Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

před 7 hodinami, Horhe napsal:

Souhlas. Já měl Hondu CBF 600 S. Spolehlivá, ale absolutně bez emocí. Bandita 650 ještě s karbcema, ten aspoň pěkně chrochtal a měl nějakej projev díky těm karburátorům. Dukárnu jsem nikdy neměl, ale jsem spokojenej s harykem, začínáme spolu šestou sezónu a nic jinýho než twin cam už asi ani nechci.

Já začnu letos.

received_333589139442987.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 minutami, Bert napsal:

Manťákovi blahopřeji. Mám takový utkvělý pocit, že o té mašině něco vím 🙂 No a něco málo pro úchyly ....

IMG-20240108-WA0004.jpg

IMG-20240108-WA0003.jpg

Jo, tuhle jsem chtěl jako první, je to krasavice. Ale nakonec jsem se rozhodl pro tu na přestavbu a nechal ji udělat podle mých představ. Jen mi to stalo skoro dvakrát tolik.🤪

DSC_2992.JPG

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, (Miloš) napsal:

Někdo radši trčící a někdo zase vešáky 😀

20230615_162752.jpg

Taky bych doma neco s povadlejma kozama nasel o co si okopavam holene😀

Stojis na zacatku me oblibene cesty, z krizovatky doleva na Netolice je super silnice, maly provoz, prehledne zatacky a dobry povrch

Odkaz ke komentáři

Jo, v jižních Čechách jsou krásný silnice, ale nevím čím to je, jestli menším provozem, ale hlavní tam defakto neexistujou. Teda značení jo, ale ani smykem už nepředpokládám, že na hlavní mám něco jako přednost. Naštěstí to zatím vždycky dopadlo dobře. 

Upraveno uživatelem (Miloš)
Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, Kairos napsal:

Taky bych doma neco s povadlejma kozama nasel o co si okopavam holene😀

Stojis na zacatku me oblibene cesty, z krizovatky doleva na Netolice je super silnice, maly provoz, prehledne zatacky a dobry povrch

Přesně, No a pak z Netolic do Prachatic přes Míčovice a Nebahovy je to také super...

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, slabak napsal:

Přesně, No a pak z Netolic do Prachatic přes Míčovice a Nebahovy je to také super...

Tam to neznam ale kouknu, z Prachatic jezdim pres Libinske sedlo do Volar

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...