Baldic Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Hnusne a uz od pohledu nepohodlne. Pro hipstery primo ideal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Ak sa to vazne podari homologovat, tak vsetka cest.... a ani ta cena nie je taka hroza vzhladom k okolnostiam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Hnusne a uz od pohledu nepohodlne. Pro hipstery primo ideal.Seš vážně hnusnej a zlej. To poznám snadno, protože jsem chtěl napsat to samý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Ještě v jiné barvě, on už starý Bohmerland vypadal divně. Mě se to celkem líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Jako když už teda něco jako punk rock, pak raději tenhle předělanej Ural :-) Zdroj: bikeexif.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Tohle asi běžně technickou neprojde, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Jak kde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Článek sice psal člověk ducha mdlého, HD je pořád ve zisku, ale jsou zkrátka zprávy, které nečtu rád: https://www.autoforum.cz/predstaveni/jeden-z-nejslavnejsich-vyrobcu-motorek-pada-ke-dnu-nadeje-na-zachranu-se-rozplyva/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Berte, dlužíš mi SZ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Odesláno, díky, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 (upraveno) O víkendu jsem je obě trochu provětral. Najeto přes kilopade. Moje staré kosti letos poprvé v jedné stopě. Upraveno 5. února 2020 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Hmm, pěkně. Já taky zvládl 100 mil. Jarního počasí bylo třeba využít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Jojo, já najeto za leden 300, ale vy mi to asi do motorek nezapočítáte :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Tak za leden jsem najezdil přes 400 mil a krásně zajel motor + nějaké km se sajdou. Už mám v této sezóně první výměnu oleje. A jestli jsi Berte aspoň něco najel po dvou kolech, tak bych to započítal. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Bych řekl, že třístopý vozidlo se spíš řadí k sněžnýmu skůtru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Tak já se teda přiznám. Samozřejmě, že jsem na té tříkolové svini najel pěkných pár metrů jenom po dvou kolech, ale řeknu Vám, póza to byla povětšinou nedůstojná :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Já myslel žes to kupoval pro bratra, zajíždíš mu to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Dohoda je taková: já jezdím v zimě, zbytek času bráška. On fakt není magor, a má to na pohodové vyjížďky. Já na zimu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Nevím jak vy, ale já jsem si z trojky málem cvrnknul. Jestli něco k harykovi do garáže, tak tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Nojo, ale ten zvuk je k pláči, zasraný ekofašos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se