Kairos Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 V 31. 7. 2017 v 7:47, enslow napsal: Som flip flop ridertaky Tě tak bolí palec když řadíš nahoru :-)a od kila začnou žabky obalovat stupačku?
enslow Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 V 31. 7. 2017 v 8:59, Kairos napsal: taky Tě tak bolí palec když řadíš nahoru :-)a od kila začnou žabky obalovat stupačku? Očividne si taktiež flip flop rider, ale mne žačali žabky stupačku obalovať až pri 190km/h :-) Made my day
Kairos Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 zřejmě lepší kapotage nebo žabky :-)
Xenomorfus Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 V 31. 7. 2017 v 6:56, cali napsal: Ja samozrejme viem naco je VIF a ako sa riedi ,.... som vychadzal z toho, ze hlavnou zlozkou aditiv su mazadla a rozpustadla a kedze som mal pocit, ze mam karbec niecim "upatlany" tak som sa mu rozhodol pomoct tym rozpustadlom. No a vysledok sa dostavil prakticky okamzite, tak bud bol ten napad dobry, alebo ma pravdu Xenomorfus s tou vodou a len zrovna v tej chvili zacala karbcom "dochadzat" voda a VIF bol naviac. Uplne klidne vetsi mnozstvi VIFu mohlo "rozpustit" tu zbylou vodu. Podobne kdysi byl Velfobin. Kdyz bylo vody vic, davalo se vic a neni to v podstate na skodu. Tak nebo tak je voda fuc a ty mas klid. Ted uz budes 2x za sezonu prepinat na rezervu, ujedes na to par kilaku a mas po starostech.
instant Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2017 V 31. 7. 2017 v 11:00, Kairos napsal: zřejmě lepší kapotage nebo žabky :-)To su goretexove zabky Alpinestars.
Edifice562 Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 (upraveno) moje kráska před zprovozněním , začínám ji oživovat. Upraveno 2. srpna 2017 uživatelem Edifice562
skodna Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 to: Edifice562 koukám kolega. Pěknej základ na renovaci. Já už po částečné renovaci před pár lety. Jezdíme denně do práce, pokud to počasí dovolí
Návštěvník km.kmk Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 Holky si dnes chladi nohy v ice kyblech. .. zítra budou chladit i jiné partie...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 Dneska me jedna pani malem zabila, tak sem ji rek, ze je pica. Ja proste neumim s lidma mluvit slusne.
Návštěvník km.kmk Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 (upraveno) Tak záleží jaky způsobem Te chtěla zabít. ... Já jednou nemohl popadnout dech a pico sem ji nereklnavíc to byla manželka Upraveno 5. srpna 2017 uživatelem km.kmk
gerhard Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 (upraveno) Odpadávam :-D Btw dnes v motoškole asi 6ta jazda na semafore zdochol mi motor. Rozjazd do kopca, koordinacia 0bodov snad na buduce to dam lepšie. Cez prednu brzdu som siel, len az potom mi povedal teoriu ako na to. Prvy kopec to bol. Mašinu zatiaľ len obdivujem. Na pododobnej jazdím motškolu len 700s totok je750x take mam vo wishliste. Upraveno 6. srpna 2017 uživatelem gerhard
instant Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2017 V 5. 8. 2017 v 19:49, km.kmk napsal: Tak záleží jaky způsobem Te chtěla zabít. ... Já jednou nemohl popadnout dech a pico sem ji nereklnavíc to byla manželka nuz, sex s vlastnou manzelkou.. riskujes zivot a navyse aj musis drzat hubu si mi pripomenul moj oblubeny vtip. asi ho ani nepoviem, ale je fakt dobry.
instant Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) Potrebujem opravit bebicko na jednom pekne zakrutenom kolene na zvodoch. Povodny vyrobca zvodov je daleko, takze hladam niekoho lokalne, kto by si na to trufol. Chapem, ze to nie je to bezna diagnoza. Chromy, cerakote atd si viem vyriesit aj sam, nie je to podstatne. Ked mate odporucania na niekoho kto by to zvladol opravit, dajte do vlakna alebo aj do SZ. Dakovala Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem instant
Americkej Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 V 7. 8. 2017 v 0:15, instant napsal: Potrebujem opravit bebicko na jednom pekne zakrutenom kolene na zvodoch. Ked mate odporucania na niekoho kto by to zvladol opravit, dajte do vlakna alebo aj do SZ. https://www.vyfukytenax.cz
instant Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 dik skusim im napisat Zmizik - skusal som to pretlakom vzduchu ale neslo. asi som slabo fukal
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 V 7. 8. 2017 v 13:49, instant napsal: dik skusim im napisat Zmizik - skusal som to pretlakom vzduchu ale neslo. asi som slabo fukalTo musíš na druhým konci zacpat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se