KFL Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května To Calimoto mas free nebo si platis tu lepsi verzi, aby ti za neco stalo?Placeny - 999 rocne, myslim:..Jinak ja se dneska fakt nenudim…
KFL Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Zkrat, chciplo mi to na vyjezdu z kruhace. Pojistka spinacky v cudu. Vymenil jsem a slus znova. Musim o vikendu projit draty a najit vinika. Jinak servis..
Waya03 Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května (upraveno) Mám radost, včera večer jsem se v tom dlouze vrtal a dneska už jede, řadí, bliká, prostě všechno fachá 77km okolo Řevnic a Berouna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. května uživatelem Waya03 8 4
solidus Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Taky jsem ted trosku pojezdil, nebyl i nekdo odsud? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Vir Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Dnes to šlo, ale to vedro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května (upraveno) Nějak to nefunguje Upraveno 30. května uživatelem Horhe
Xenomorfus Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května před 9 hodinami, Vir napsal: Dnes to šlo, ale to vedro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Joooo, vedro.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 4
Vir Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května před 23 hodinami, Horhe napsal: Nějak to nefunguje Jede, ale když fotím tak to za jízdy nedávám
klobadysek Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června V 27. 5. 2026 v 18:28, KFL napsal: Dneska rano jsem se rozhod, ze na praci kaslu, vzal jsem si volno a vyrazil na vejlet.. Stadlecky most, Bechyne, Temelin a pak prihranici za Novou Bystrici. Znova musim pochvalit navigaci Calimoto, krasnej vyber silnic a diky vsednimu dni mimo hlavni tahy naprosto nulovej provoz.. bozi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nemůžu si pomoct, ale na sramblera by mi spíš pasovaly nějaký chlupatý gumy.
klobadysek Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Nemáte někdo zkušenost jak moc finančák zkoumá cenu v kupní smlouvě u motorky na který se vyměřujhe DPH?
KFL Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Nemůžu si pomoct, ale na sramblera by mi spíš pasovaly nějaký chlupatý gumy. Jisteze, uz mam jedny nebo dvoje v merku a stravil jsem resersi a v testech a recenzich hromadu casu. Racionalne je to ovsem zbytecny, protoze jezdim 99 % silnici a Contiky jsou tam naprosto skvely. Takze pockam, az sjedu tyhle a pak uvidim . Pokud mi necvakne a impulzivne nekoupim novou sadu..
Murphy97 Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Před hodinou, KFL napsal: ....... Pokud mi necvakne a impulzivne nekoupim novou sadu.. ...coz je u Tebe pomerne pravdepodobne 2
Roland Sands Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Pár záběrů ze soboty... OPEN MČR Supermoto 2026 – Vysoké Mýto S3/S10 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
KFL Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Ehm…. Tri hodky prace i s cistenim rozet, retezu, vyvazenim atd.. zouvacka z Motozeme je cinskej kram, paka se vylomila po ctvrtym zabrani. No.. furt neco.
Bert Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Na chvíli to dítě pustím z očí, a hned si sežene svýho trajka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Kairos Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 2 hodinami, KFL napsal: Ehm… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. . Tri hodky prace i s cistenim rozet, retezu, vyvazenim atd.. zouvacka z Motozeme je cinskej kram, paka se vylomila po ctvrtym zabrani. No.. furt neco. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak tyhle me zajimaj jak budou drzet na silnici, az sundam spalky tak o nich uvazuju
KFL Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Tak tyhle me zajimaj jak budou drzet na silnici, az sundam spalky tak o nich uvazujuMaj bejt 80/20 a podle toho, co jsem nastudoval, nacet a sledoval, by mely bejt vice nez ok. Akorat prej daj 7-8 tisic km a konecna. Uvidime. Ja nejezdim zadnou pilu a nejvetsi naklon historicky jsem mel 32 stupnu, takze muj nazor asi nebude uplne smeroplatnej . Kazdopadne proti sundanejm Conti TrailAttack3 jsou pocitove tvrdsi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se