Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jagman
Odesláno

Před každou ne :) ale už je tradice rozebrat půl motorky aspon vím že převodovka je v tip top stavu jako by skoro neřadila a to je fajn plus jsem se zbavil tak kilometru kabelů které už nejsou potřeba a dalších drobností :)

Odesláno

Tak včera projížďka a Pinlock funguje skwěle.  :smile_anim:  I při stacionárním funění do helmy před výjezdem v garáži nebo na semaforech ani náznak zamlžení. Při otevírání se to sice hranou otře o gumové těsnění plexi, ale otevření to nebrání (toho jsem se původně obával). Takže spokojenost, uvidíme jak to vydrží, ale mám takový pocit, že mne spíš přestane bavit ta helma než by přestal fungovat Pinlock..

Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

Tak je doma uffffff byl to náročnej den radost z opraveného řazení netrvala moc dlouho po cestě domu odešel tachometr už podruhé takže nás pravděpodobně čeká finančně dost náročnej fejslift celého předku někdy mam pocit ze mě ta motorka fakt nesnáší ale pokud by mel někdo tip kde opravujou staré mechanické tachometry nebudu se zlobit

post-30201-1458339145,58.jpg

Upraveno uživatelem Jagman
Odesláno

Zdravim,

Chtěl bych se zeptat, jestli tady někdo používá zámek brzdy s alarmem. Tak nějak o tom někde se snažim něco načíst, ale sem tam si lidi stěžujou, že to spouští samo. 

Odesláno

ja som mal pred sto rokmi zamok Xena a fungoval bez problemov. Teraz ma to caka asi znova a asi siahnem po tej istej znacke. Na tento rok by mal byt uz aj s ulp bt, takze sa to da elegantne zamykat a checkovat z mobilu

Odesláno
  V 20. 3. 2016 v 22:34, Sickboy napsal:

Zdravim,

Chtěl bych se zeptat, jestli tady někdo používá zámek brzdy s alarmem. Tak nějak o tom někde se snažim něco načíst, ale sem tam si lidi stěžujou, že to spouští samo. 

Na takové to rychlé zamykání někde přes den a ne daleko od lidí dobrý. Výhodou je že na rozdíl od kvalitního U zámku nebo řetězu se Ti to vejde do kapsy. Mám tento http://www.abus.com/eng/Mobile-Security/Motorbike-Scooter/Brake-disc-locks/Detecto-7000-RS1 a zatím spokojenost. Žádné falešné alarmy, používá standardní monočlánky, německá kvalita.

post-670-0-47734400-1458546068_thumb.jpg

Zvažoval jsem XENU ale četl jsem dost kritické ohlasy, člověk může mít štěstí a chytit dobrý kus, ale taky štěstí mít nemusí https://mandrado.wordpress.com/2013/02/24/don-t-buy-xena-disc-lock-with-alarm/ Značné procento lidí si u Xeany stěžuje na falešné alarmy a nakonec to přestali používat.

Odesláno

Xenu ještě někde mám. Používám jen občas, protože ta moje vybíjí baterku ve všech režimech. A když ji potom potřebuju, je úplně vybitá. Ale jako zámek je dobrý.  

Odesláno

No chtěl bych to hlavně do města. Mám sice řetěz, ale ten je strašlivě těžkej a na naháči mám jenom top case na prkenici a když to vezu, tak je to znát ta hmota s těžištěm nahoře. BT vypadá zajímavě, ale to bych zase měl strach, že to někdo hackne. :-D To spíš něco se sim kartou by bylo zajímavý. 

klobadysek: A řve to fest? Mně přišlo, že ty Xeny jsou hlasitější. 

Odesláno
  V 21. 3. 2016 v 11:11, Sickboy napsal:

klobadysek: A řve to fest? Mně přišlo, že ty Xeny jsou hlasitější. 

Srovnání hlasitosti s Xenou nemám, podle papírů to má 110db a mně to stačí. Pro mne byla při výběru podstatná spolehlivost a při probrouzdání internetu jsem našel hodně nářků na Xenu  (je to přece jen Čína) ale na Abus ani píp, tak bylo rozhodnuto.

Tady je řada nespokojenců s Xenou:

http://www.thumpertalk.com/topic/1082716-anyone-else-have-problems-with-xena-disc-alarms/

http://advrider.com/index.php?threads/review-of-the-xena-dlsc-lock-alarm-3-10.970664/

http://www.twowheels.com.au/forums/viewtopic.php?f=4&t=10556

Odesláno

Ok dík. Tak holt ABUS. Možná vemu nějakej menší ještě. Jde mi spíš o ten řev, než že bych věřil tomu, že zámek v brzdě mechanicky zabrání krádeží. 

Odesláno

Vzhledem k tomu, že prodávám motorku, mám na prodej i zámek na kotouč ABUS Granit Detecto X-Plus 8000. Pokud by měl někdo zájem, když už je tady o tom řeč...

Odesláno

ahojte, pánové potřebuji poradit jak řešte volání na motorce hledám něco ať vidím kdo mi vola zda ma smysl zastavovat pro iOS ? HF do přilby nechci a iWatch taky ne nejsou vodotesny a baterkách na ........

Odesláno

Kdyz si uzivam moto, tak je me fuk kdo vola. Tankuju po cca 170-180km, takze vzdy kouknu zda se neco deje. Nechtel bych to ani zdarma, aby me nekdo otravoval kdyz ,,bikuju´´:).

Na G zumo jsem mel tlf spojenej pres bt a tak jsem videl co a jak. Otravovalo me to a nutilo me to ,,sledovat´´. Tak jsem to pak uz neparoval.

Odesláno
  V 22. 3. 2016 v 13:42, TLD napsal:

Kdyz si uzivam moto, tak je me fuk kdo vola. Tankuju po cca 170-180km, takze vzdy kouknu zda se neco deje. Nechtel bych to ani zdarma, aby me nekdo otravoval kdyz ,,bikuju´´:).

Na G zumo jsem mel tlf spojenej pres bt a tak jsem videl co a jak. Otravovalo me to a nutilo me to ,,sledovat´´. Tak jsem to pak uz neparoval.

to mas taky pravdu ale přeci někdy je to dobry možná pořídilm držák na telefon a bude klid :-)

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 22. 3. 2016 v 13:42, TLD napsal:

Kdyz si uzivam moto, tak je me fuk kdo vola. Tankuju po cca 170-180km, takze vzdy kouknu zda se neco deje. Nechtel bych to ani zdarma, aby me nekdo otravoval kdyz ,,bikuju´´ :).

přesně. Sr.át na každýho, když se bikuje  ;) , Krom toho tě to může docela rozptylovat a když ti někdo volá a nesoustředíš se.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...