Horhe Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Já tam mám taky klín, heč, a nevypadá to vůbec zle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Filip eM Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna minulý týden nějaké testovačky.. nakonec mi z toho vyšlo nejlíp todle, navíc Pepa Sršňů říkal, že i začátečníka to podrží... a když to říká Pepa.. tak je to pravda... Původně jsem chtěl něco úplně jinýho, nějaký adventure styl.. teďka když vím, že budu jezdit sólopíko.. naháč byla jasná volba.. v úterý vyzvednuto, zatím 250km.. SC Project dělá děckám ve městech radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
KFL Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna 2 hours ago, Filip eM said: minulý týden nějaké testovačky.. nakonec mi z toho vyšlo nejlíp todle, navíc Pepa Sršňů říkal, že i začátečníka to podrží... a když to říká Pepa.. tak je to pravda... Původně jsem chtěl něco úplně jinýho, nějaký adventure styl.. teďka když vím, že budu jezdit sólopíko.. naháč byla jasná volba.. v úterý vyzvednuto, zatím 250km.. SC Project dělá děckám ve městech radost. Ať dělá radost - Z900 SE, však? Fajn, že se jí nebojíš, aspoň vim, že to jednou půjde .
Filip eM Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna před 3 hodinami, KFL napsal: Ať dělá radost - Z900 SE, však? Fajn, že se jí nebojíš, aspoň vim, že to jednou půjde . Jako je to fungl, tak se to snazim “spravne zajet”, aneb jak nejlepe mi to me prozatimni schopnosti dovoli… Ale ja kdyz uz neco mam, nerad to prodavam, protoze je to …”moje”… tak jako prvni bike, kdyz mam otevrene Áčko, jsem chtel neco co me od zacatku nevytresta a zaroven bude vykonem stacit i treba za par let jj je to z900SE jeste jsem zkousel mt09 ( to mi, jako pro zacatecnika nesedlo, z toho sem mel desny strach ) bmw F900R, tam se se nevim proc nemohl pohodlne naskladat a dost me štvalo sedlo hbed po par minutach… (ale BMW trikolora vzhledove dokonala, jeste spoiler motoru, ulalaaa) a hornet, tam mi furt neco vadilo, od posedu pres riditka… Zetko mi naopak hned prirostlo k zadku, takze to bylo snadny 1
Alexion Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna Zatial som sa neosmelil na vacsi stroj. Opicka ma stale bavi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
bandicoot Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna Před hodinou, Alexion napsal: Zatial som sa neosmelil na vacsi stroj. Opicka ma stale bavi. Je boží, škoda že se nevejde pod řidičák na auto.
Alexion Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna No to je pravda, ale co ti poviem. 2 roky som na nej jazdil a az nedavno som si ten vodicak spravil Riesenie je honda dax, tam chyba spojka a uz je to aj na Bckovy vodicak.
Eddie35 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Ahoj všem Chronomotorkářům. O víkendu je v Hořicích Česká TT. Co se neoficiálně potkat třeba v zatáčce "Jabloňák", pokecat, omrknout orloje, motorky a tak? Já tam budu v sobotu.
Bert Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Borci, trochu s úsměvem, ale i trochu vážně. Nechceme vlastní barvy? Třeba .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Díky za Vaše reakce. 1
Bert Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Ještě doplním: to, že prase kouří doutník, má rádo škaredý motorky, a vypadá permanentně nasraně, je podoba čistě náhodná
instant Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna ja myslim, ze to zbytocne prikraslujes, nacelniku 1
Zelenina Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Kanec se mi líbí.Ja mám na helmě opcicaka a všem říkám, ze to je King Kong Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1
Harwey Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Berte, ako, nie ze by ste si ako z oka vypadli, ale este ti chyba kruzok do nosa:) 1
KFL Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Tak je doma, fešák! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 17 4
Roland Sands Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna před 4 minutami, KFL napsal: Tak je doma, fešák! Tak to byl fofr... Gratulace a spoustu parádních km v sedle Ať jen nekecám... včera Mejto, po dešti bylo jak v prádelně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Xenomorfus Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna před 5 hodinami, Bert napsal: Borci, trochu s úsměvem, ale i trochu vážně. Nechceme vlastní barvy? Třeba .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Díky za Vaše reakce. V prvni rade nevidim logo Chronomagu ;-). A muzu vozit vic barev? Bo uz svoje mam.... 1
JakubS Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna před 5 hodinami, Bert napsal: Borci, trochu s úsměvem, ale i trochu vážně. Nechceme vlastní barvy? Třeba .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Díky za Vaše reakce. Možná se pletu a dnes je vše jinak, ale co jsem kdysi četl, tak založit "MC" není jen tak.
Bert Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Jakube, pokud máš na mysli ty píčoviny, které tady šířili borečci od HA, tak to bych fakt nebral vážně. Už nejsou to, co byli v devadesátkách. Ve zkratce: založit si jakýkoli klub bez právní subjektivity je o tom, domluvit se. Klub s právní subjektivitou se pak dle NOZ jmenuje zapsaný spolek, a je to práce na pár hodin. Pak zkrátka máš své barvy a jezdíš. Jestliže se najde vypatlanej dement, kterej Tě chce z barev vysvlíct, je to pak záležitost vás dvou. Situace v ČR je v současné době taková, že to nikdo neudělá. Věř mi, vím, o čem mluvím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se