Geodet Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna před 1 hodinou, DarylVanHorne napsal: Chce to obejít dealerství motorek a půjčit si předváděčky. A pak se rozhodnout. Já mám Hondu NC a jsem spokojený. Ale není to pro každého. Musí se to vyzkoušet. Tady je video od Jindry (Jednou stopou):
DarylVanHorne Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna před 2 hodinami, Geodet napsal: Tady je video od Jindry (Jednou stopou): Jo jo, taky jsem viděl, ale díky Videí jsem viděl mraky, ale máš pravdu - napřed vyzkoušet a pak teprve vybrat. Jako s hodinkama - na živo je to jiný a u moto obzvlášť, musí "sednout". Jen to zabere dost času, který se nějak nedostává, no musím si ho udělat. Díky
instant Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna On 4/23/2025 at 7:41 PM, farkyostrava said: dotaz na Vas kluci, berete na moto automaty (hodinky)? ja furt laboruju co na moto.. digi vůbec nepřichází v úvahu, quartzky klidně, ale vychází jen Bečka profesionál pro. Ale kurna zas jako hodinky za pade .. no nevím no.. na moto ziadne hodinky. a ked uz, tak je uplne jedno ci su automaty. skor je problem ci sa vojdu pod bundu, do rukavice atd proste ci je z nich nejaky prakticky uzitok. ja osobne mam cas na kazdej masine na displeji/na budiku. ak by nebol tak pripnem mobil. ale nemam to rad, potom sa ponahlas a to nemusi robit dobrotu.. 1
Leopold Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Tak ja bez hodiniek nejspravim ani krok . A na motorku zasadne automaty ,lebo na presnom čase keď jazdím mi nezáleží . a keďže mám rad japonské tak pepsi te nosím na ruke len v lete . 1
(Miloš) Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Na motorku taky hodinky nenosím, nebylo by to pod kombinézou ani příjemný, ani užitečný. Pokud někdo jezdí neoblečenej, tak budiž, ale to nedělám. Viděl bych to na gshocky na motorky pro zábavu a půlkilový Invicty, pro ty co už všechno vzdali (Chopper)
Bert Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Tak do tohoto hážu vidle Když už někdo chce hodinky na motorku, tak snad proto, aby na ně viděl. Jedině přes bundu! No, a ať jen nementoruji, tak jedna historka s motorkou a hodinkama: Jsem v práci. Dole v garážích soukromé a služební auto, plus dvě motorky. Za půl hodiny sraz v Gate. Beru na sebe moto hadry, startuji Electru, odjíždím. V Gate se družím, piji nealko, chystám se relativně brzo odjet domů. Nasedám na mašinu. Mrknu kolik je hodin. Začíná mi to být jedno, protože zjišťuji, že jsem si v práci nesundal hodinky. Borci, řeknu vám, těch dvacet kiláků jsem jel s hodinkama které mají retail USD 90.000,- jak posranej 2
matous Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Já od ženy dostal nakázáno nosit apple watchky, kdybych sebou někde jebnul, zavolají prý pomoc Sent from my iPhone using Tapatalk
farkyostrava Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna ja, když to jde, jezdím v krátkém tričku a proste hola ruka bez hodinek ee, ale objevil jsem díky tomu hezké sranda hodinky ala Franck Muller v Quartzu, Luminoxy atd .. kurna chybi mi tu vlákno hodinek, které se neberou moc vážně .. něco jako fun and crazy watch, apropos Berte, povolil by jsi takové vlákno? Půlka z toho by byla Hongkong, čína a půlka současných plastáků co teď dělají všichni, vzpomněl jsem i na wrysty atd atd.
Bert Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna před 8 minutami, farkyostrava napsal: .. kurna chybi mi tu vlákno hodinek, které se neberou moc vážně .. něco jako fun and crazy watch, apropos Berte, povolil by jsi takové vlákno? Půlka z toho by byla Hongkong, čína a půlka současných plastáků co teď dělají všichni, vzpomněl jsem i na wrysty atd atd. Tohle zní jako vychytralý plán. Jasně, že povolil. Navíc bych Tě jmenoval čestným předsedou Teď vážně: zamysli se, kam bys to včlenil, a zábava bude na světě. Ozvi se mi třeba via SZ.
hopa26 Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Pěkný to má. Dumám dycky při pohledu na úspěšný lidi, co je na světě pěknejch věcí a já na ně nikdy nedosáhnu. Tak alespoň závidím.
Xenomorfus Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Taxem zrobil trochu revizi elektroinstalace, bo to žilo vlastnim životem a dopadnut jak synci v Černobylu sem nechtěl. A přitem nahradil stare samolepky, kere byly orvane jak socyjalni pracovnice s třicetiletou praxi, novyma. 1
Juraj11 Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Tak prvních 80Km za námi.Myslím že si budeme rozumět Sent from my iPhone using Tapatalk 2 4
DarylVanHorne Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna před 5 hodinami, Juraj11 napsal: Tak prvních 80Km za námi.Myslím že si budeme rozumět Sent from my iPhone using Tapatalk Krásný stroj a naprosto pecka helma k němu
KFL Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna Na tu 350 jsem ted videl ody na YT u Darcyho a dedka. Jsou z RE obecne uplne hin…Tak at to jezdi!
Roland Sands Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna Foto ze stř., zítra volné jízdy ve Vysokém Mýtě a ve stř. zase Písek. Pro případ že by si chtěl někdo vyzkoušet jízdu na okruhu .
KFL Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Dneska bylo krasne.. 300 km kolem komina, Dukovany, Znojmo a pak pres AT a J. Hradec zpet. Pecka. 5 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se