Cyril Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 Dnes jsem se byl projet na tomhle F800S. Proti velkým motorkám od BMW hrozně nepohodlný. Bolely mě dost ruce z nepřirozené jezdecké pozice. Motor jde ale pěkně. Na městský provoz je to zbytečně ucukaný, ale jde asi o zvyk. Opravovali jsme na tom spojku po zásahu profesionálního kutila. Vyřadit na neutrál byl přímo hodinářský výkon! "Někdo" složil špatně lamely a zapomněl utáhnout centrální matici spojky, když ji před tím úplně zbytečně ve 30 tkm vyměnil. Najel jsem na tý vose asi 70km a vše se tváří ok. Tak snad bude její majitelce dobře sloužit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2013 Souhlasím s Cyrilem, G650GS není zlá, ale brzy tě přestane bavit. Naproti tomu F800GS je dospělej stroj se vším všudy, hezky se na něm jezdí, mně je příjemnější než R1200GS, když teda máme vybírat u modrobílý vrtule:-). Samozřejmě pokud máš finanční limit nastavenej na 650 a líbí se ti, tak asi není co řešit:-). Motorky BMW nemusím, ale pokud bych neměl na vybranou, před F800GS bych upřednostnil F700GS (o jednoválci G650GS bych asi vůbec nepřemýšlel) - stejný motor (pouze nižší výkon), o nezanedbatelných 15kg lehčí, cena o cca 50 tis. nižší, jen nemá dráty... 80% majitelů GS ale stejně v životě z asfaltu nesjela... Důležitá je i výška sedla, pokud měří méně než 180cm, do F800GS bych vůbec nešel (sedlo 880mm), F700GS 820mm, G650GS 780mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2013 Tak jsem si dnes po včerejší zbrklé Vose trochu spravil chuť. Sice jen na asfaltovým Holubovi (Adventure zatím odpočívá), ale docela mě to bavilo. K1200LT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2013 Tak jsem si dnes po včerejší zbrklé Vose trochu spravil chuť. Sice jen na asfaltovým Holubovi (Adventure zatím odpočívá), ale docela mě to bavilo. K1200LT. A neusnul jsi za tím ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2013 A neusnul jsi za tím ? Jel jsem tak, že jsem neměl šanci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Ty, Cyrdo, tak ještě jednou a pravdu... . Heč, já mám letos už 80 km... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 Já měl dnes na eLTéčku docela kliku. Na sněhu a kolem nuly to nebylo bůhví co. Ráno jsem přitom vyjel za sluníčka.... Ale už jsem převlečenej, motorka je umytá a odsolená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 Hehe... (to abych nezkoušel emotikony) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Já byl ještě než nasněžilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Zdravím, konečně sem se rohoupal a nachávám opravit položenou X11 v obci, kdy mi do cesty vjel klučina s plechovkou a motorka se jen klouzala. Pár plastů, víko, zrcátko, nádrž, budíky,... a protože na ni najedu ročně už jen kolem 1500 km tak silně uvažuji o prodeji. Kdyby měl někdo zájem, tak se dává do kupy v Brně. Mám ji asi sedm let bezproblémovýho provozu, má najeto asi 45 tis, rv.01.Pokud znáte Valina, tak ten ji pravidelně servisoval a dělá na ni i teď.Díky a sorry za prodejní nabídku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Zdravím, konečně sem se rohoupal a nachávám opravit položenou X11 v obci, kdy mi do cesty vjel klučina s plechovkou a motorka se jen klouzala. Pár plastů, víko, zrcátko, nádrž, budíky,... a protože na ni najedu ročně už jen kolem 1500 km tak silně uvažuji o prodeji. Kdyby měl někdo zájem, tak se dává do kupy v Brně. Mám ji asi sedm let bezproblémovýho provozu, má najeto asi 45 tis, rv.01.Pokud znáte Valina, tak ten ji pravidelně servisoval a dělá na ni i teď.Díky a sorry za prodejní nabídku.To dej do prodeje v sekci "Ostatní". Ale asi s fotkami až bude hotová...:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Ten bílej bordel padá a padá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Tak v Neděli jsem ji konečně na chvíli natočil a protáhl V tomhle ohledu karbec nesnáším :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Dneska venku nádherně a já už dva měsíce čekám na objednaný laďák, motorka odstrojená v garáži... Fotka z minulého roku - přes zimu jsem trochu dovybavoval (přešité sedlo DDT, nové gumy, pancéřové hadice atd. atd.). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Pekny Versys. Desne se mi libi model 2013 v bile. Bohuzel tady stoji 119k NOK. A to je darda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Hasňa: Předpokládám, že za ty peníze myslíš tu novou tisícovku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Do prkenný vohrady, vypadá to, že jsem se po sedmi letech abstinence zamiloval ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Cova: Bohuzel ne. Norska moto a auto realita je kruta. http://www.kawasaki.no/Versys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 (upraveno) ja som videl novu CB1100 a zaspominal som si na svoju seven fifty.. vzduchac, stvorvalec, no to uz moze zimovat v obyvacke. a GL1800 v odlahcenej verzii.. musim vidiet nazivo ci sa na to zmestim. edit: obrázke priamo od hondy Upraveno 24. března 2013 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 Zdravim pánové, jsem motoneznalec ale s rozšíření ŘP na možnost až 125tak trochu přemýšlim, existuje něco jiného než skůtr co bych mohl bez doplnění ŘP používat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se