Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 14,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

minulý týden nějaké testovačky..

nakonec mi z toho vyšlo nejlíp todle, navíc Pepa Sršňů říkal, že i začátečníka to podrží... a když to říká Pepa.. tak je to pravda...

Původně jsem chtěl něco úplně jinýho, nějaký adventure styl.. teďka když vím, že budu jezdit sólopíko.. naháč byla jasná volba..

v úterý vyzvednuto, zatím 250km.. 

SC Project dělá děckám ve městech radost.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 6
Odesláno
2 hours ago, Filip eM said:

minulý týden nějaké testovačky..

nakonec mi z toho vyšlo nejlíp todle, navíc Pepa Sršňů říkal, že i začátečníka to podrží... a když to říká Pepa.. tak je to pravda...

Původně jsem chtěl něco úplně jinýho, nějaký adventure styl.. teďka když vím, že budu jezdit sólopíko.. naháč byla jasná volba..

v úterý vyzvednuto, zatím 250km.. 

SC Project dělá děckám ve městech radost.

Ať dělá radost - Z900 SE, však? Fajn, že se jí nebojíš, aspoň vim, že to jednou půjde :D.

Odesláno
před 3 hodinami, KFL napsal:

Ať dělá radost - Z900 SE, však? Fajn, že se jí nebojíš, aspoň vim, že to jednou půjde :D.

Jako je to fungl, tak se to snazim “spravne zajet”, aneb jak nejlepe mi to me prozatimni schopnosti dovoli…

Ale ja kdyz uz neco mam, nerad to prodavam, protoze je to …”moje”… tak jako prvni bike, kdyz mam otevrene Áčko, jsem chtel neco co me od zacatku nevytresta a zaroven bude vykonem stacit i treba za par let 🤷‍♂️

jj je to z900SE

jeste jsem zkousel mt09 ( to mi, jako pro zacatecnika nesedlo, z toho sem mel desny strach 😀)

bmw F900R, tam se se nevim proc nemohl pohodlne naskladat a dost me štvalo sedlo hbed po par minutach… (ale BMW trikolora vzhledove dokonala, jeste spoiler motoru, ulalaaa)

a hornet, tam mi furt neco vadilo, od posedu pres riditka… 

Zetko mi naopak hned prirostlo k zadku, takze to bylo snadny

• Like 1
Odesláno

No to je pravda, ale co ti poviem. 2 roky som na nej jazdil a az nedavno som si ten vodicak spravil 🙂   

Riesenie je honda dax, tam chyba spojka a uz je to aj na Bckovy vodicak.

Odesláno

Ahoj všem Chronomotorkářům. O víkendu je v Hořicích Česká TT. Co se neoficiálně potkat třeba v zatáčce "Jabloňák", pokecat, omrknout orloje, motorky a tak? Já tam budu v sobotu.

Odesláno

Ještě doplním: to, že prase kouří doutník, má rádo škaredý motorky, a vypadá permanentně nasraně, je podoba čistě náhodná 🙂

Odesláno
před 5 hodinami, Bert napsal:

Borci, trochu s úsměvem, ale i trochu vážně. Nechceme vlastní barvy? Třeba ....

Díky za Vaše reakce.

V prvni rade nevidim logo Chronomagu ;-).

A muzu vozit vic barev? Bo uz svoje mam....

• Dát hlas 1
Odesláno
před 5 hodinami, Bert napsal:

Borci, trochu s úsměvem, ale i trochu vážně. Nechceme vlastní barvy? Třeba ....

Díky za Vaše reakce.

Možná se pletu a dnes je vše jinak, ale co jsem kdysi četl, tak založit "MC" není jen tak.

Odesláno

Jakube, pokud máš na mysli ty píčoviny, které tady šířili borečci od HA, tak to bych fakt nebral vážně. Už nejsou to, co byli v devadesátkách. Ve zkratce: založit si jakýkoli klub bez právní subjektivity je o tom, domluvit se. Klub s právní subjektivitou se pak dle NOZ jmenuje zapsaný spolek, a je to práce na pár hodin. Pak zkrátka máš své barvy a jezdíš. Jestliže se najde vypatlanej dement, kterej Tě chce z barev vysvlíct, je to pak záležitost vás dvou. Situace v ČR je v současné době taková, že to nikdo neudělá. Věř mi, vím, o čem mluvím.

• Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...