Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

právě, že trvám.. chci, aby na tom mohla jezdit i dcera..  takže max. 125 ccm

... jinak h o n d a je určitě úžasná... mám v hledáčku model pcx 125... a dál pak, co mě zaujalo,  k y m c o  like 125, a p r i l i a  sportcity 125.. g i l e r a je už dost drahá... /i když asi nejlepší/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera naprostá paráda :smile_anim:

Že si na Ještědu nezajel až do hospody...Já s ledviňačkou zpod Ještědu jsme dali NDR včetně koupání a opalovačky na Olbersdorfersee. Bacha, hlavní pláž od Žitavy je uzavřená, teď dělají nový písek a zatravňujou. Jinak parádní jízda po silničkách Lužických hor na německé straně.
Odkaz ke komentáři

právě, že trvám.. chci, aby na tom mohla jezdit i dcera..  takže max. 125 ccm

... jinak h o n d a je určitě úžasná... mám v hledáčku model pcx 125... a dál pak, co mě zaujalo,  k y m c o  like 125, a p r i l i a  sportcity 125.. g i l e r a je už dost drahá... /i když asi nejlepší/

Mrkni na Yamaha X-City 125, je to šikovná hračka...
Odkaz ke komentáři

No jo, drahá je, to je fakt, ale je hezká a hlavně dobrá..

Jinak obecně bych doporučil se vždycky před koupí svézt na danym typu(ech), dá to trochu práce a obíhání dealerů, ale s hodinkama to děláme taky, ne:-)?

Odkaz ke komentáři

Když už jsem se stal konečně hrdým majitelem řidičáku, tak jsme zprovoznili tenhle bezmála třicetiletý, ale neméně krásný stroj - Suzuki GS550M Katana

Je to parádní pocit, a ten zvuk!

Teda pane tohle je paráda, miluju tyhle japnce z přelomu 70. a 80. let. Vypadá v originál stavu a to je dobře, tož užívej klasiku!
Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes poprvé po pět let dlouhé renovaci (neměl jsem na to moc čas) provětral tohoto Maneta :-) Ještě se musí doladit spoustu drobností, ale aspoň už to vypadá pěkně a i pěkně jede :)

Kdyby jste chtěli vidět více fotek, nebo i nějaké video, tak můžete zde:

http://padza1.rajce....anet_M90_1949_2

Edit: jo a není to ročník 1950 jak hlásá SPZka, ale rok 1949.

post-20772-064441700 1341087731.jpg

Upraveno uživatelem padza1
Odkaz ke komentáři

Teda pane tohle je paráda, miluju tyhle japnce z přelomu 70. a 80. let. Vypadá v originál stavu a to je dobře, tož užívej klasiku!

Díky za pochvalu, potěší to :-)

Všechno je tam originální, teda až na výfuky, ale ty jsou dělané podle původních.

A musím říct, že machrindex je dost vysoký, všichni se otáčí jen co to nastartuju :-)

Odkaz ke komentáři

Tak už jsem letos babičku taky vyvětral..konečně :smile_anim:

.....Ty voe,pěkná "ŠESŤKA",.......táta vetešník měl 2 do nedávna ještě v garáži,......obě byly s kapotáží a jedna dokonce i s kuframa,stály tam tak 15 let a už jsou fuč :-)))))

Odkaz ke komentáři

Že si na Ještědu nezajel až do hospody.

Já bych třeba i zajel ale ta hezká holka mě navedla sem, je to nějaká novinka ještě loni jsme parkovali venku :smile_anim:

padza1: ten Manet je naprostá paráda, současně běžící dva písty je docela unikát, vlastnil jsem ho taky.

Upraveno uživatelem Qvido
Odkaz ke komentáři

.....Ty voe,pěkná "ŠESŤKA",.......táta vetešník měl 2 do nedávna ještě v garáži,......obě byly s kapotáží a jedna dokonce i s kuframa,stály tam tak 15 let a už jsou fuč :-)))))

Dík, jsem a ní pyšnej, hlavně proto, že je v origo stavu, žádnej bastl, což je během těch let docela často potkávalo. Navíc jsem na tyhle japonce ze 70´s prostě ujetej. Baví mě, že se musí fakt řídit, ne že se koukneš do zatáčky a vono to tam zatočí samo:-))
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

právě, že trvám.. chci, aby na tom mohla jezdit i dcera.. takže max. 125 ccm

... jinak h o n d a je určitě úžasná... mám v hledáčku model pcx 125... a dál pak, co mě zaujalo, k y m c o like 125, a p r i l i a sportcity 125.. g i l e r a je už dost drahá... /i když asi nejlepší/

Kymca se neboj, mám Agility City 125 a jsem spokojen. Bral jsem ho kvůli velikosti kol a proto, že dealer je 100m od baráku. Mám 105kg a jezdí se mnou v pohodě. Kymco je teď vůbec v rozmachu, v červnu jsem byl v Chorvatsku a tam skoro jinej stroj nepotkáš.

Za ty prachy fakt Ok

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...