojit aspon k autu. 
Svinstvo posrane, tfuj…

Posted

Viz výše. MRI a podle toho. Pokud se to opakuje, asi bych zkusil obstřik pod CT. V krajských nemocnicích a ve slušných okreskách to dělají. Ale MRI je základ.

Posted

Maximalne do stredy…rikam ja :D Jinak netusim, snad se to do patku umoudri a pusti me to. Nejpozdejc!

Posted

Na RTG nic neni, krev mam ok a na kladivko taky cukam predpisove, tak nevim. Zvazujou jestli me neposlou na CT, ale jisty to neni. Magnet je sprosty slovo, to nikdo ani nezminil. A pokazil se jim vytah, takze maj jiny starosti ;)

Posted

Že Na RTG nic není asi není překvapeni, to ti tady už pár lidí napsalo. MRI, diagnózu a náprava pohybu. Vyřvat si to ve špitále nebo jít k soukromíkovi.

Posted

Zkusim to i tady... Mam vyhrezlou plotenku o 7 mm (L5-S1). Na operaci to nastesti neni, ale vystreluje mi bolest zezadu do stehna.

Mate nekdo tip na sikovnyho fyzioperapeuta v Brně? Diky.

Posted
před 23 hodinami, nickolas napsal:

Na RTG nic neni, krev mam ok a na kladivko taky cukam predpisove, tak nevim. Zvazujou jestli me neposlou na CT, ale jisty to neni. Magnet je sprosty slovo, to nikdo ani nezminil. A pokazil se jim vytah, takze maj jiny starosti ;)

Tak na tom magnetu trvej. Porad. Otravuj je. 

• 1 month later...
Posted

Dnes jsem byl na obstřiku L5S1 pod CT - Homolka. Pokud někdo váhá, mohu jen doporučit. Mám fobii z jehel, ale nebolelo to a teď už snad ,,jen” celý život cvičit.

Posted

Pred casem sem tady zkousel poptat Pederipra spray. Nicmene jeho vyroba byla ukoncena, takze prd. Nema nekdo povedomi,zda existuje rovnocenna nahrada? 

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Ahoj, mám dotaz ohledně měření zraku od optometristy v optice. Věk nezastavím a už mám čtení na dlouhou ruku takže brýle začínají být nutností. Dotaz - máte doporučení na nějakou dobrou optiku? Dobré recenze na netu má třeba Fielmann který má pobočku na Černém Mostě což mám kousek z Proseka. Nějaká zkušenost s touto nebo jinou optikou v Praze? Pak možná blbý dotaz - je nějaký rozdíl v přístrojích které mají jednotlivé značky optk - jako, že někde to měření dělají na jednom přístroji a někde jinde mají jiný přístup a měří to nějak pečlivěji na více přístrojích?

Děkuji

Edited by Oliver333