Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zkrat, chciplo mi to na vyjezdu z kruhace. Pojistka spinacky v cudu. Vymenil jsem a slus znova.

Musim o vikendu projit draty a najit vinika. Jinak servis..

Odesláno

Taky jsem ted trosku pojezdil, nebyl i nekdo odsud? 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 5
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 9 hodinami, Vir napsal:

Dnes to šlo, ale to vedro 😰

Joooo, vedro.... 😛

• Like 2
  • Haha 4
Odesláno
V 27. 5. 2026 v 18:28, KFL napsal:

Dneska rano jsem se rozhod, ze na praci kaslu, vzal jsem si volno a vyrazil na vejlet.. Stadlecky most, Bechyne, Temelin a pak prihranici za Novou Bystrici.

Znova musim pochvalit navigaci Calimoto, krasnej vyber silnic a diky vsednimu dni mimo hlavni tahy naprosto nulovej provoz.. bozi.

Nemůžu si pomoct, ale na sramblera by mi spíš pasovaly nějaký chlupatý gumy. 

Odesláno
Nemůžu si pomoct, ale na sramblera by mi spíš pasovaly nějaký chlupatý gumy. 

Jisteze, uz mam jedny nebo dvoje v merku a stravil jsem resersi a v testech a recenzich hromadu casu. Racionalne je to ovsem zbytecny, protoze jezdim 99 % silnici a Contiky jsou tam naprosto skvely.

Takze pockam, az sjedu tyhle a pak uvidim . Pokud mi necvakne a impulzivne nekoupim novou sadu..
Odesláno

Pár záběrů ze soboty...

OPEN MČR Supermoto 2026 – Vysoké Mýto S3/S10

• Like 2
Odesláno

Ehm…. Tri hodky prace i s cistenim rozet, retezu, vyvazenim atd.. zouvacka z Motozeme je cinskej kram, paka se vylomila po ctvrtym zabrani. No.. furt neco.

c0a5d947e21b17da0299bdf26142d416.jpeg

Odesláno

Na chvíli to dítě pustím z očí, a hned si sežene svýho trajka 🙂

• Like 4
Odesláno
před 2 hodinami, KFL napsal:

Ehm…

. Tri hodky prace i s cistenim rozet, retezu, vyvazenim atd.. zouvacka z Motozeme je cinskej kram, paka se vylomila po ctvrtym zabrani. No.. furt neco.

Tak tyhle me zajimaj jak budou drzet na silnici, az sundam spalky tak o nich uvazuju

Odesláno
Tak tyhle me zajimaj jak budou drzet na silnici, az sundam spalky tak o nich uvazuju

Maj bejt 80/20 a podle toho, co jsem nastudoval, nacet a sledoval, by mely bejt vice nez ok. Akorat prej daj 7-8 tisic km a konecna. Uvidime.

Ja nejezdim zadnou pilu a nejvetsi naklon historicky jsem mel 32 stupnu, takze muj nazor asi nebude uplne smeroplatnej . Kazdopadne proti sundanejm Conti TrailAttack3 jsou pocitove tvrdsi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...