JiříR Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 Dnes objednána tato krasavice, do pár týdnu by měla být na prodejně. Na pohled je to naprosto boží motorka a fakt se těším, až ji projedu po Čechách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 Dnes objednána tato krasavice, do pár týdnu by měla být na prodejně. Na pohled je to naprosto boží motorka a fakt se těším, až ji projedu po Čechách. Krásné retro.Ja dnes taky vyjelSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 Moje oblíbená zastávka u Temelína, včera to byla poprvé fajnová projížďka, žádná jiná motorka ze mě neudělala takovýho schizofrenika. Od začátku láska na první pohled, mohl bych jí mít v obýváku místo televize, jenže mě pořád celkem baví i jezdit a to byla doteď dost tortura. Zaprvé jsem už asi starej dřevák a po endurech a supermotu se mi blbě zvyká na ten sportovní posaz, byť jsou v tomhle ohledu jistě horší stroje. A za druhý, potvrdilo se mi, co jsem si myslel, motorka je super, jen na tankodromech ve středočeským kraji to prostě není ono, nebaví mě jezdit po hlavních... Že spolu nezůstaneme už jsem se rozhodl, mrzí mě to o to víc, když jsem se včera projel po normální silnici, který jsou v jižních Čechách, jsem tady ale jen přes léto, takže asi zpátky k nejakýmu těžkýmu rádobysupermotu, zatím mám v hlavě hypermotard, nebo možná multisranda, ale to se uvidí. Mě se ty Ska proste vždycky líbily.Coveče, hypermotard je sice krásná motorka, ale podle důvodů co jsi psal, byl by jsi zase v tortuře. Je to tvrdé, nemáš se za co díky nádrži o co opřít, sedíš nad předním kolem atdSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 Vážně je to tak hrozný? Já ještě loni jezdil na tomhle a možná byla chyba to prodávat, je fakt, že podvozek byl naopak celkem měkkej a přitvrzoval jsem ho, ale nic jinýho jsem 4 sezony neměl a prodával jsem to vlastně tak trochu zbytečně, prostě jsem chtěl změnu a teď si malinko dobu hlavu. Kromě výrazně menšího zdvihu na zadku u HM tam myslím není moc věcí jinak a samotná tuhost, pokud je to fakt tvrdý se snad dá řešit. Zatím jsem na něm jen seděl na místě a libí se mi, se to působí jako větší kolo, ale před případnou koupí bych to musel samozřejmě vyzkoušet. Teď je na řadě prodej. Vlastně mě celkem láká i ta multistrada, ale uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 Vážně je to tak hrozný? Já ještě loni jezdil na tomhle a možná byla chyba to prodávat, je fakt, že podvozek byl naopak celkem měkkej a přitvrzoval jsem ho, ale nic jinýho jsem 4 sezony neměl a prodával jsem to vlastně tak trochu zbytečně, prostě jsem chtěl změnu a teď si malinko dobu hlavu. Kromě výrazně menšího zdvihu na zadku u HM tam myslím není moc věcí jinak a samotná tuhost, pokud je to fakt tvrdý se snad dá řešit. Zatím jsem na něm jen seděl na místě a libí se mi, se to působí jako větší kolo, ale před případnou koupí bych to musel samozřejmě vyzkoušet. Teď je na řadě prodej. Vlastně mě celkem láká i ta multistrada, ale uvidím.Určitě to zkus. Me tam fakt vadilo, ze na brzdach se neni do čeho opřít, takze klouzes n sedle jak tydyt a mas to zase cele na rukachSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 Jasně, každopádně díky za postřehy. Já vždycky dával přednost menší váze, byť s menším výkonem, chtěl jsem zkusit něco, co trochu jede a budu z toho mít respekt, což tady je taky trochu zklamání, na papíře úctyhodný čísla, ale projevem je to hodná motorka, když se točí, tak samozřejmě letí, ZARD krásně bručí, ale je to pořád taková rychlost bez nějakejch velkejch emocí. Chtěl bych zkusit něco, co mě bude chtít shodit bude se to zvedat, no prostě malinko dominu. U toho HM ty čísla vypadají jako čirá zoufalost, koukám po 1100S/EVO, ale max krouťáku není zase o tolik menší a je někde lehce nad 4 tis. Nicméně jedna jízda lepší než 100 grafů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 tak to bych tady měl jeden tip. Jako jednoválec tě to bude hnát v nízkých otáčkách až budeš koukat. Na dvojku přidáním naprdel. Vibrace, že se ne musíš koukat ani do zrcátek, protože tam stejně nic neuvidíš. Adrenalinu, že nebudeš vědět kam ho dávat . Poctivý kladivo na čarodejnice. Neni to pro každýho, myslim že by si byl spokojenej . Jinak pánové dneska mě svrběly ruce a chtěl jsem taky vyfoukat pavouky, tak sem to provětral okolo komína. Asi hoďka jízdy a mezi tim mě málem 2x ztrestali. Ani jedno by nebyla moje chyba... Dávejte na sebe pozor!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 (upraveno) Já jeden tip taky mám, Husaberg FS 650, to je myslím přesně ono, ale bohužel už se na to nedá moc věcí sehnat a KTM nemám rád právě proto, že ho zlikvidovali. Je pravda, že tam je to taky trochu tortura, i když na jiný části těla. Ale jel jsem na tý KTM kdysi a nejsi úplně vedle, vlastně si to dokonale trefil. Do kila zažiješ takovejch emocí.... Upraveno 18. června 2023 uživatelem (Miloš) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Mikulovsko, letohrádek Portz pěkný místo... Odesláno z mého SM-F711B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 @Gombo .. pekne ti vysel vyhled na ten list, zavidim ja se nejdriv bal zes to zaprahl za motorku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 @zceyee uz som na moto viezol aj rebrik do bazena ( aj som sem tusim vtedy dal foto ), ale tento list je velky aj na mna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Dnes jsem jel do práce v motorce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Dorazila dlouho očekávaná zasilka z UK. Titanu není nikdy dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Když je nouze nejvyšší, C1 je nejlepší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Presne tak si predstavuji majitele a uzivani C1, do lekarny a parkovat na invalidech Snad jsi odolny a poberes vtip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 původní myšlenka taky byla, že si spletl vlákno, že to patřilo do Humoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 To neni invalida, to je žlutá čára - vyhrazený stání pro pražáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 3 hours ago, Kairos said: Presne tak si predstavuji majitele a uzivani C1, do lekarny a parkovat na invalidech Snad jsi odolny a poberes vtip chlap jazdi v splasenom Kinder surprise na striedacku s Honda Monkey - tak my ho rozhodne nerozhadzeme :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se