Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak jsem se teď vrátil z Prahy. Jeden Harley prodaný, druhý objednaný (softail Fat Bob) . Na březen. Nakonec jsem slevil z laku (chtěl jsem matnou šedou, bude lesklá černá), ale objednal jsem jiný sedák (širší a větší pro spolujezdce), padáky, a opěrku sundavaci, taktéž pro spolujezdce. Motorová verze 114.

A do limitu co jsem si dal sem se nevesel, ale to se nějak udělá :-D

Tak teď už jen aby byl ten březen...

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno (upraveno)

-> klobadysek:

No pěkný :-) S tím stanováním - šlo to takhle "na hulváta"? Nikdo neprudil?

Upraveno uživatelem M.K.
Odesláno
  V 13. 9. 2017 v 20:03, M.K. napsal:

-> klobadysek:

No pěkný :-) S tím stanováním - šlo to takhle "na hulváta"? Nikdo neprudil?

Jo, nikdo mne neprudil, asi mne nikdo nezaregistroval. Tohle bylo kousek v jižních Tyrolích. 

Zpátky již stanovat nešlo, neb mi byl stan i karimatka ukradnuty.  :frusty:

Jinak zbytek zážitky dobrý, projel jsem i nové stroje v nabídce...

post-670-0-95262700-1505334348_thumb.jpg

prohlídl muzeum, fabriku. Lidí dost, no nedovedu si to představit za 4 roky na 100tý výročí, to bude masakr.

Odesláno

To zamrzí, ale po nějakém čase si budeš pamatovat jen ten vejlet  ;) Pro dvouválce mám slabost - první sezona po řidičáku na tátově Intruderu, pak jsem měl Ducati, teď Báwo, Příště by to mohla být Guzzina, Norge je můj pubertální sen :blush02:

Odesláno

Klobadysek, parada. A Tvuj kemp je bomba. Musel si z toho bejt hotovej, ja byl jednou s trumpetkou na Tridays a bylo to super.

Odesláno

Chlapi raďte..budúci rok by som si konečne rad urobil vodicak na veľkú motorku a splnil si tak další maly sen s kupou motorky..môj vyber som zúžil na konkrétne dva modely - Suzuki VL 800 a Kawasaki VN 900..niečo som už načítal ale je toho malo..ak by tu mal niekto reálne skúsenosti bol by som rad keby sa s nimi podelil..Diky

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odesláno

Práve vodičský končím. Moje preferencie sa zmenili z Shadow750 - na naháč kvoli ovladatelnosti. Je to rozdiel i 100kg a naozaj každý z okolia mi radi ze sa treba najprv vyjadriť. Takže ak raz tak naháč určite u mňa .

Odesláno

Nejazdil..ale iné ako cruisera alebo chopper určite nechcem, v tom som rozhodnutý..nahace mi absolútne nič nehovoria, nepáčia sa mi a tou cestou určite nechcem ísť..

Odesláno
  V 14. 9. 2017 v 8:36, Tomi06 napsal:

Chlapi raďte..budúci rok by som si konečne rad urobil vodicak na veľkú motorku a splnil si tak další maly sen s kupou motorky..môj vyber som zúžil na konkrétne dva modely - Suzuki VL 800 a Kawasaki VN 900..niečo som už načítal ale je toho malo..ak by tu mal niekto reálne skúsenosti bol by som rad keby sa s nimi podelil..Diky

A proč ne Haryka? Když už tuhle kategorii...

Odesláno

No hlavne preto, že mám istý finančný limit a v tom sa musím pohybovať. A na môj moto začiatok sú z môjho pohladu ideálna voľba.

Odesláno

Je to iba o pocitoch a image, keby nie, tak jazdime vsetci skutrami, alebo rovno autom. Kup na co mas a co sa Ti paci a ak to nerozbijes tak predat to predsa mozes vzdy.

Odesláno

Hm. Neskusil som neviem. Určite ak budem vyberat zložil zálohu u Kamila v Košiciach a vyskúšam toho viac. A ešte ma upozornili ze na chopper alebo cruiser všetky nerovnosti vozovky idú viac do chrbtice, pretože posed je proste taky. Tak hm uvidí sa raz...

Odesláno

No ešte nemám skúsenosti s jazdou na moto, ale mám okolo seba pár ľudí čo tých moto vyskúšali viac než dosť, takze čerpám info k môjmu výberu aj od nich..k tej chrbtici čo spomínaš..všetko má svoje ZA a PROTI..

Odesláno

-> gerhard: Na druhou stranu, odpružení je poměrně měkké. Nerovnosti vozovky mi pocitově přijdou horší na "zmrzlinách". Kdybys chtěl vyzkoušet výborný cruiser BMW R1200C a měl cestu do záp. Čech, jsem k dispozici :-) Jinak přeju šťastnou ruku při výběru...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...