Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 hodinou, Bert napsal:

Já nevím.

Buď optimista. V hrubých rysech vím jak se cítíš. Alespoň co se týká toho tripu.

Odesláno

Kluci, odkažte mně na stránku, kde řešíte ten výlet/akci. Nebo prosím nějaké základní informace. Bouchla mi dovo, tak hledám náhradní plán a přece jenom, přestože jsem vesměs mlčící člen, bych vás rád potkal.

C1.jpg

socha.jpg

Odesláno

Ahoj, díky, už to vidím. Zítra se má projíždět Ustím, fakt to platí? Mám to kousek, rád se svezu :)

Odesláno

Škoda chtěl jsem aspoň kousek popojet v rámci  jihovýchodní části tour. Dnes jsem ale stejně utrhl spojkové lanko, potupně byl odtažen a není jisté kdy to bude zase v cajku....servis praskal ve švech 😬

IMG20220518101644.thumb.jpg.1cbd91f5401a2d5bd89d1439b4fbea3a.jpg

Odesláno

@Bert to mě upřímně mrzí, drž se 💪

Chci se zeptat, je něco vyloženě pruser u B-King? Poohlizim se nad něčím v sem vklouznout do sezóny. K1300R je nad rozpočet a K1200R nebyla doporučována, tak tak zkoumám. Díky 🙏🏻

Odesláno

Sama katastrofa, to mě mrzí. 

Nechce někdo něco podniknout o víkendu, případně celý další týden, kdy má dovolenou? Jen se ptám, parťák se vždy hodí. 

Odesláno
před 5 hodinami, warann napsal:

Tak jsem to nakonec pojal dosti konzervativne. Vzal jsem ji z Nemecka, maji aktualne 30 % slevy. Byla tu za par dni. 

Taky jsem měl šubrtku ve výběru, nakonec jsem vzal Neotec od Shoei.

Pár fotek ze včerejšího výletu z Greimu.

359CE595-FD6F-467F-9BC0-7C5D4C163806.jpeg

9778C6C5-485F-4A39-AE7E-84C55A1EB8C2.jpeg

DDA0038E-C08C-43DD-A605-878E6533E8AC.jpeg

4DEA4DD3-0868-47C6-83A6-4FF01E7CBC17.png

Odesláno (upraveno)

@M-72 ja to mel naopak, ale oboji bude dobry. Dnes prvnich par km a vypada to, ze si budeme rozumet. Jeste mam priobjednany molitanovy zaslepky do toho vybrani, co je pro hands free sluchatka. 

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Schuberth je super, mam ju aj ja, akurat ciernu matnu s intercom Sena 10s a velka parada uz asi 4 roky.

Shoei som skusal tiez, ale nejako ma tlacila na styroch miestach na hlave, ale som presvedceny, ze vsetky znacky maju top triedu vymakanu a ked sadne na hlavu, clovek je velmi spokojny.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...