Honza.manta Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 7 hodinami, Horhe napsal: Souhlas. Já měl Hondu CBF 600 S. Spolehlivá, ale absolutně bez emocí. Bandita 650 ještě s karbcema, ten aspoň pěkně chrochtal a měl nějakej projev díky těm karburátorům. Dukárnu jsem nikdy neměl, ale jsem spokojenej s harykem, začínáme spolu šestou sezónu a nic jinýho než twin cam už asi ani nechci. Já začnu letos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Manťákovi blahopřeji. Mám takový utkvělý pocit, že o té mašině něco vím No a něco málo pro úchyly .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Tak tato sa mi fakt páči . Parada. Zrejme som uchyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 5 minutami, Bert napsal: Manťákovi blahopřeji. Mám takový utkvělý pocit, že o té mašině něco vím No a něco málo pro úchyly .... Jo, tuhle jsem chtěl jako první, je to krasavice. Ale nakonec jsem se rozhodl pro tu na přestavbu a nechal ji udělat podle mých představ. Jen mi to stalo skoro dvakrát tolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 24 minutami, Honza.manta napsal: Já začnu letos. No hezky pěkně, tak gratulka Honzo! Hlavně kolama dolů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 1 minutou, Horhe napsal: No hezky pěkně, tak gratulka Honzo! Hlavně kolama dolů! Tak nějak to plánuji - nechci si toho leštěnce vyválet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna (upraveno) vyhrivany hefty a vyhrivany kolena .. kdo to ma? Upraveno 8. ledna uživatelem radek123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 3 hodinami, Honza.manta napsal: Já začnu letos. Nádhera! Gratuluji. Máš více fotek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 26 minutami, JDenver napsal: Nádhera! Gratuluji. Máš více fotek? SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Sleduje nekdo Dakar? Podmol dnes celkem mazec. Nakoplo me to, sutr vole, vidim picu, jedu jako Zizka Svitko a Misak super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 9 hodinami, radek123 napsal: vyhrivany hefty a vyhrivany kolena .. kdo to ma? Za me nejhezci usporadani 2 valcu, poradny trcici kozy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 6 hodinami, slabak napsal: Sleduje nekdo Dakar? Podmol dnes celkem mazec. Nakoplo me to, sutr vole, vidim picu, jedu jako Zizka Svitko a Misak super Jj a v prologu jel v protismeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Někdo radši trčící a někdo zase vešáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Před hodinou, (Miloš) napsal: Někdo radši trčící a někdo zase vešáky Taky bych doma neco s povadlejma kozama nasel o co si okopavam holene Stojis na zacatku me oblibene cesty, z krizovatky doleva na Netolice je super silnice, maly provoz, prehledne zatacky a dobry povrch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna (upraveno) Jo, v jižních Čechách jsou krásný silnice, ale nevím čím to je, jestli menším provozem, ale hlavní tam defakto neexistujou. Teda značení jo, ale ani smykem už nepředpokládám, že na hlavní mám něco jako přednost. Naštěstí to zatím vždycky dopadlo dobře. Upraveno 9. ledna uživatelem (Miloš) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 7 hodinami, Kairos napsal: Taky bych doma neco s povadlejma kozama nasel o co si okopavam holene Stojis na zacatku me oblibene cesty, z krizovatky doleva na Netolice je super silnice, maly provoz, prehledne zatacky a dobry povrch Přesně, No a pak z Netolic do Prachatic přes Míčovice a Nebahovy je to také super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Bavorov, Vodňany, Milevsko, Kašperky... samý zákoutí podle mýho gusta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna A Strazny az do Strunkovic nad Volynkou nebo opacnejen ten provoz kdyby byl jak za cinsky chripky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 5 hodinami, slabak napsal: Přesně, No a pak z Netolic do Prachatic přes Míčovice a Nebahovy je to také super... Tam to neznam ale kouknu, z Prachatic jezdim pres Libinske sedlo do Volar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Presne, krasna trasa, taky jezdime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se