Americkej Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Dnes asi poslední letošní projížďka. Přes hřebeny Sudet od Ústí po Ostrov. Ale stála za to...Pěkná vrtule, přidám svojí ex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 @Dawe: Díky. Ten motor musí bejt dílo... Že to bude stát randál a že to není primárně stavěný na praktičnost se dá čekat už od pohledu, ale já bych si to na cestování představit uměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Pozdravujem z Utahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 (upraveno) este jednu farebnu Upraveno 14. října 2018 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Hmmm trochu závist. Utah jsem si dost oblíbil, takže ho kus mám i v garáži. Jinak kudy/kam teda nakonec jedeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Tak moc nápadů a tak málo víkendu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 warann - z Vegas cez Valley of Fire do Zion National Park. len tak na kochacku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 (upraveno) Jestli je to na mě, tak nerozumím otázce. kufry na tejto motorke su ako vzletove klapky na kridle lietadla a preto ma obmedzovac nastaveny fest nizko, co povazujem za velku nevyhodu oproti GTL Upraveno 14. října 2018 uživatelem ewolucionar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 (upraveno) kufry na tejto motorke su ako vzletove klapky na kridle lietadla a preto ma obmedzovac nastaveny fest nizko, co povazujem za velku nevyhodu oproti GTLTo si pleteš s Grand America - ta má omezovač na 160 km/h, protože má obrovský topcase. Bagger žádnej omezovač nemá. Když hodně fouká boční vítr, není to moc příjemný, ale nic strašného..prostě je to velká motorka a když se do ní opře vítr, cítíš to. Dneska jsem s tím několikrát letěl přes 200 a obě kola zůstala na zemi. Upraveno 14. října 2018 uživatelem dawe009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 obmedzovac na 160km/h na sestvalci? to je asi ten nemecky humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 v rychlosti - udolie ohna v rezervacii kmen Moapa je proste raj cervenych sutrov na vsetky sposoby. nadherny vyjazd, pomerne riedky traffic. potom kusok po I 16 a nejakymi bocnymi cestami po starej ceste 91 do St George, odtial do Springdale po ceste cislo 9, neda sa minut. V Springdale prespat, dobre povecerat. Na zdruhy den Zion National park, co je vstupna brana do Utahu a dalej sa da ist Bryce Canyon atd, co uz su dni jazdenia (a turistiky, kto sa citi). Je to aj slusne prevysenie, hrozi altitude sickeńess. Zion je 3000 stop, to nic nebolo, Bryce je tusim 8000.. po prebrazdeni Zion-u a povinnych fotkach tahame caru naspat po dialnici, lebo kolegovi umrela 5ka v prevodovke fotky nic nepovedia, dole som dal 360 video. mna si odmyslite, ide o tu prirodu. na moj vkus tam bolo strasne plno, ale tak mi treba ked tam leziem v sobotu. kazdopadne az pojdem nejaky vacsi trip po USA, tak si to zaradim do programu. este vyjazd z tunela cesta naspat po dialnici az do Mesquite je jedna uzasna panorama (zostupujete skoro o kilometer). Normalne sa dialniciam vyhybam ale toto bolo eno nuno. cely cas som pocuval Collegium Musicum a staru Tublatanku, velmi specialny mix ale k tym skalam ten hammond fungoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Všichni v Utahu, jsou dnes na tahu...Užívej to tam... Já jedu o víkendu za tatou abychom si domluvili kam všude příští rok ... Letenky už jsou koupené - opět na hrdiny - na celý červen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 obmedzovac na 160km/h na sestvalci? to je asi ten nemecky humorModel Grand America je zamýšlen (překvapivě) hlavně pro americký trh. Vzhledem k tomu, ze na amerických dálnicích je limit nějakých 113 km/h a toleruje se tak + 10 a nikdo, kdo nemá v úmyslu jít k soudu nebo se nechat sejmout rovnou na silnici, si nedovolí ten limit překročit, tak mi to taková nevýhoda zase nepřijde. Stejně tak tam jezdí velká spousta lidi v sestilitrovych V8 a tu rychlost taky nepřekračují. Smysl to má v tom, ze pružné zrychlení je super a pak taky Američani to maj rádi všechno veliký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 @ Instant. Ty tvoje videa jsou mi nějaký povědomý ;-). Je to prostě super lokace. Jinak pokud jde o Zion, tak nás od sobotní návštěvy odradili v HD shopu. Pak jsme se tam vrátili v týdnu a bylo to v pohodě. Bryce jsme dali v neděli, ale celkem to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Njn Amerika, iny kraj.... to by som teda ja doma mat nemohol, nerad predbieham a nerad som predbiehany, snazim sa co najviac prisposobit okolitej premavke a 160 mi tudiz byva mezi Slanym a Melnikom nezriedka malo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Model Grand America je zamýšlen (překvapivě) hlavně pro americký trh. Vzhledem k tomu, ze na amerických dálnicích je limit nějakých 113 km/h a toleruje se tak + 10 a nikdo, kdo nemá v úmyslu jít k soudu nebo se nechat sejmout rovnou na silnici, si nedovolí ten limit překročit, tak mi to taková nevýhoda zase nepřijde. Stejně tak tam jezdí velká spousta lidi v sestilitrovych V8 a tu rychlost taky nepřekračují. Smysl to má v tom, ze pružné zrychlení je super a pak taky Američani to maj rádi všechno veliký. pomale dialnice v USA je europsky stereotyp. jazdia tu vsetci ako jebnuti, kazdy kocar ma V6, RAM1500 je miestny ekvivalent nabusenej oktavky v mazutu. jasne ze nie je 160km/h na dennom poriadku, ale mat taky obmedzovac na masine lebo je nestabilna pri takej rychlosti, tak to je podla mna fail jak svina. 75mph je 120kmh, proste je to to iste ako u nas, s tym rozdielom ze soferuju absolutne vsetci a polovica ludi nepouziva smerovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Všichni v Utahu, jsou dnes na tahu...Užívej to tam... Já jedu o víkendu za tatou abychom si domluvili kam všude příští rok ... Letenky už jsou koupené - opět na hrdiny - na celý červen. jul, tak to je fakt na medailu ja uz som v NYC, to je zase iny cirkus.. uz nech som doma. inac uz je opat prejazdna pacific highway.. ked uz planujete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Uplne neskutecne miluju todle podzimni toulani zapadlejma soustkama a polnackama. Vysocina je na to skvela. Potkal jsem vic traktoru a zemedelskejch stroju jak aut:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 (upraveno) pomale dialnice v USA je europsky stereotyp. jazdia tu vsetci ako jebnuti, kazdy kocar ma V6, RAM1500 je miestny ekvivalent nabusenej oktavky v mazutu. jasne ze nie je 160km/h na dennom poriadku, ale mat taky obmedzovac na masine lebo je nestabilna pri takej rychlosti, tak to je podla mna fail jak svina. 75mph je 120kmh, proste je to to iste ako u nas, s tym rozdielom ze soferuju absolutne vsetci a polovica ludi nepouziva smerovky.Už se těším! Jinak ať nejsem úplně ot, tak jedna pracovní... Upraveno 16. října 2018 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Respekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se