Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Dnes jsem se byl projet na tomhle F800S. Proti velkým motorkám od BMW hrozně nepohodlný. Bolely mě dost ruce z nepřirozené jezdecké pozice. Motor jde ale pěkně. Na městský provoz je to zbytečně ucukaný, ale jde asi o zvyk. Opravovali jsme na tom spojku po zásahu profesionálního kutila. Vyřadit na neutrál byl přímo hodinářský výkon! "Někdo" složil špatně lamely a zapomněl utáhnout centrální matici spojky, když ji před tím úplně zbytečně ve 30 tkm vyměnil. Najel jsem na tý vose asi 70km a vše se tváří ok. Tak snad bude její majitelce dobře sloužit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasím s Cyrilem, G650GS není zlá, ale brzy tě přestane bavit. Naproti tomu F800GS je dospělej stroj se vším všudy, hezky se na něm jezdí, mně je příjemnější než R1200GS, když teda máme vybírat u modrobílý vrtule:-). Samozřejmě pokud máš finanční limit nastavenej na 650 a líbí se ti, tak asi není co řešit:-).

Motorky BMW nemusím, ale pokud bych neměl na vybranou, před F800GS bych upřednostnil F700GS (o jednoválci G650GS bych asi vůbec nepřemýšlel) - stejný motor (pouze nižší výkon), o nezanedbatelných 15kg lehčí, cena o cca 50 tis. nižší, jen nemá dráty... 80% majitelů GS ale stejně v životě z asfaltu nesjela... Důležitá je i výška sedla, pokud měří méně než 180cm, do F800GS bych vůbec nešel (sedlo 880mm), F700GS 820mm, G650GS 780mm.

Odkaz ke komentáři

Zdravím, konečně sem se rohoupal a nachávám opravit položenou X11 v obci, kdy mi do cesty vjel klučina s plechovkou a motorka se jen klouzala. Pár plastů, víko, zrcátko, nádrž, budíky,... a protože na ni najedu ročně už jen kolem 1500 km tak silně uvažuji o prodeji. Kdyby měl někdo zájem, tak se dává do kupy v Brně. Mám ji asi sedm let bezproblémovýho provozu, má najeto asi 45 tis, rv.01.

Pokud znáte Valina, tak ten ji pravidelně servisoval a dělá na ni i teď.

Díky a sorry za prodejní nabídku.

Odkaz ke komentáři

Zdravím, konečně sem se rohoupal a nachávám opravit položenou X11 v obci, kdy mi do cesty vjel klučina s plechovkou a motorka se jen klouzala. Pár plastů, víko, zrcátko, nádrž, budíky,... a protože na ni najedu ročně už jen kolem 1500 km tak silně uvažuji o prodeji. Kdyby měl někdo zájem, tak se dává do kupy v Brně. Mám ji asi sedm let bezproblémovýho provozu, má najeto asi 45 tis, rv.01.

Pokud znáte Valina, tak ten ji pravidelně servisoval a dělá na ni i teď.

Díky a sorry za prodejní nabídku.

To dej do prodeje v sekci "Ostatní". Ale asi s fotkami až bude hotová...:-D

Odkaz ke komentáři

Dneska venku nádherně a já už dva měsíce čekám na objednaný laďák, motorka odstrojená v garáži... Fotka z minulého roku - přes zimu jsem trochu dovybavoval (přešité sedlo DDT, nové gumy, pancéřové hadice atd. atd.).

post-8502-0-63896800-1363785917_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...