African Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Můj miláček si našel dnes nového majitele Musím do sezony rychle něco vymyslet"
African Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Pořádnej motorkářskej pohřeb http://www.novinky.cz/koktejl/326359-zesnuleho-pochovali-pri-bizarnim-pohrbu-na-motorce-a-ve-sklenene-rakvi.html
Cyril Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Nekecejte, že jsem byl dnes na dvou kolech sám! To počasí prostě nešlo ignorovat!
Duke650 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Nevedla dnes Tvoje trasa Vysočinou přes ZR?
Cyril Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Vysočinu bych nestíhal...Byl jsem Rýmařov a okolí.
kejklik Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Kolem baráku jezdily dneska davy nahoru na Ještěd, ale agrotechnické lhůty nečekají, byla práce v kůlně a na pozemku. Ale rosničkáři nám motorkářům věští velice příjemný březen.
Wanderer Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Cyril: Dneska to vyloženě lákalo, i syn mě ukecával, že vytáneme sajdu. Opravuju garáž, tak stroje jsou zarovnané krámama a nakonec jsme vyrazili autem. Ale do konce týdne snad taky vyrazím... I bavorák by možná potřeboval vyhnat brouky z výfuků...
Ivan Lelák Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Když čtu předchozí příspěvky, tak bych připomněl několik pravidel:- je-li počasí na motorku, nikdy nejedu na výlet autem i kdybych měl probourat do garáže druhý vjezd- opravdového motorkáře nazastaví žádná agrotechnická lhůtaPS: Snad se to nikoho nedotklo, je to legrace, ale to bylo první co mě při čtení napadlo:-). Cyril - sám jsi nejezdil, akorát jsme byli jinde než Ty...:-):
Qvido Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 V 17. 1. 2014 v 9:29, African napsal: Můj miláček si našel dnes nového majitele Musím do sezony rychle něco vymyslet"Poradím ti, poohlédni se u toho pána co jsi u něj prodával tu svojí motorku. Specializuje se převážně na jednu značku, a nebudeš litovat.
M-72 Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 V 23. 2. 2014 v 21:13, Wanderer napsal: Cyril: Dneska to vyloženě lákalo, i syn mě ukecával, že vytáneme sajdu. Opravuju garáž, tak stroje jsou zarovnané krámama a nakonec jsme vyrazili autem. Ale do konce týdne snad taky vyrazím... I bavorák by možná potřeboval vyhnat brouky z výfuků...Tak já do konce týdne určitě ještě nevyrazím :-( Stará side je prodaná a nová je ještě na opravě u klempíře...
Doth Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 V 23. 2. 2014 v 21:12, kejklik napsal: Ale rosničkáři nám motorkářům věští velice příjemný březen. Už aby to bylo..
Cyril Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 (upraveno) Myslím, že Guzzina za podívání určitě stojí. ! Upraveno 27. února 2014 uživatelem Cyril
enGiN Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Nemáte náhodou někdo zkušenosti s Aprilii Futura?Tenhle inzerát mě docela zaujal. Jak je to u aprílii se servisem, spolehlivostí,...?Díky
Horhe Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Tak jsem se dočkal. Po měsíci motorka komplet, plně funkční, počasí jakž takž. Po práci 50 kiláčků kolem komína.Akorát je mi záhadou, jak to mohlo sežrat na 50 km 8 litrů. Že by se něco odpařilo v servisu?
wave ceptor Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 To jsi myslím trefil. Po tom co jsi napsal a smazal bych se nedivil, že je někde chybka.
Wanderer Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Po tom co jsi psal bych hlavně do takového servisu už nejezdil...
Wanderer Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Tak dneska už jsem si vyjížďku nenechal ujít. Co mě potěšilo, že v serpentinách do kopce jsem se svými 22 koni dojížděl stokoňová auta. V těch zatáčkách se báli a já je dotahoval na každé obrátce. Sice to je tahačka s řídítkama, ale má to něco do sebe. Po zimě všude štěrk, jet na solo, tak se pořád bojím a jedu ve stopě po asfaltu. Ale se sajdou jsem to vymetal smykem, kolikrát i k úžasu kolemjdoucích, jezdil jsem schválně po štěrku a vyloženě si to užíval.
Ivan Lelák Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Včera 150 km, kostelík na Zvičině.
warann Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Tak jsem udělal zásadní výchovnou chybu...nic jinýho už ho nezajímá ...a to je to jenom skútr.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se